تاریخ انتشار: دوشنبه 1401/03/09 - 23:28
کد خبر: 434050

از فرهاد مجیدی عذرخواهی می کنم

از فرهاد مجیدی  عذرخواهی می کنم

مربی تیم فوتبال استقلال گفت: خیلی خوشحالم که هوادارن استقلال بعداز سال ها واقعا توانستند قهرمان شوند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، فرزاد مجیدی پس از کسب عنوان قهرمانی تیم فوتبال استقلال در لیگ برتر اظهار داشت: این قهرمانی پاک را به هواداران پاک تیم استقلال، مجموعه مدیریت و همه بازیکنان تیم و... تبریک می گویم. خیلی خوشحالم که هواداران استقلال بعد از سال ها که واقعا در حقشان اجحاف شده بود، قهرمان شدند.

وی در واکنش به این سوال که که یک مدت در کنار تیم غیبت داشتید و دلیل آن چه بود ، گفت: سوال بعدی را بپرسید!

مجیدی در پاسخ به این سوال که صحبت هایی شده مبنی بر اینکه فرهاد مجیدی از تیم جدا خواهد شد، اظهار داشت: فکر می کنم در این جشن قهرمانی فقط مهم دل هواداران است. فکر می کنم برادرم به من یک درس داد و یک اصولی داشت. من خودم به شخصه از او عذرخواهی می کنم و از آن مجموعه باشگاه که نتوانستم آن طور که باید خدمت کنم. هرچند تمام تلاشم را کردم. بخاطر مشکلاتی که داشتم باید کارم را انجام می دادم و آن کار مهم تر بود. در مجموع در کنار تیم استقلال مثل همیشه با تمام وجودم هستم. استقلال را دوست خواهم داشت.

وی در پاسخ به این سوال که فرهاد مجیدی همیشه در صحبت های خود مدعی شده که یکی از دلایل ناکامی همیشه عدم ثبات بوده است، فکر نمی کنید جدایی فرهاد مجیدی باعث این مشکل شود، گفت: فقط قهرمانی و شادی هواداران استقلال مهم است!

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
حافظه خون، بقای تمدن
مهلت انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۵ تمدید نمی‌شود
کشته و زخمی شدن بیش از ۳۲۰ نفر در حمله به فرودگاه ریاض
استفاده تاکتیکی سازمان سیا از زنان در عملیات‌های انتحاری
صدها شهید و زخمی در یمن
امشب آخرین مهلت انتخاب رشته کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵
فیلم | باید علی‌الاصول، دشمن دهد تقاص!
هواپیمای بوئینگ کاسپین از توقیف ترکیه آزاد شد
تقلای ترامپ برای به دست آوردن جایزه نوبل خنده‌دار است
شهرداری تهران برای نوزادان متولد ۱۴۰۵ چه برنامه‌ای دارد؟
چرا با وجود ارتباط دائمی احساس تنهایی بیشتر شده است؟
پرونده مدرسه شجره طیبه در عرصه بین‌المللی پیگیری می‌شود
دلیل تعطیلی جلسات حضوری صحن، حفظ نصاب مجلس است
پسر نتانیاهو حقیر است
پاییز پربارش در چند استان
جذب رتبه‌های برتر در رشته های اولویت دار کشور در کنکور ۱۴۰۵
نسخه تکراری برای شکست/ کینه ظریف از میدان ریشه در کجا دارد؟
رئیس فدراسیون فوتبال پرتغال: بی‌صبرانه منتظر بازگشت رونالدو هستیم
پاری‌سن‌ژرمن به جمع بالانشینان رسید
مراسم سوگواری رهبر شهید امت و اساتید و دانشجویان شهید +عکس
مساجد، میزبان کلینیک‌های تخصصی سلامت می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top