تاریخ انتشار: دوشنبه 1401/03/16 - 11:17
کد خبر: 434483

اعمال نفوذ سیاسی این بار به سود ایران

بازیکنان تیم ملی فوتبال کانادا در آستانه دیدار با پاناما با انتشار نامه‌ای از رقابت با حریف خود خودداری کردند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، تیم ملی فوتبال کانادا قرار بود بامداد امروز (دوشنبه) در ونکوور با ایران دیدار کند که این بازی به دلایل سیاسی لغو و تیم ملی پاناما جایگزین کشورمان شد. با این حال با اعتصاب بازیکنان کانادا، بازی جایگزین هم لغو شد تا فدراسیون فوتبال این کشور وارد چالشی پرحاشیه شود.

بازیکنان کانادا به دلیل شرایط مالی و عدم شفافیت فدراسیون فوتبال این کشور در خصوص قراردادهای مالی، دو ساعت مانده به دیدار دوستانه با پاناما از حضور در این دیدار امتناع کردند. اتفاقی که در صورت عدم لغو دیدار دوستانه با ایران می‌توانست برای تیم ملی کشورمان رخ دهد و از این‌رو می‌توان گفت، لغو این مسابقه به سود تیم ملی بود.

بازیکنان کانادا نامه‌ای در این خصوص و به شرح زیر منتشر کردند:

«کانادای عزیز؛

چهار سال پیش پروژه‌ای را آغاز کردیم تا شرایط را از چیزی که در آن بودیم، بهبود ببخشیم. در آن زمان، بیش از ۳۰ سال از اولین و آخرین حضور ما در جام جهانی فوتبال می‌گذشت. گذشته از رؤیای کودکی ما برای بازی در جام جهانی، امیدوار بودیم صعود این تیم به جام جهانی احترام و فرصت‌های بهتر مالی را برای ما به ارمغان بیاورد و متعاقب آن سطح استانداردها و فرصت‌ها را برای بازیکنان نسل آینده فوتبال در کانادا بالا ببرد و تراژدی فوتبال در کانادا را برای همیشه تغییر دهد.

با وجود موفقیت‌های بی‌سابقه تیم‌های ملی فوتبال زنان و مردان کانادا در فصل ۲۲-۲۰۲۱ شاهد هیچ تغییری نبودیم. پیشرفت و بهبود شرایط چه شد؟ چه بلایی سر پول‌ها آمد؟

به تازگی متوجه شده‌ایم در سال ۲۰۱۸، فدراسیون فوتبال کانادا قراردادی با شرکت Canada Soccer Business به امضا رسانده که تمامی موفقیت‌های درون زمین تیم‌های فوتبال بزرگسالان (زنان و مردان) را به خطر انداخته است. به منظور حفظ پروژه تغییر در فوتبال کانادا نیاز داریم تمامی بندهای این قرارداد به صورت شفاف افشا و تصحیح شود. می‌خواهیم بدانیم چه کسی این قرارداد را امضا کرده و دست و پای ما را بسته است؟ چرا فدراسیون فوتبال کانادا اختیار خود و همچنین بزرگترین شانس برای تغییر در این سال‌ها را از دست داده است؟

می‌خواهیم با فدراسیون همکاری کنیم اما سال‌هاست این رابطه تیره و تار شده است. اکنون، فدراسیون فوتبال کانادا به تیم ما بی‌احترامی کرده و تلاش‌های ما برای ارتقای استانداردها و پیشرفت فوتبال در کانادا را نادیده گرفته است.

در ماه مارس مذاکرات در مورد قرارداد را با فدراسیون فوتبال کانادا آغاز کردیم. به دلیل تاخیر پروسه و تعطیلات هیئت رئیسه مذاکرات بدون دلیل موجه بسیار طولانی شد. فدراسیون فوتبال کانادا تا عصر روز دوم ژوئن صبر کرد و نهایتاً یک پیشنهاد قدیمی را به ما ارائه کرد. دبیرکل و رئیس فدراسیون هم تا ساعت چهار بعدازظهر روز چهارم ژوئن برای بازیکنان در دسترس نبودند.

به همین دلایل با وجود میل باطنی تصمیم گرفتیم امروز در بازی مقابل پاناما به میدان نرویم. این زمانی است که موضع خود را برای آینده فوتبال در کانادا مشخص کنیم.

درخواست‌های ما شامل موارد زیر است:

* بازبینی و شفافیت در قرارداد با شرکت Canada Soccer Business

* ایجاد یک تیم رهبری که بتواند درآمدهای حاصل از شرکت‌های حامی مالی را بهینه سازی کند و در نتیجه بتواند ادامه کار را در تمامی سطوح فوتبال در کانادا (پایه، جوانان، پارالمپیک و تیم‌های بزرگسالان) برای سال‌های آینده تضمین کند.

