تاریخ انتشار: چهارشنبه 1401/03/04 - 09:22
کد خبر: 433428

سال ۱۴۰۱، سال ایجاد یک میلیون فرصت شغلی

وزارت کار برنامه ایجاد یک میلیون فرصت شغلی را برای سال ۱۴۰۱ در دست اجرا دارد. این برنامه یکی از محوری‌ترین برنامه های وزارت کار در حوزه اشتغال به شمار می‌رود که در قالب طرح زیست بوم ملی اشتغال دنبال می شود و توسعه مشاغل خانگی، مشاغل روستایی و خرد و کوچک را نیز در برمی‌گیرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، طرح زیست بوم ملی اشتغال یکی از اولویت‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است که در راستای برنامه اشتغال دولت سیزدهم تدوین و پیاده‌سازی و در آن کاهش بیکاری و توسعه فرهنگ کارآفرینی دیده شده است.

اجرای الگوی زیست بوم ملی اشتغال که به عنوان چشم انداز اشتغال کار مطرح است، هدف‌گذاری ایجاد یک میلیون و ۸۵۰ هزار فرصت شغلی از نیمه دوم سال ۱۴۰۰ تا پایان سال ۱۴۰۱ را دنبال می کند.

این میزان اشتغال با همکاری بخش خصوصی برنامه‌ریزی شده و دولت برای تحقق برنامه اشتغال میلیونی طی چهار سال از ظرفیت بخش خصوصی استفاده خواهد کرد.

علی حسین رعیتی فرد ـ معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ـ از ایجاد یک میلیون فرصت شغلی در سال جاری خبر داده و می گوید: در سالی که به نام تولید و اشتغال نامگذاری شده تلاش بر این است که زمینه رونق تولید و اشتغال در کشور ایجاد شود و صدور مجوز کسب و کار و تسهیل آن از جمله اقدامات اساسی و بنیادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به شمار می رود.

به گفته وی، در حال حاضر صدور مجوز یک روز بیشتر زمان نمی برد و مشاغل خانگی تسهیل شده تا کسانی که متقاضی اشتغال خانگی هستند به راحتی مجوز بگیرند.

معاون وزیر کار با اشاره به ۴ کلان پروژه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی می افزاید: ایجاد اشتغال و فرصت‌های شغلی نخستین کلان پروژه‌ای است که بر اساس آن ایجاد یک میلیون فرصت شغلی برای امسال در نظر گرفته شده است.

رعیتی فرد همچنین از افزایش مراکز جوار کارگاهی به منظور کمک به انگیزه کارگران خبرداده و اعلام کرده است که طی ۶ ماه گذشته بیش از ۶۰۰ جواز کارگاهی صادر شده است.

پیش از این وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به پیش‌بینی منابع و بودجه تولید و اشتغال در تبصره ۱۸ و ۱۹ لایحه بودجه، از تدوین بسته ویژه تثبیت و توسعه اشتغال برای سال ۱۴۰۱ خبر داده بود.

به اعتقاد کارشناسان، زیست بوم ملی اشتغال به ایجاد شغل و کاهش بیکاری و توسعه فرهنگ کارآفرینی کمک می کند و بستری است که هماهنگی تمام اجزای مرتبط با اشتغال را بر عهده دارد.

به گزارش ایسنا، با توجه به پیش‌بینی منابع و بودجه‌های تولید و اشتغال ذیل زیست بوم ملی اشتغال در تبصره‌های ۱۶ و ۱۸ لایحه بودجه ۱۴۰۱ انتظار می‌رود هدفگذاری اشتغال زیست بوم ملی اشتغال در سال جاری با قوت و جدیت هر چه بهتر محقق شود و برنامه اشتغال میلیونی به اجرا در آید.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
لحظه اعلام شهادت قهرمان سوخو ۲۴ ارتش به خانواده او
حالا تابوت هم جزئی از تجهیزات سربازان آمریکایی است
فیلم| روایت حمله به خوابگاه دانشجویی اهواز از زبان یکی از دانشجویان
فیلم | حملۀ دشمن آمریکایی به دانشگاه اهواز از زبان شاهدان عینی
ایران این اقدام دلقک اوکراینی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
این زنجیره باطل را پاره کنید
توقف رانندگی در آلمان بدلیل بسته شدن تنگه هرمز
رمزگشایی از بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی
بیش از ۶۰ هزار کودک در غزه والدین خود را از دست داده‌اند
حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر
پاسخ حتمی است
نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا دیدار کرد
انهدام چهار هسته‌ عملیاتی گروهک‌ تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور
آمارهای زیست مجازی کودکان
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
نکاتی برای انبارکردن صحیح فرش
نگهداری روتین فرش ها بین شستشو
دیزاین خانه با موکت؛ بهترین ترکیب میان زیبایی و کارایی
علت روشن نشدن پکیج ایران رادیاتور چیست؟
پل B۱ کرج با تغییراتی در سازه، ترمیم می‌شود
معرفی نمایندگی ایران رادیاتور کرج
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top