تاریخ انتشار: سه شنبه 1401/02/06 - 13:48
کد خبر: 430918

تعطیلات عید فطر ممنوعیت تردد نداریم

تعطیلات عید فطر ممنوعیت تردد نداریم

وزیر کشور از عدم ممنوعیت تردد برای تعطیلات عید فطر خبر داد و گفت: نماز عید فطر امسال در تمامی مساجد و مصلی‌ها برگزار می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  احمد وحیدی، روز سه شنبه در جلسه قرارگاه ستاد ملی کرونا گفت: در این جلسه مطالب مختلفی در رابطه با آخرین وضعیت کرونا در کشور صحبت شد، اکنون وضعیت خوبی در رابطه با کرونا در کشور داریم اما این موقعیت نباید موجب عادی انگاری شود و شیوه‌های بهداشتی را کنار بگذاریم.

وی افزود: به همین دلیل در برنامه‌های آتی مانند روز قدس و عید فطر باید شیوه نامه‌های بهداشتی به طور کامل رعایت شوند.

وزیر کشور گفت: در رابطه با وضعیت کرونا در کشورهای دیگر مورد خاصی از بابت سویه های جدید نداریم و فعلاً نیاز به محدودیت ترددی در رابطه با رفت و آمد مسافران بین کشورهای دیگر وجود ندارد.

وحیدی با تاکید بر اینکه افرادی که تاکنون دز سوم واکسن کرونا را نزده‌اند اقدام به زدن دز سوم کنند، گفت: اصناف باید پروتکل‌ها را به خوبی رعایت کنند و عادی انگاری در این زمینه نداشته باشیم.

وی گفت: بیش از ۹۲ درصد از مدارس حضوری شده‌اند و تا به امروز گزارشی از اینکه وضعیت سلامتی دانش آموزان به خطر افتاده، نداشته‌ایم.

وزیر کشور از پملب ۹۳۶ واحد صنفی در کشور خبر داد و گفت: درست است وضعیت کشور در رابطه با کرونا در شرایط خوبی قرار دارد اما اگر اصناف نخواهند پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند مجبوری با آنها برخورد کنیم.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه آیا ممنوعیت تردد جاده‌ای در تعطیلات عید فطر داریم یا خیر گفت: ممنوعیت جاده‌ای برای تعطیلات عید فطر در نظر گرفته نشده، سفر آزاد است، اما همچنان بر زدن ماسک و رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و همچنین تزریق دز سوم واکسن تاکید می‌شود.

وزیر کشور در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا تصمیمی بر جابجایی استانداران در کشور گرفته شده، گفت: لیست‌هایی که از جابجایی استانداران در کشور در فضای مجازی منتشر می‌شود به هیچ عنوان صحت ندارد، این موضوع را تکذیب می‌کنم و باید از اینجا اعلام کنم استانداران ما شبانه روز در حال فعالیت هستند و انتشار چنین لیست‌هایی به هیچ عنوان به پیشبرد اهداف دولت کمکی نمی‌کند.

وزیر کشور در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار مهر مبنی بر اینکه آیا نماز عید فطر در تمامی مساجد برگزار می‌شود یا محدودیت وجود دارد، گفت: امسال نماز عید فطر در تمامی مساجد (روباز و مسقف) برگزار می‌شود.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا همچنان برای مرز زمینی با عراق داشتن ویزا لازم است، گفت: بله، متأسفانه رایزنی‌هایی که با دولت عراق داشته‌ایم هنوز به نتیجه نرسیده و افرادی که قصد دارند از مرز زمینی به عراق سفر کنند حتماً باید ویزا داشته باشند اما برای سفر به عراق از طریق پرواز (مرز هوایی) احتیاجی به اخذ ویزا نیست.

وی همچنین درباره تردد از مرز زمینی بدون روادید به عراق گفت: رایزنی با دولت عراق انجام شده اما هنوز تصمیمی مبنی بر تردد بدون ویزا و روادید گرفته نشده است و زائران با روادید از مرز زمینی عبور می‌کنند.

وی همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر آخرین وضعیت مرز دوغارون گفت: آنچه که در مرز اتفاق افتاده حاصل سوءتفاهم برخی مسئولان محلی افغانستان درباره محدوده مرزی است و به آنها یادآوری شد که باید محدوده‌های مرزی را رعایت کنند. برادران ما در نیروهای مسلح و نیروی انتظامی تذکرات لازم را دادند و امیدواریم توجه کنند. مسائل دوستی بین دو کشور را نباید افرادی بر اثر سوءبرداشت و سوءتفاهم دچار خدشه کنند. ملت افغانستان از این موضوع حتماً ضرر خواهند کرد چراکه حمل و نقل جاده‌ای و تأمین مایحتاج مردم افغانستان که از طریق مرزها صورت می‌گیرد و تجار ما انجام می‌دهند در صورت بروز هر مشکلی اولین کسی که ضربه می‌خورد مردم عزیز افغانستان هستند.

وی ادامه داد: ما توصیه می‌کنیم هر ابهامی که وجود داشته باشد باید بین مرزبانان دو کشور و دستگاه‌های رسمی دو کشور بحث شده و ابهام رفع شود کاملاً مسئله روشن است و امیدواریم شاهد این چنین اتفاقاتی نباشیم البته بخش دیپلماسی ما نیز تماسهای لازم را گرفته و تذکرات لازم را داده‌اند امیدواریم مسئولان محلی مراقبت کنند که دیگر با مشکل مواجه نشویم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
هشدار نسبت به خطرات مرگبار ویروس ابولا
افشای جزئیات جدیدی از موج جاسوسی اسرائیل علیه مقامات آمریکایی
مقر فرماندهی ارتش اسرائیل هدف حزب الله قرار گرفت
تعلل مدیریتی در جنگ اقتصادی
هشدار صریح و جدی ایران در شورای حکام آژانس
رئیس دفتر رهبر شهید: رهبر شهید در دنیا بی‌نظیر و جامع فضایل بودند
شرکت‌های هواپیمایی جهان در آستانه افزایش قیمت بلیت
تحلیلگر هلندی: ترامپ به ایران باخت
توسعه کریدورهای تجاری گام مهم برای خنثی سازی محاصره
رسانه عبری: ترامپ به دنبال روزنه‌ای برای فرار از جنگ با ایران است
قدردانی وزیر کشور از نقش فعال پاکستان در میانجی‌گری
رضایی: ایران دیگر در برابر هیچ شرارت و بی‌نظمی خویشتن‌داری نمی‌کند
آغاز پذیرش حوزه‌های علمیه خواهران در سال تحصیلی جدید
اعلام آمادگی روسیه برای بازسازی زیرساخت‌های آسیب‌دیده ایران در جنگ
پزشکیان: امروز بیش از هر زمان به مدارا و همکاری نیاز داریم
پاسخ کوبنده حزب‌الله: ۲۵ عملیات نظامی در یک شبانه‌روز
برنامه توسعه گردشگری دریامحور در جنوب کشور
نسخه جدید دولت برای رونق گردشگری داخلی
مشاور ارشد سیاست‌گذاری هوش مصنوعی هم کابینه ترامپ را ترک می‌کند
ستارگان فوتسال ایران برای بزرگداشت شهید امیر موسوی به قم می‌آیند
صدای انفجار در خارک مربوط به خنثی سازی مهمات است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top