تاریخ انتشار: یکشنبه 1400/12/22 - 22:39
کد خبر: 427022

اسرار مرگ راننده تاکسی بر ملا می‌شود

تحقیقات تیم جنایی پلیس پایتخت درباره مرگ اسرارآمیز راننده تاکسی با تحقیق از مظنون اصلی حادثه جریان دارد. مظنون حادثه که راننده تاکسی است متهم است پس از قتل جسد را به آتش کشیده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از روزنامه جوان، شهریور امسال زن میانسالی در تهران به اداره پلیس رفت و از ناپدید شدن ناگهانی برادر ۵۰‌ساله‌اش به نام مسعود خبر داد.

وی در توضیح ماجرا گفت: برادرم مسعود در شهرک اندیشه تنها زندگی می‌کند. همسر و دختر جوانش به خاطر اختلافی که با او داشتند ۲۰‌سال قبل او را ترک کردند. به همین خاطر من همیشه به برادرم سر می‌زنم و هر روز هم تلفنی با هم صحبت می‌کنیم تا از حال هم با خبر شویم. مسعود دو دستگاه تاکسی دارد، اما مدتی است خودش کار نمی‌کند و تاکسی‌هایش را به رانندگانی اجاره داده‌است. امروز تلفن همراهش خاموش بود که نگران شدم و به خانه‌اش در اندیشه رفتم. هر چقدر در زدم کسی در را باز نکرد و بعد یکی از همسایه‌ها گفت چند ساعت قبل برادرم را دیده با عجله از ساختمان بیرون رفته است.

وی در پایان گفت: برادرم مدتی است با یکی از رانندگانش به نام فرمان اختلاف دارد و حتی چند روز قبل به من گفت سندهای خانه و تاکسی‌هایش گمشده است و گفت احتمال می‌دهد فرمان سندها را سرقت کرده باشد. برادرم می‌خواست دوستانه سندها را از فرمان بگیرد و الان نگران برادرم هستم و احتمال می‌دهم برای او اتفاقی رخ داده باشد.

بازداشت راننده تاکسی

با طرح این شکایت پرونده به دستور قاضی حبیب‌الله صادقی، بازپرس شعبه هشتم دادسرای امور جنایی تهران برای پیدا کردن ردی از مرد گمشده در اختیار کارآگاهان پلیس‌آگاهی قرار گرفت.

مأموران پلیس در نخستین گام از بیمارستان‌ها، پزشکی قانونی و مکان‌هایی که احتمال می‌دادند مرد گمشده به آنجا رفته باشد استعلام گرفتند، اما هیچ ردی از او پیدا نکردند.

از سوی دیگر بررسی‌های فنی مأموران پلیس نشان داد مسعود آخرین بار با فرمان قرار ملاقات داشته‌است.

بدین ترتیب فرمان به اداره پلیس احضار شد و مورد تحقیق قرار گرفت. وی در ادعایی گفت: پنج‌سال قبل با مسعود آشنا شدم و او یکی از تاکسی‌هایش را به من اجاره داد. من روی تاکسی او کار می‌کردم و رابطه دوستانه‌ای داشتیم به طوری‌که پس از مدتی تاکسی‌اش را به من واگذار کرد و گفت دوست دارد تاکسی‌اش را به من بدهد و من هم قبول کردم.

وی ادامه داد: مدتی قبل از او خواستم اسنادش را به نام من بزند و روز حادثه هم به همین سبب با هم قرار ملاقات گذاشتیم. ما ساعتی با هم صحبت کردیم و بعد او را با تاکسی به خانه خواهرش رساندم و دیگر از او خبری ندارم.

مأموران پلیس در ادامه تحقیقات متوجه تناقض‌گویی‌های راننده تاکسی شدند و او را به دستور بازپرس جنایی بازداشت کرده و مورد بازجویی قرار دادند.

ادعای عجیب

متهم در بازجویی‌های جدید ادعای عجیبی مطرح کرد و گفت: روز حادثه مسعود را سوار خودرو کردم و با هم به طرف حسن‌آباد رفتیم. داخل تاکسی درباره اختلاف حسابمان با هم صحبت کردیم که ناگهان او حالش بد شد و از جیبش قرصی بیرون آورد و خورد. پس از خوردن قرص حال او بدتر شد به طوری‌که به نفس‌نفس افتاده بود. خیلی ترسیدم و کنار خرابه‌ای او را پیاده کردم و به طرف خانه‌ام به راه افتادم، اما ساعتی بعد عذاب وجدان به سراغم آمد و پشیمان شدم و تصمیم گرفتم به او کمک کنم. وقتی به خرابه رسیدم دیدم فوت شده و جسدش هم سوخته‌است که ترسیدم از آنجا به سرعت دور شدم.

