تاریخ انتشار: چهارشنبه 1401/02/28 - 00:15
کد خبر: 432810

از این پس، حق‌التدریس معلمان، ماهیانه پرداخت می‌شود

از این پس، حق‌التدریس معلمان،  ماهیانه پرداخت می‌شود

وزیر آموزش و پرورش در جمع شماری از فرهنگیان اصفهان گفت: حق‌التدریس معلمان از این پس ماهیانه پرداخت می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  یوسف نوری شامگاه سه‌شنبه در نشست صمیمی با شماری از فرهنگیان استان اصفهان، با بیان اینکه حق‌التدریس‌ها لز این پس ماهیانه پرداخت می‌شود، اظهار داشت: دولت به دنبال این است که همسان سازی حقوق اجرا شود.

وی به تلاش برای اجرای قانون رتبه بندی معلمان، امور بیمه‌ای و رفاهی این قشر اشاره کرد و افزود: باید احساس مسئولیت باشد اما کارها به تدریج پیش می‌رود.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه برای ترمیم دوره کرونا در وضعیت آموزشی دانش آموزان باید اقداماتی اجرا شود، گفت: همچنین تغذیه دانش آموزان مناطق محروم از پاییز امسال اجرا خواهد شد.

وی آموزش ضمن خدمت را فقط برای مدرک گرفتن دانست و گفت: آموزش و پرورش تاریک نیست زیرا معلمان آتش به اختیار دارد و طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب که فرمودند معلمان شما منتظر نمانید، کار کنید؛ معلمان ما باید از این سخن الگو بگیرند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در مدارس معلم تعیین کننده است، افزود: مادامی که در مدارس معلم داشته باشیم، مشکلی نخواهیم داشت.

نوری با بیان اینکه برای ۶ مدرسه استثنایی در ۶ ماه گذشته قرارداد منعقد شده است، خاطرنشان کرد: بیش از ۱,۵۰۰ میلیارد تومان در سفرهای استانی رئیس جمهوری برای آموزش و پرورش تصویب شده و بودجه عمومی ما ۹ درصد بوده است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه تاکنون برای آزادسازی ۲۱۰۰ فضای ورزشی مدرسه‌ای پول به حساب ادارات واریز کردیم، ابراز داشت: فرونشست زمین به دلیل برداشت‌های بی رویه از منابع آب زیرزمینی ما را در استان‌هایی مانند اصفهان، فارس، تهران- پاکدشت دچار گرفتاری کرده و مدارس در اسلامشهر نیز درگیر فرونشست است.

نشست صمیمی وزیر آموزش و پرورش با شماری از فرهنگیان استان اصفهان شامگاه سه شنبه برگزار شد و نمایندگان معلمان دغدغه‌ها و خواسته‌های خود را مطرح کردند. سرعت بخشیدن به اجرای قانون رتبه بندی فرهنگیان، همسان سازی حقوق، بیمه و امور رفاهی بازنشستگان، موضوع آموزش در پساکرونا، حفظ کرامت انسانی معلمان، نوسازی مدارس، تکراری بودن محتوای آموزشی و بی انگیزگی معلمان و دانش آموزان، ساماندهی ثبت نام‌ها و تبدیل وضعیت خرید خدماتی‌ها از جمله مسائلی بود که نمایندگان فرهنگیان استان اصفهان در این نشست ۲ ساعته مطرح کردند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نقشه رژیم صهیونیستی برای گسترش تجاوزات علیه لبنان
از فرار کابل تا کابوس هرمز؛ قاب‌های تاریخی فرسایش هژمونی آمریکا
هشدار پلیس فتا نسبت به فروش سئوالات کنکور
مراسم بزرگداشت آقای شهید ایران امشب در حرم امام رضا(ع) برگزار می شود
تشدید سرکوبگری صهیونیستی در کرانه باختری و تداوم موشک باران غزه
کاهش رتبه علمی ایران در جهان
رسانه صهیونیستی: امارات مجبور است تنش‌ها با ایران را کاهش دهد
آمریکا و ناتو برای شکست ایران آمدند
ایران تحت فشار مهلت‌های زمانی، سیاست‌های خود را تنظیم نمی‌کند
طلا و خودرو فروختند، خانه نگرفتند
هشدار نسبت به وقوع جنگ هسته‌ای میان روسیه و اروپا
تحرکات فرستاده آمریکا علیه نیروهای مقاومت عراق
جسد یک صهیونیست پس از یک هفته در فنلاند پیدا شد
اوضاع نابسامان ناو لینکلن از زبان افسر سابق نیروی دریایی آمریکا
عطوان: تنگه هرمز گواه فروپاشی قریب‌الوقوع امپراتوری آمریکا است
آمریکایی‌ها ادعای ترامپ را باور نمی‌کنند؛ چرخش تبلیغاتی کاخ سفید
حمله پهپادی علیه دفتر نخست وزیر اقلیم کردستان عراق
ضربات موشکی گسترده یمن در المخا و باب‌المندب
الریاض: گذرگاه های دریایی به راهبرد قدرت ملی کشورها تبدیل شده‌ است
نخست وزیر مالزی از مقاومت و پایداری ایران تمجید کرد
فیلم | آمریکا در ۶ ماه اخیر هیچ سرمایه‌گذاری روی مخازن نفت ونزوئلا نکرد و فقط سهم خودشان را برداشتند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top