تاریخ انتشار: پنجشنبه 1401/01/11 - 09:44
کد خبر: 428196

در دسترس بودن سامانه اداره کتاب از هفته آینده

در دسترس بودن سامانه اداره کتاب از هفته آینده

معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اعلام این خبر که سامانه اداره کتاب از هفته آینده مجدد آغاز به کار خواهد کرد گفت: هیچ اطلاعاتی از این سامانه به سرقت نرفته و تخلیه نشده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از روابط عمومی خانه کتاب و ادبیات ایران، یاسراحمدوند معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص زمان فعالیت مجدد سامانه دفتر توسعه کتاب و کتابخوانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی (اداره کتاب) توضیح داد و گفت: پس از حمله سایبری به سامانه‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، همکاران فنی، کارشناسان و مشاوران کار فشرده و متراکمی را برای رفع این اختلال آغاز کردند و موفق به بازیابی اطلاعات سامانه اداره کتاب شدند.

وی افزود: همه اطلاعات بازگردانده شدند و هیچ اطلاعاتی از این سامانه به سرقت نرفته و تخلیه نشده است. با انتقال اطلاعات به سرور جدید از ابتدای هفته آینده امکان فعالیت مجدد این سامانه برقرار خواهد شد و ناشران می‌توانند کتاب‌های خود را بارگذاری و فرآیند دریافت مجوز را پیگیری کنند.

معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه گفت: با توجه به نزدیکی زمان برگزاری سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، تدابیری اندیشیده شد تا برای جبران زمان از دست رفته، فرآیند بررسی و صدور مجوز کتاب با سرعت بیشتری طی شود و ناشران با مشکلی مواجه نشوند.

یاسر احمدوند گفت: البته سامانه‌های خانه کتاب و ادبیات ایران از جمله سامانه اختصاص شابک، از ابتدا حملات را دفع کرده بود و بدون مشکل در حال خدمت‌رسانی به مراجعه کنندگان است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اقدام اخیر دولت نقض تفکیک قوا و سوء‌استفاده از شرایط کنونی مجلس است
 شرایط فروش ۸ محصول ایران خودرو اعلام شد
با توافق یا بدون توافق، کشورهای همسو با تحریم‌های آمریکا حق عبور از تنگه هرمز را ندارند
نفت برنت ۱۰۰ دلاری شد
رای انضباطی دربی ۱۰۷ استقلال و پرسپولیس اعلام شد
خداداد چهار ماه محروم شد/ میزان محرومیت عالیشاه مشخص شد
افتتاح دوازدهمین نمایشگاه نوشت افزار ایرانی +عکس
مراسم افتتاح پروژه‌های خانواده ارتباطات و فناوری اطلاعات +عکس
عارف: مصرف روزانه بنزین نباید از ۱۰۰ میلیون لیتر بیشتر شود
اعزام تیم تحقیقاتی کره جنوبی به تنگه هرمز
اهدا یادبود حرم حضرت معصومه (س) به معاون اول رئیس‌جمهور
کنایه عراقچی به «راه‌حل خلاقانه» آمریکا: جدی می‌فرمایید؟!
حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکایی در اردن
ارتش آمریکا مدعی انهدام ۵ نفتکش ایرانی شد
روبیو مدعی حمایت ایران از حملات تلافی‌جویانه یمنی‌ها علیه ریاض شد!
مسکو: گزارش آژانس انرژی اتمی دارای سوگیری سیاسی است
«زمان ما این‌طور نبود» برای نوجوان امروز جواب نمی‌دهد
قمار انتخاباتی نتانیاهو؛ آیا «افعی» بار دیگر جنگ را شعله‌ور می‌کند؟
کجای این دو پیشنهاد شرافتمندانه و عزتمندانه است؟!
بازتاب جهانی غنیمت‌ گرفتن زیرسطحی آمریکایی توسط نیروهای مسلح ایران
کیفیت آموزش پزشکی و اقتصاد سلامت، دو چالش جدی نظام سلامت کشور است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top