تاریخ انتشار: شنبه 1401/01/20 - 23:38
کد خبر: 429146

ائتلاف سعودی بیش از ۱۰۰ بار آتش‌بس در یمن را نقض کرد

ائتلاف سعودی بیش از ۱۰۰ بار آتش‌بس در یمن را نقض کرد

یک منبع نظامی یمن امروز شنبه گفت ائتلاف متجاوز سعودی-اماراتی آتش‌بس در یمن را طی یک روز گذشته بیش از صد بار، نقض کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، با وجود گذشت هشت روز از آتش‌بس در یمن، ائتلاف متجاوز سعودی-اماراتی و مزدوران وابسته به این ائتلاف، همچنان در حال نقض این آتش‌بس هستند.

یک منبع نظامی به خبرگزاری رسمی یمن (سبأ) گفت که در جریان حملات توپخانه‌ای مزدوران ائتلاف در شهر «رازح» واقع در استان صعده، دو غیر نظامی به شهادت رسیدند و سه نفر دیگر نیز زخمی شدند.

به گفته این منبع، ائتلاف متجاوز، طی ۲۴ ساعت گذشته، ۱۰۸ بار آتش‌بس را نقض کرد. این نقض، شامل ۷۶ عملیات پرواز شناسایی در آسمان استانهای الجوف، حجه، البیضاء و صعده است.

این منبع تأکید کرد، جنگنده‌های ائتلاف، همچنین منطقه «البرح» واقع در استان تعز را نیز سه بار بمباران کردند. مزدوران ائتلاف نیز در منطقه «العکد» واقع در استان مأرب هم، سنگر احداث کردند.

به گفته این منبع، مزدوران وابسته به ائتلاف همچنین هشت بار استان مأرب را هدف حملات توپخانه‌ای و راکتی قرار دادند و یک مقر نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی را در العکد، با یک موشک هدایت شونده، منهدم کردند.

حملات توپخانه‌ای ائتلاف همچنین منازل شهروندان یمنی در روستای «الزور» در «صرواح» و «البلق» در شرق معرب و مناطقی از نجران و جیزان را هدف قرار داد.

این عناصر مزدور ۲۱ بار به سمت مواضع نیروهای یمنی در استانهای مأرب، الجوف، صعده، تعز و الضالع تیراندازی کردند.

این در حالی است که «هانس گروندبرگ» فرستاده ویژه سازمان ملل به یمن سیزدهم فروردین ماه جاری از آغاز برقراری آتش‌بس در یمن خبر داد. به گفته وی آتش بس بین صنعاء و ائتلاف سعودی به اجرا درآمد و به موجب آن همه عملیات‌های نظامی برای مدت دو ماه متوقف می‌شود.

گروندبرگ دیروز در بیانیه ای اعلام کرد: طرف‌های درگیری در یمن به پیشنهاد سازمان ملل درباره آتش بس(انسانی) دو ماهه پاسخ مثبت دادند که این توافق از ساعت ۱۷ دوم آوریل به اجرا در می‌آید. بر اساس این آتش‌بس همه عملیات‌های نظامی زمینی، هوایی و دریایی متوقف می‌شود.

بر اساس بندهای این توافق، ۱۸ کشتی حامل سوخت وارد بنادر الحدیده می‌شود و هر هفته به دو پرواز اجازه استفاده از فرودگاه صنعاء داده می‌شود.از جمله دیگر بندهای این توافق، نشست بین طرف‌ها برای توافق بر سر گشودن گذرگاه‌ها در تعز و دیگر استان‌ها به منظور بهبود تردد افراد در داخل یمن است. فرستاده ویژه سازمان ملل بر اهمیت اعتمادسازی دو طرف بر اساس این توافق به منظور ازسرگیری فرایند سیاسی برای پایان دادن به درگیری در یمن تاکید کرد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
فیلم| طول عمر بیشتر به سبک زندگی وابسته است یا ژنتیک؟
خبر خوب| قابلیت تولید تصویر ChatGPT در اختیار تمام کاربران قرار گرفت
روسیه به تهدید ایران توسط آمریکا واکنش نشان داد
اروپا شمشیر را برای ترامپ از رو بست/ همه ابزارهای مقابله روی میز است
گفت وگوی عراقچی با گروسی/ آژانس بین المللی انرژی اتمی درخصوص تهدیدات علیه تاسیسات ایران موضع شفاف اتخاذ کند
سیزده بدر؛ روز هم‌آغوشی با طبیعت
‌۱۲ فروردین و واقعیت جامعه ایران
لیدرها و عوامل اصلی هنجارشکنی در این اماکن دستگیر شدند/ در اولین روز از سال نو تعدادی از هنجارشکنان...
جشنواره نوروز ۱۴۰۴ آمارکتس؛ فرصت طلایی برای معامله‌گران!
راهنمای جامع انجام پایان نامه ارشد و رساله دکتری
از غزلیات زیبا و خواندنی تا فال دیوان حافظ شیرازی!
خرید انواع سایبان: از تنوع در طراحی تا کاربرد و قیمت
ماشین حساب تبدیل ارز دیجیتال - ابزار ضروری برای معامله‌گران کریپتو
چرا مشخصات فنی آسانسور روی هزینه نگهداری آن تأثیر می‌گذارد؟
بهترین مجله‌های گردشگری ایران: منابع معتبر برای برنامه‌ریزی سفر
برای خارش ابرو بعد از کاشت چه باید کرد​؟
زمان بازگشت مهدی طارمی مشخص شد
بیانیه مهم چین درباره پرونده هسته‌ای ایران
ماسک فقط ۱۳۰ روز کارمند دولت آمریکاست
کشف حوله آغشته به شیشه در فرودگاه حضرت امام (ره) +عکس
کشف حوله آغشته به شیشه در فرودگاه حضرت امام (ره) +عکس
نظرسنجی
عملکرد دولت پزشکیان در سال 1403 را چگونه ارزیابی می‌کنید؟



مشاهده نتایج
go to top