تاریخ انتشار: دوشنبه 1401/03/09 - 16:14
کد خبر: 433991

یک مرد جوان در رودخانه کن غرق شد

یک مرد جوان در رودخانه کن غرق شد

پیکر بی‌جان مردی جوان که در یکی از انشعابات رودخانه کن غرق شده بود، با تلاش آتش‌نشانان از رودخانه خارج شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، ساعت 17:30 روز گذشته سقوط مردی جوان در رودخانه کن به سامانه 125 اعلام شد که با دریافت خبر وقوع این حادثه، بلافاصله آتش‌نشانان‌ ایستگاه‌های 100 و گروه امداد نجات هشت این سازمان به محل حادثه در بزرگراه همت، محدوده میدان المپیک، یکی از انشعابات رودخانه کن قبل از بوستان جوانمردان، روبه‌روی‌ ایستگاه 100 اعزام کرد.

مهرزاد نقره؛ افسر آماده منطقه یک عملیات آتش‌نشانی درباره جزئیات این حادثه اظهار کرد: طبق اظهار شهروندان، این مرد تبعه افغانستان به علت نامعلوم در یکی از قسمت‌های رودخانه که به سمت استخری جهت آبگیری به عمق سه متر بود، سقوط کرده و به دلیل عدم توانایی در مهارت شنا در قسمت عمیق به زیر آب فرو رفته بود.

وی افزود: آتش‌نشانان در چندین نقطه از رودخانه با نظارت افسر آماده منطقه یک عملیات آتش‌نشانی به جست‌وجو مشغول شدند، سرانجام پس از جست‌وجوی نقطه به نقطه‌ این استخر آبگیری در کمترین زمان ممکن توانستند این پسر جوان را به نقطه امن هدایت کنند و پس از معاینات اولیه و احیای قلبی ریوی، مرگ وی توسط عوامل اورژانس تأیید شد.

افسر آماده منطقه یک عملیات آتش‌نشانی تهران متذکر شد: با شروع فصل گرما و تمایل مردم به تفریح در کنار رودخانه‌ها و آب‌های خروشان، لزوم توجه به توصیه‌های ایمنی و تابلو‌های هشداردهنده مبنی بر عدم شنا و احتمال خروشان شدن ناگهانی رودخانه و آب‌های جاری، همشهریان عزیز موارد ایمنی را رعایت کنند تا شاهد اینگونه حوادث دلخراش نباشیم.

بنابر اعلام پایگاه خبری 125؛ جسد این شخص برای انجام اقدامات قانونی و بررسی علت مرگ و چگونگی بروز این حادثه، پس از تأیید مرگ توسط تیم اورژانس، تحویل عوامل انتظامی شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top