تاریخ انتشار: جمعه 1401/03/06 - 09:04
کد خبر: 433598

چرا بهتر است هر روز کنجد بخوریم؟

دانه‌های کنجد سرشار از پروتئین هستند. یک قاشق سوپخوری کنجد معادل حدود ۹ گرم کنجد، ۱۶۰ گرم پروتئین دارد که به سلامت استخوان‌ها، عضلات و بافت‌های بدن کمک می‌کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ دانه‌های کنجد سرشار از پروتئین هستند. یک قاشق سوپخوری کنجد معادل حدود ۹ گرم کنجد، ۱۶۰ گرم پروتئین دارد که به سلامت استخوان‌ها، عضلات و بافت‌های بدن کمک می‌کند و به این دلیل در دوران رشد توصیه می‌شود.

مقدار فراوان کلسیم دیگر مزیت کنجد است؛ یک قاشق سوپخوری کنجد حدود ۸۸ میلی‌گرم کلسیم دارد و بخش مهمی از نیاز روزانه بدن به این ماده معدنی را تامین می‌کند. نیاز روزانه بدن به کلسیم در نوجوانان ۱۳۰۰ میلی‌گرم است که در دوران بزرگسالی به ۱۰۰میلی‌گرم و پس از ۵۰ سالگی در بانوان به ۱۲۰۰ میلی‌گرم می‌رسد.

کنجد همچنین سرشار از ویتامین‌های گروه B است و به‌ دلیل اینکه بدن قادر به ذخیره‌سازی این ویتامین‌ها نیست، باید به‌طور منظم مصرف شود. ویتامین‌های گروه B در رشد سلولی و تولید گلبول‌های قرمز نقش دارند. ویتامین E به‌عنوان آنتی‌اکسیدان عالی به مقدار فراوان در کنجد وجود دارد. این ویتامین از سیستم ایمنی محافظت می‌کند و با اتساع عروق در حفظ سلامت فلب نقش دارد و مانع از تشکیل لخته‌های خونی می‌شود.

محافظت از سلامت قلب

کنجد حاوی چربی‌های غیراشباع است که برای حفظ سلامت قلب ضروری هستند. مصرف متعادل این چربی‌ها خطر بیماری‌های قلبی و سکته مغزی را کاهش می‌دهد زیرا سطح کلسترول بد خون کم می‌شود. البته به‌ دلیل وجود کلسیم و منیزیم، مصرف کنجد به کاهش فشار خون و حفظ سلامت عروق خونی نیز کمک می‌کند.

مفید برای استخوان‌ها و یک ضدالتهاب قوی

کنجد حاوی ترکیباتی به‌نام لیگنان است که خواص آنتی‌اکسیدانی دارد. فیتواستروژن‌ها که نوعی از لیگنان‌ها هستند در کاهش خطر پوکی‌استخوان، علائم یائسگی و سرطان سینه نقش دارند. همچنین مطالعات نشان می‌دهد ترکیب دیگری به‌نام سِسامول در کنجد نیز خواص آنتی‌اکسیدانی و ضدپیری دارد و در مقابله با التهابات، فشار خون و سرطان موثر است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پزشکیان: توسعه دیپلماسی محور مأموریت سفیران ایران در کشورهای مقصد باشد
پزشکیان: ملت ایران صلح‌طلب است اما زیر بار زور و تحمیل نمی‌رود
پزشکیان: ظرفیت‌های گسترده‌ای برای توسعه روابط ایران و نیجریه وجود دارد
پزشکیان: وحدت کشورهای اسلامی، ضامن امنیت و ثبات منطقه است
تاج: قلعه‌نویی تا زمانی که جام ملت‌ها باشد سرمربی تیم ملی است
حزب الله لبنان: ارتباطی با فعالیت‌های بی‌ثبات کننده در سوریه نداریم
تاریخ‌سازی آرش پهالی و کسب نخستین مدال ووشو ایران
پکن و مسکو؛ همراهی راهبردی با تهران
بدون تاریخ؛ بدون نشانی
استمرار هوشمندانه زندگی در سایه امید جمعی
چهار هزار و ۳۲ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن
بختیاری‌زاده: نبض بازی را در اختیار داشتیم/ شجاعانه بازی کردیم
بازیکنان استقلال در پایان بازی با الشمال چه گفتند؟
آسانی: همه باید به استقلال احترام بگذارند
برگزاری اجتماع بزرگ خونخواهان رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی
کاهش تنش در منطقه محور رایزنی عراقچی با وزیر خارجه مصر
پیروزی شیرین استقلال در عراق/ آسانی تفاوت‌ها را رقم زد
باز هم توهین بشنوم تراکتور را از زمین خارج می‌کنم
اپل کاهش سودش را پیش بینی کرد
فهرست ۱۴۰ شرکت همکار با رژیم صهیونیستی اعلام شد
هشدار باران و برف در تهران از پنجشنبه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top