تاریخ انتشار: چهارشنبه 1401/03/04 - 10:26
کد خبر: 433437

تعاونی‌ها ۴۰۰ هزار واحد مسکونی می‌سازند

در راستای اجرای پروژه ساخت ۴ میلیون واحد مسکونی در کشور، هدفگذاری ساخت ۴۰۰ هزار واحد مسکونی در چهار سال آینده به تعاونی‌ها سپرده شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، با ابلاغ قانون جهش تولید مسکن، طرح دولت سیزدهم درباره ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی، از پشتوانه قوی قانونی برخوردار شد. دولت در این راستا بخش تعاون را مکلف کرده که از ۴ میلیون واحد مسکونی، ۴۰۰ هزار واحد در بخش تعاون ساخته شود.

بر اساس آمارها نزدیک به ۱۰ هزار تعاونی مسکن در کشور وجود دارد که بیش از ۹۰۰۰ تعاونی دارای کارنامه و سابقه درخشان و حدود ۵۰۰ تعاونی دچار مشکل و عارضه هستند.

موضوع آسیب شناسی مشکلات بخش تعاون به ویژه تعاونی‌های مشکل دار از دیرباز مطرح بوده و تلاش شده با تشکیل اتاق‌های فکر تعاون، کارگروه‌های پایش تعاون و کمیته‌های شناسایی نقاط ضعف و قوت واحدهای تعاونی، تعاونی‌های دارای مشکل شناسایی شده و مشکلات آنها مورد بررسی و آسیب شناسی قرار گیرد.

مهدی مسکنی - معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از ساخت دو میلیون و ۲۰۰ هزار واحد مسکونی در دوران مسکن مهر خبر داده و می‌گوید: از این میزان حدود یک میلیون و ۱۰۰ هزار واحد، خود مالکی و شخصی و یک میلیون و ۹۰ هزار واحد، جمعی و تعاونی ساز بودند که از این تعداد نیز ۸۴۰ هزار واحد به تعاونی‌ها اختصاص داشته و تنها ۳۹ هزار واحد ناموفق بوده است.

وی می گوید: در برنامه ساخت مسکن، دولت بخش تعاون را مکلف کرده که از مجموع ۴ میلیون واحد مسکونی ۴۰۰ هزار واحد در بخش تعاون ساخته شود.

آنطور که مسکنی گفته، با معاونت شهرسازی شهر تهران مذاکراتی برای انجام این کار به صورت اجرای پایلوت در مناطق و بافت های فرسوده با محوریت منطقه ری انجم شده که در حال نهایی شدن و تبدیل به تفاهمنامه است.

کارشناسان از بخش تعاون به عنوان راهکاری موثر در جهت کاهش معضل مسکن یاد می‌کنند که می‌تواند به تقاضای مسکن در کشور پاسخ دهد.

در حال حاضر سهم تعاونی‌ها در تولید مسکن زیر ۱۰ درصد پیش بینی می شود در صورتی که این بخش از ظرفیتها و پتانسیل‌های بالایی برای ساخت و تامین مسکن برخوردار است.

برابر آمارها بیش از ۸۴۲ هزار واحد مسکونی توسط تعاونی های مسکن مهر تحویل شده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فروش ویژه کولرگازی جنرال گلد با ۳۰٪ تخفیف ویژه
خرید داکت اسپلیت تا ۵۰ درصد تخفیف ویژه مدت محدود
تور استانبول با ۲۰٪ تخفیف ویژه به مدت محدود
چطور قاب سیلیکون اورجینال تشخیص بدیم؟
اعضای تشکیل ستاد دانشگاهیان برای بدرقه امام شهید منصوب شدند
مردم از تکرار ساده‌لوحی تاریخی در مذاکره با آمریکا واهمه دارند
وزیر علوم واقعیت تلخ حملات آمریکا به دانشگاه‌ها را در شانگهای افشا کرد
تمدید مهلت ثبت‌نام متقاضیان بین‌المللی تحصیل در دانشگاه علامه طباطبائی
روایت‌گری دقیق و آگاهی‌بخشی مؤثر، ضرورتی راهبردی در شرایط امروز کشور است
ایران در جمع ۵ قدرت برتر پزشکی بازساختی جهان قرار گرفت
دانشجویان باید به تولیدکننده بازی‌های فناورانه تبدیل شوند
زمان برگزاری آزمون جامع دکتری دانشگاه علامه طباطبائی تغییر کرد
زمان تکمیل مدارک پنجاه و سومین دوره آزمون دستیاری تمدید شد
با اقدام قاطع، اجازه ندهید اعتماد مردم زیر سؤال برود
راهبرد «حفظ خیابان»؛ از میدان جنگ تا میدان اقتصاد
اعضای تشکیل ستاد دانشگاهیان برای بدرقه امام شهید منصوب شدند
گام تازه فناورانه ایران در درمان پارکینسون؛ ورود به فاز انسانی تا ۱۴۰۶
نشست وزیر امورخارجه با سفرا و روسای نمایندگی‌های خارجی و بین‌المللی
نقش کودکان شهید میناب با لباس تیم ملی بر دیوارنگاره میدان راه‌آهن
وزیر نیرو: تأمین برق صنایع در اولویت است
وصیت حاج‌قاسم روی دیوارنگاره انقلاب نقش بست
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top