تاریخ انتشار: چهارشنبه 1401/02/28 - 15:25
کد خبر: 432852

پاریس به‌دنبال احیای توافق هسته‌ای با ایران

پاریس به‌دنبال احیای توافق هسته‌ای با ایران

رئیس‌جمهور فرانسه طی تماسی تلفنی با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، درباره برنامه هسته‌ای ایران گفت‌وگو و تاکید کرد که پاریس به‌دنبال احیای توافق هسته‌ای با ایران است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، «نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روز گذشته (سه‌شنبه) تماسی تلفنی با «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه داشته و مجدداً پیروزی وی در انتخابات ریاست جمهوری را تبریک گفته است.

طبق گزارش پایگاه خبری «i24»، در بیانیه‌ای که دفتر بنت منتشر کرده، آمده است که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در این تماس تلفنی درباره مذاکرات برنامه هسته‌ای ایران و برخی دیگر از پرونده‌های جهانی نظیر تحولات جنگ اوکراین با ماکرون گفت‌وگو کرده است.

رئیس‌جمهور فرانسه در این گفت‌وگو، با تاکید بر هدف خود مبنی بر احیای توافق هسته‌ای بین قدرت‌های جهانی و ایران [موسوم به برنامه جامع اقدام مشترک] خاطرنشان کرده که به ثبات منطقه متعهد خواهد بود و مصمم به احیای برجام است.

در این بیانیه دفتر بنت آمده است که وی از ماکرون به خاطر ابراز حمایتش از «اسرائیل» در مواجهه با حملات خصمانه و تعهد پاریس به امنیت تل‌آویو تشکر کرده است.

همچنین این بیانیه افزود که دو طرف درباره تحکیم روابط دوجانبه بین رژیم صهیونیستی و فرانسه گفت‌وگو کردند. علاوه‌براین، آن‌ها موضوعاتی همچون وضعیت امنیتی منطقه با محوریت ایران و فرصت‌های همکاری دو طرف و همچنین جنگ در اروپا و پیامدهای آن را بررسی کرده‌اند.

این در حالی است که رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کرده‌اند ماکرون و بنت در این تماس تلفنی توافق کردند که به زودی با یکدیگر دیدار داشته باشند؛بدون اینکه تاریخ دقیق این ملاقات را مشخص کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | پرتاب سنگ به طرف دانشجویان امیرکبیر
فیلم | پرتاب سنگ به سمت دانشجویان دانشگاه شریف
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
نتایج پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد در دو مقطع تحصیلی منتشر شد
رشد آرام قیمت طلا و سکه در بازار تهران
دبیران کارگروه‌های تخصصی کمیسیون بررسی علمی اعتراضات منصوب شدند
جزئیات و شرایط شرکت در هجدهمین المپیاد علمی علوم پزشکی دانشگاه آزاد
برخورد با منتشرکنندگان فیلم‌های تحریف‌شده از دانش‌آموزان برخی مدارس
اگر اعتراضات دانشجویی به خشونت منجر شود، از دانشجو حمایت نمی‌کنیم
‌شهادت ۲۲ دانش‌آموز در اغتشاشات اخیر
جزئیات اسکان دانشجویان دکتری وزارت بهداشت تربیت مدرس در خوابگاه
آزادی ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی با پیگیری رئیس دانشگاه
آغاز ثبت نام جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد
سهراب بختیاری زاده سرمربی تیم فوتبال استقلال شد + عکس
گفت‌وگوی گروسی و عراقچی درباره مذاکرات ایران و آمریکا
هوای تهران از ابتدای سال فقط ۶ روز پاک بوده است
تسهیلات رفاهی دستیاران پزشکی در ۱۴۰۵
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
شعبان بی‌مخ‌ها علیه دانشجو/ از به هم ریختن مراسم عزاداری تا چاقوکشی در دانشگاه!
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top