تاریخ انتشار: چهارشنبه 1401/02/21 - 18:09
کد خبر: 432285

اتمام حجت دادستان کل کشور با محتکران در کشور

 اتمام حجت دادستان کل کشور با محتکران در کشور

دادستان کل کشور با محتکران و اخلالگران توزیع کالا در بازار اتمام حجت کرد و گفت: دستگاه قضائی برای مجازات این افراد با جدیت اقدامات لازم را انجام خواهد داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، مدیریت ارز" و "کنترل بازار" دو عرصه مهمی بود که حجت‌الاسلام محسنی‎‌اژه‌ای در جلسه شورای عالی قوه قضائیه و در راستای کمک به دولت جهت بهبود وضعیت معیشتی مردم بر روی آنها تأکید کرد و با اشاره به مصوبات جلسه اخیر شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا مبنی بر افزایش اختیارات سازمان تعزیرات حکومتی برای مقابله با گران‌فروشی و احتکار، گفت: دستگاه قضائی با تمام توان در موضوعات "مدیریت ارز" و "کنترل بازار" و همچنین "مقابله با گرانفروشی و احتکار" به دولت کمک خواهد کرد تا از ناحیه سودجویان گزند و آسیبی به معیشت و سفره مردم وارد نشود.

در همین باره حجت‌الاسلام منتظری، دادستان کل کشور با اشاره به دستورات رئیس قوه قضائیه تأکید کرد: محتکران و سنگ‌اندازان در بازار بدانند که با انجام چنین اقداماتی مرتکب جرم خواهند شد و دستگاه قضائی برای شناسایی و مجازات این افراد با جدیت اقدامات لازم را انجام خواهد داد.

دادستان کل کشور بیان کرد: بخشی از مشکلات اقتصادی کشور به عوامل خارجی از جمله تحریم‌ها و افزایش قیمت جهانی کالاها بازمی‌گردد.

وی با بیان اینکه حل مشکلات اقتصادی مستلزم تعامل، هماهنگی و همکاری بین قوای سه‌گانه و مردم است، گفت: دستگاه قضائی براساس وظایف ذاتی خود با عواملی که باعث بروز مشکلات اقتصادی در کشور می‌شوند و اقدام به احتکار، قاچاق و گران‌فروشی‌ می‌کنند، برخورد خواهد کرد.

دادستان کل کشور تصریح کرد: برخورد با محتکران و اخلالگران در نظام اقتصادی کشور به صورت ویژه در دستور کار قوه قضائیه قرار دارد.

وی افزود: در حوزه اقتصاد، رسیدگی به برخی امور جزو وظایف ذاتی قوه قضائیه نیست اما دستگاه قضایی از باب همکاری و تعامل با دولت در اصلاح ساختار اقتصادی کشور، اقدامات لازم را انجام می‌دهد.

منتظری با تأکید بر مشارکت همگانی در حل مشکلات اقتصادی، اظهار کرد: هیچگاه وضعیت معیشت مردم از دید مسئولان پنهان نبوده و به مشکلات واقف هستیم، لذا باید با مشارکت همگانی تلاش کنیم تا این مسائل حل و فصل شوند.

وی افزود: ممکن است عده‌ای در داخل کشور که منافع آنها به خطر افتاده است، در مقابل اقدامات مسئولان سنگ‌اندازی کنند، همچنین این امکان وجود دارد که عده‌ای به صورت مستقیم یا غیرمستقیم، با واسطه یا بی‌واسطه اقدام به همکاری با معاندین کنند؛ لذا این افراد بدانند که با انجام چنین اقداماتی مرتکب جرم خواهند شد و دستگاه قضائی برای شناسایی و مجازات این افراد با جدیت اقدامات لازم را انجام خواهد داد.

دادستان کل کشور بیان کرد: در خصوص مبارزه با مفاسد اقتصادی باید میان بخش‌های مختلف هماهنگی‌ ایجاد شود؛ از این رو لازم است تا مراجع قضائی سراسر کشور برای همکاری با دولت هماهنگ شوند.

