تاریخ انتشار: سه شنبه 1401/02/13 - 09:59
کد خبر: 431549

قوای سه‌گانه مشکل معیشت مردم را حل کنند

قوای سه‌گانه مشکل معیشت مردم را حل کنند

آیت‌الله علم‌الهدی گفت: مشهد با همه عظمتی که از نظر مضجع شریف امام رضا (ع) دارد، مورد تهاجم دشمن هم از نظر مسائل امنیتی و هم از نظر مسائل فرهنگی قرار گرفته است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی صبح سه‌شنبه در خطبه‌های نماز عید سعید فطر که در رواق امام خمینی (ره) حرم مطهر رضوی برگزار شد، ضمن تبریک هفته معلم و گرامیداشت یاد استاد شهید مرتضی مطهری، اظهار کرد: از راهپیمای ارزشمند و حماسه‌آفرین شما مرد و زن در روز قدس در هوای گرم و با دهان روزه متشکرم و ان‌شاءالله خداوند متعال این حرکت شما را به‌عنوان یک عبادت ارزشمند در کنار روزه قبول شده، بپذیرد.

وی با بیان این‌که به فرموده مقام معظم رهبری، راهپیمایی روز قدس و حماسه آفرینی شما ثابت کرد امت اسلام پای کار است، ادامه داد: با وجود این که امروز روز عید و سرور است اما دو حادثه ناگوار در ماه رمضان در شهر ما اتفاق افتاد؛ یک حادثه روزهای اول ماه و از دست دادن جان‌گداز دو عامل خدمتگذار و دو نیروی ارزشمند انقلاب در حرم مطهر امام هشتم و حادثه دوم در آخر ماه که یک پاکبان فعال از قشر آسیب‌پذیر در وسط خیابان در حال خدمت مورد اصابت گلوله قرار گرفت.

مشهد مورد تهاجم امنیتی و فرهنگی قرار گرفته
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان این‌که واقعأ نمی‌شود گفت این دو حادثه تصادفی رخ داده است، خاطرنشان کرد: مسئله در مشهد یک مسئله خاص است، این شهر با همه عظمتی که از نظر مضجع شریف امام رضا (ع) دارد، مورد تهاجم دشمن هم از نظر مسائل امنیتی و هم از نظر مسائل فرهنگی قرار گرفته است.

وی اضافه کرد: یک جریان می‌خواهد مشهد را بهم بریزد، ماجرا یک ماجرای عادی و معمولی نیست، جریانی است که شهر و امام رضا (ع) و جریان مرجعیت همه مردم که از همه دنیا به اینجا می‌آیند را هدف گرفته و می‌خواهند از اینجا، کل کشور را هدف بگیرند، امیدواریم عزیزان ما در عرصه‌های امنیتی با آن تدبیر و حذاقتی که دارند، مطلب را دقیقأ بررسی کنند.آیت‌الله علم‌الهدی با بیان این‌که امروز کشور و این استان از دو جریان رنج می‌برد، تصریح کرد: جریان اول، گرانی در امکانات معیشتی است که نمی‌شود به کمبودها، نارسایی‌ها و تحریم نسبت داد؛ امروز که ارز به نقطه ثابت رسیده و تورم مهار شده و رو به کاهش است، مردم در اولیات زندگی خود دچار گرانی باشند.

وی افزود: معلوم است یک عده عناصر سودجوی ناپاک عامل این گرانی و تنگنای معیشت برای مردم شدند که امیدواریم عزیزان ما در هر سه قوه این شکل را حل کنند؛ این‌ها را سر جایشان نشاندن برای یک نظام مقتدر و حاکمیت قدرتمندی که بر همه شئون داخلی و خارجی کشور مسلط است، کار سختی نیست.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نقشه رژیم صهیونیستی برای گسترش تجاوزات علیه لبنان
از فرار کابل تا کابوس هرمز؛ قاب‌های تاریخی فرسایش هژمونی آمریکا
هشدار پلیس فتا نسبت به فروش سئوالات کنکور
مراسم بزرگداشت آقای شهید ایران امشب در حرم امام رضا(ع) برگزار می شود
تشدید سرکوبگری صهیونیستی در کرانه باختری و تداوم موشک باران غزه
کاهش رتبه علمی ایران در جهان
رسانه صهیونیستی: امارات مجبور است تنش‌ها با ایران را کاهش دهد
آمریکا و ناتو برای شکست ایران آمدند
ایران تحت فشار مهلت‌های زمانی، سیاست‌های خود را تنظیم نمی‌کند
طلا و خودرو فروختند، خانه نگرفتند
هشدار نسبت به وقوع جنگ هسته‌ای میان روسیه و اروپا
تحرکات فرستاده آمریکا علیه نیروهای مقاومت عراق
جسد یک صهیونیست پس از یک هفته در فنلاند پیدا شد
اوضاع نابسامان ناو لینکلن از زبان افسر سابق نیروی دریایی آمریکا
عطوان: تنگه هرمز گواه فروپاشی قریب‌الوقوع امپراتوری آمریکا است
آمریکایی‌ها ادعای ترامپ را باور نمی‌کنند؛ چرخش تبلیغاتی کاخ سفید
حمله پهپادی علیه دفتر نخست وزیر اقلیم کردستان عراق
ضربات موشکی گسترده یمن در المخا و باب‌المندب
الریاض: گذرگاه های دریایی به راهبرد قدرت ملی کشورها تبدیل شده‌ است
نخست وزیر مالزی از مقاومت و پایداری ایران تمجید کرد
فیلم | آمریکا در ۶ ماه اخیر هیچ سرمایه‌گذاری روی مخازن نفت ونزوئلا نکرد و فقط سهم خودشان را برداشتند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top