تاریخ انتشار: دوشنبه 1401/02/19 - 15:39
کد خبر: 432017

شبیه‌ساز آموزش رانندگی توسط شرکتی دانش‌بنیان تولید شد

شبیه‌ساز آموزش رانندگی توسط شرکتی دانش‌بنیان تولید شد

یک شرکت دانش بنیان در شیراز موفق به ساخت شبیه‌ساز وسایل نقلیه سبک، هلیکوپتر و هواپیما شده است که هنرجویان رانندگی با این وسایل نقلیه می‌توانند از این شبیه‌ساز در مواقع مواجهه با رخدادهای ناگهانی استفاده کرده و آموزش ببینند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، دامون پورحسینی، مدیرعامل شرکت نوین ربات‌سازان امروز در مورد کارکرد این سامانه شبیه‌ساز توضیح داد و گفت: هنرجویان آموزش رانندگی می‌توانند با استفاده از این شبیه‌ساز در شرایط مواجهه با چالش‌هایی چون ترکیدن لاستیک یا رانندگی در مسیر یخبندان آموزش لازم را دریافت کنند. البته باید استفاده از این سامانه در آموزشگاه‌های آموزش رانندگی اجباری شود تا هنرجو نسبت به استفاده از آن ترغیب شود.

وی در ادامه به شبیه‌سازهای مختلف این شرکت در زمینه هواپیما، کشتی و قطار اشاره کرد و گفت: هنرجویان بعد از گذراندن این دوره‌ها مدرک معتبر دریافت می‌کنند اما در سامانه شبیه‌ساز رانندگی با وسایل نقلیه سبک هیچ مدرکی دریافت نمی‌کنند، بنابراین هیچ اجباری برای هنرجو برای استفاده و آموزش ایجاد نمی‌شود. از طرف دیگر به علت هزینه بالای این سامانه آموزشگاه‌های رانندگی نیز تمایل به استفاده ندارند. به همین دلیل بازار این محصول از اقبال خوبی برخوردار نشد، این در حالی است که اگر قانونی مبنی بر گذراندن چند ساعت آموزش با سامانه شبیه‌ساز تدوین شود می‌تواند در کاهش خسارات ناشی از تصادفات رانندگی نقش بسزایی داشته باشد.

مدیرعامل شرکت نوین ربات‌سازان امروز در مورد این محصول و عملکرد آن گفت: این سامانه دارای یک برنامه زمانی واقعی است که از یک الگوریتم پیچیده تبعیت می‌کند و همه فرامین ظرف 10 میلی‌ثانیه پردازش می‌شود، به عنوان مثال زمانی که استارت می‌زنید ظرف 10 میلی‌ثانیه صدای استارت خوردن را می‌شنوید و برای اولین بار در این سامانه از موشن پلتفرم الکترونیکی 6 درجه استفاده شده است.

وی ادامه داد: متاسفانه یک سازمان دولتی میز لرزش خود را از خارج وارد می‌کند در حالی که پلتفرم الکترونیکی 6 درجه را ما در داخل تولید می‌کنیم که می‌تواند متناسب با نیاز این سازمان شخصی‌سازی شود. در این حالت ضمن کاهش هزینه‌ها موجب افزایش قدرت خرید آن مجموعه نیز می‌شود. این شبیه‌ساز نیاز به سرمایه‌گذاری بیشتر دارد اما با توجه به بازار خاص و عدم حمایت و وجود سرمایه‌گذار مرتبط، این پروژه تا حدودی متوقف شده و واحد تحقیق و توسعه شرکت به حوزه دستگاه تولید و تصفیه آب از هوا وارد شده است.

پورحسینی در مورد دستگاه تولید و تصفیه آب از هوا که در این شرکت ساخته شده است نیز گفت: دستگاه تولید آب AWG در جریان دانش بنیان شدن قرار دارد. این محصول در زیست‌بوم‌های مختلف کشور که با کمبود آب قابل شرب مواجه هستند می‌تواند از طریق هوا، آب آن منطقه را تصفیه و قابل استفاده کند. ظرفیت این دستگاه 500 تا 10 هزار لیتر در روز است و کاربرد آن نیز علاوه بر تصفیه و تولید آب از هوا در زمینه تهویه سالن‌های تولید و گرفتن رطوبت محیط مانند کارخانه‌های کنسروسازی به عنوان یک خشک‌کن قابل استفاده است. 

مدیرعامل شرکت نوین ربات سازان امروز در مورد خدماتی که این شرکت از صندوق نوآوری و شکوفایی دریافت کرده است، گفت: با توجه به شیوع کرونا و عدم امکان استفاده از دوره‌های آموزشی حضوری، از خدمات توانمندسازی صندوق نوآوری استفاده کرده و در بسیاری از وبینارهای آموزشی صندوق شرکت کردیم. همچنین در حال حاضر برای ثبت پتنت هر دو دستگاه قصد داریم از خدمات بلاعوض توسعه بازار صندوق نوآوری و شکوفایی استفاده کنیم. البته پیش از این، تسهیلات پیش از تولید صنعتی برای ساخت سامانه شبیه‌ساز وسایل نقلیه سبک با سامانه حرکتی الکترونیکی با سه درجه آزادی را دریافت کرده بودیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دولت‌های اصلاحات و دنده‌عقب مسکن!
رد صلاحیت نامزدی که عضو هیأت مرکزی نظارت است!
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران کلافه است
به بهانه فحاشی ها در دانشگاه شریف و تهران
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
عراقچی: احتمالا پنجشنبه آینده با ویتکاف دیدار کنم
عبور استقلال از قعرنشین لیگ برای رسیدن به صدر
نوری المالکی: برای همکاری منطقه‌ای و بین‌المللی آمادگی داریم
عراقچی: تسلیم نمی شویم، چون ما ایرانی هستیم
تأیید زمان و مکان دور سوم مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا از سوی عمان
مادر حاج احمد متوسلیان آسمانی شد
پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم
گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه ایران با همتایان عمانی و عراقی
ارائه گزارش رئیس شورای رهبری حماس از اجرای توافق آتش‌بس غزه به عراقچی
رهبر انصارالله: آمریکا شریک دشمن صهیونیستی در تمامی جنایاتش است
سرگیجه در کاخ سفید؛ وقتی تهدید علیه ایران جواب نمی‌دهد
تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و «ویتکاف»
مسکو: روسیه با وجود تهمت‌های غرب از کوبا و ایران حمایت می‌کند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top