وی افزود: هفته آینده برنامه‌ای ویژه برای ایجاد هماهنگی بین دادستان‌های مراکز استان‌ها خواهیم داشت تا هم در برخورد با عناصر و مجرمانی که به دنبال ایجاد مشکلات اقتصادی برای مردم هستند و هم در راستای برخورد با اخلالگران در توزیع کالا، احتکارکنندگان و قاچاقچیان کالا، قدم‌های مثبتی در راستای اصلاح اقتصاد کشور برداریم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کشف یک دلیل ناباروری زنان در سنین بالا
آینده متزلزل کودکان گوشی‌ به دست
شیوه نامه اجرایی پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری با کارت رفاهی متصل به اوراق گام ابلاغ شد
زنان و چالش موتورسواری
شیشه عمر ترامپ ترک خورده
به دنیا آمدن فرزند شهیدی که رهبر انقلاب بر یادش تأکید کردند
 عفو و تخفیف مجازات بیش از ۲۵۰۰ محکوم به مناسبت میلاد پیامبر(ص)
پرواز مستقیم ایران - ویتنام برقرار شد
برگزاری نمایشگاه «زنان و تولید ملی» از ۱۱ تا ۲۰ شهریور/ حضور ۱۹۷ کسب و کار در نمایشگاه
بلیت فروشی داربی از امروز آغاز می‌شود
اعلام سازوکار خرید بلیت داربی ۱۰۷
موعود بنیادی‌فر داور داربی ۱۰۷ شد
صالحی: درباره مسایل اصلی کشور باید با دانش، نگاه ژرف و تاریخی سخن گفت
احتمال تغییر دامنه نوسان بورس
جدیدترین قیمت طلا و سکه/ در بازار هیجانی دست نگه دارید
نامه تعدادی از نمایندگان مجلس به سران قوا درباره وضعیت بازار ارز
دعوت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به حمایت از نیروهای مسلح در تجمعات امشب
موافقت پزشکیان با احداث پالایشگاه مشترک در قرقیزستان
پزشکیان: از توافق مکه استقبال می‌کنیم
تاکید روسای جمهوری ایران و تاجیکستان بر توسعه و تعمیق مناسبات
تقویم آزمون‌های علوم پزشکی سال ۱۴۰۵ اعلام شد
تقویم آزمون‌های علوم پزشکی سال ۱۴۰۵ اعلام شد
۶۳ هزار استعداد برتر در ۲۳ طرح بنیاد ملی نخبگان شناسایی شدند
جهادگران نمونه دفتر مرکزی جهاددانشگاهی تقدیر شدند
هشدار دفاتر بسیج ۸ دانشگاه تهران به وزیر علوم درباره بازگشت دانشجویان اخراجی
آقای سیمایی صراف ورود دانشجویان هتاک به دانشگاه مساوی با خروج شما از وزارتخانه خواهد بود
اعطای بورس نخبگان به رتبه‌های برتر کنکور
وضعیت ارائه خوابگاه دانشجویی به قبولی‌های کنکور کارشناسی ارشد
انتخاب رشته ۱۰۰ هزار نفر در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵/ فردا آخرین مهلت
بیانیه دانشگاهیان برای عبور از شرایط حساس کشور
سیمایی صراف: گزارش بررسی علمی حوادث دی ماه به رئیس جمهور ارائه می‌شود
مهلت ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه صنعتی خواجه نصیر تمدید شد
ارتقای خدمات رفاهی دانشجویان در اولویت سازمان امور دانشجویان
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
افزایش ۱۲۵ درصدی رشته‌محل‌های جدید کارشناسی ارشد دانشگاه پیام‌نور
مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای مشاوران کسب و کار سال ۱۴۰۵ تمدید شد
آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد
آغاز پیش‌ ثبت نام خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) از امروز
زمان‌بندی انتخاب واحد نیم‌سال اول دانشگاه آزاد اسلامی اعلام‌ شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top