پس از طرح این ادعا مأموران به آدرسی که متهم داده بود رفتند، اما هیچ آثاری از جسد پیدا نکردند.

ادعای جدید

بدین ترتیب متهم دوباره مورد بازجویی قرار گرفت، اما این بار ادعای جدیدی مطرح کرد و گفت: آن شب ما با هم درگیر شدیم که او حالش بد شد و یک عدد قرص خورد. فکر می‌کردم حالش بهتر شود، اما او دقایقی بعد فوت کرد. خیلی ترسیدم و جسدش را آتش زدم و پس از اینکه آتش خاموش شد جسد را به داخل تاکسی منتقل کردم و به بیابان‌های پرند بردم و آنجا دفن کردم.

با اعتراف متهم، مأموران جسد مرد گمشده را بدون سر در بیابان‌های اطراف پرند کشف و به پزشکی قانونی منتقل کردند. تحقیقات از متهم برای روشن شدن زوایای پنهان حادثه ادامه دارد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
واریز حقوق مردادماه بازنشستگان تامین اجتماعی بدون معوقات
روایت آیت‌الله فاضل لنکرانی از سیمای پدرانه رهبر شهید
غاصبان فلسطین دچار «سرطان اجتماعی» شده‌اند
ارتکاب جنایات جدید رژیم صهیونیستی در غزه و واکنش حماس و جهاد اسلامی
قیمت طلا و سکه در بازار؛ تداوم نوسان در انواع قطعات سکه
یمن دامنه محاصره عربستان سعودی را گسترش داد
طلای آنلاین را هیچ سازمانی گردن نمی‌گیرد
فراخوان چهلمین دوره جشنواره بین‌المللی خوارزمی
انتصابات جدید در قوه قضاییه اعلام شد
پشت پرده کودتای ۲۸ مرداد به روایت مطبوعات
تمسخر ادعای ترامپ درباره مالکیت تنگه هرمز توسط سی‌ان‌ان
تام باراک: در یک قدمی درگیری مستقیم اسرائیل و ترکیه قرار داشتیم
نشست مشترک وزرای خارجه مصر، پاکستان، عربستان و ترکیه
رونمایی از «گوگل‌بوک» زودتر از انتظار
پزشکیان: با تمام توان از نیروهای مسلح پشتیبانی می‌کنیم
جلسه قرارگاه مقابله با سرقت به ریاست دادستان تهران برگزار شد
آمریکا رادارهای آماده فرار می‌سازد
اجتماع "عید بیعت با امام زمان(عج) " برگزار می‌شود
مخالفت دولت با «طرح مقابله با نفوذ» به مجلس اعلام شد
ابزارهای دیجیتال برای فریلنسرها و کسب‌وکارهای نوپا
بانک شماره موبایل مشاغل بر اساس شهر و صنف مسیر کوتاه تا افزایش فروش
دانشجویان از مهر ماه با ۳ کارنامه وارد بازار کار می‌شوند
رقابت یک میلیون نفر در کنکور ۱۴۰۵/ تلاش برای اعلام نتایج در آبان ماه
راهکار پژوهشگران دانشگاه تهران برای اندازه‌گیری آلاینده‌های خطرناک
مشکلات تأمین مالی حقوق اعضای هیئت علمی به‌زودی رفع می‌شود
کارنامه نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ منتشر شد
فرآیند انصراف، محرومیت از تحصیل و تسویه‌ دانشجویان علوم پزشکی اعلام شد
ساعت ۲۴ امروز آخرین فرصت دریافت کارت ورود به جلسه کنکور سال ۱۴۰۵
علی پیر: آیا مدرک دانشگاهی در عصر هوش مصنوعی کافی است؟
کارنامه علمی آزمون دستیاری منتشر شد
تقویم آزمون‌های تحصیلات تکمیلی سال ۱۴۰۶ اعلام شد
آغاز دریافت کارت ۵ آزمون علوم پزشکی از امروز/ نحوه شرکت در آزمون
جدیدترین تغییرات فراخوان جذب هیئت علمی علوم پزشکی/ ثبت نام تا ۷ شهریور
جزئیات ثبت نام آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی گروه علوم پزشکی سال ۱۴۰۵
نتایج نهایی آزمون دکتری تخصصی سال ۱۴۰۵ اعلام شد/ قبولی ۱۲ هزار نفر
دهمین همایش ملی نقد و نظریه ادبی در دانشگاه تربیت‌مدرس برگزار می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top