* ایجاد یک ساختار منصفانه برای فوتبال زنان که تمامی دستمزدها، میزان جوایز در جام جهانی با تیم ملی مردان در آن یکی باشد و همچنین لیگ داخلی فوتبال زنان را بهبود بخشد.

* اختصاص ۴۰ درصد از درآمدهای جام جهانی به بازیکنان و همچنین اختصاص پکیج حضور خانواده و دوستان بازیکنان در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر.

* حضور بیشتر بازیکنان پیشین تیم‌های ملی زنان، مردان و پارالمپیک کانادا در سطوح بالا فدراسیون فوتبال کانادا.

موارد فوق درخواست‌های اساسی است که به منظور پیشرفت فوتبال پای آنها ایستاده و خواهان آن هستیم.

از همه هواداران‌مان عذرخواهی می‌کنیم. امیدواریم فدراسیون فوتبال کانادا گامی تعیین کننده به سمت همکاری با تیم ما بردارد تا بتوانیم در بازی بعدی در تاریخ ۹ ژوئن بار دیگر به میدان برویم. همچنین می‌خواهیم از بازیکنان تیم ملی فوتبال پاناما، هواداران، کادر فنی و فدراسیون این کشور عذرخواهی کنیم.

این یک موهبت و مسئولیت بزرگ برای ماست که با پیراهن تیم ملی کشورمان به میدان برویم. ما برای شما، برای خودمان و برای نسل‌های آینده می‌ایستیم.

ما برادریم، از چیزی نمی‌ترسیم و ایستاده‌ایم».

مؤسسه Canadian Soccer Business که در مارس ۲۰۱۸ تأسیس شد در قراردادی با فدراسیون فوتبال کانادا تمامی حقوق پخش بازی‌های تیم‌های ملی کانادا و همچنین تمامی حقوق مالی شرکت‌های حامی مالی این تیم‌ها را در تمامی رده‌ها در اختیار دارد. این در حالی است که فدراسیون فوتبال کانادا به بازیکنانش اعلام کرده نمی‌تواند خواسته‌های مالی آنها را برآورده کند چرا که کنترل کاملی روی حقوق پخش و همچنین اسپانسرینگ (حقوق مالی شرکت های حامی مالی) خود ندارد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عاشورا و پیوست فرهنگی ایران؛ از سوگ شیعی تا سرمایه انسجام ملی
کل خیر فی الحسین؛ بزرگترین خسارت جدایی از حسین (ع) است
برافراشته‌شدن پرچم خونخواهی رهبر شهید در «کشوردوست»
ایران ایستاده در میان فاجعه ۵ تیم آسیایی
توهمات جدید ترامپ درباره تفاهم نامه با ایران
اختلال دسترسی به فیش حقوقی بازنشستگان رفع شد
تکلیف سه تیم صعود کننده گروه دوم مشخص شد
ترامپ ۸۸میلیارد دلار بودجه تکمیلی برای هزینه‌های جنگ ایران درخواست کرد
ناتو باید برای همدستی در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد
شگفتی‌سازی دیرهنگام هائیتی نتیجه نداد
بازی یکطرفه برزیل مقابل اسکاتلند
اظهارات متناقض آمریکایی‌ها، تداوم بدگمانی ایرانیان را درپی دارد
هنوز از علت حادثه مدرسه میناب اطلاعی ندارم!
انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه الزهرا (س) و کمیته ملی پارالمپیک جمهوری اسلامی ایران
خوابگاه‌ها میزبان دانشجویان مهمان مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
زنان بیشتر از مردان تحت تأثیر آپنه خواب قرار می‌گیرند
خطر بیماری قلبی در زنان با وزنه زدن کاهش می یابد
آفت بزرگ بزنگاه‌های تاریخی، تأخیر خواص در تشخیص صحنه است
از نقشه راه تا زیاده‌خواهی؛ ضمانت اجرایی کجاست؟
ایران تصویر روشنی از مذاکرات به مردم و جهان ارائه نمیدهد
چند بار بند اول تفاهم نقض شده است؟
کارگاه توان‌افزایی مصاحبه‌کنندگان دکتری ۱۴۰۵ با حضور مدیرکل پژوهش دانشگاه آزاد برگزار شد
شالچی: دانشگاه هنر ایران «خانه تخیل ملی» و «زبان عاطفی جامعه» است/ ضرورت خروج هنر از آتلیه‌ها و نقش‌آفرینی در حل مسائل شهری
پاسخ رئیس بنیاد ملی نخبگان به ابهامات جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی
تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس نمی‌شود
چالش‌های پنهان دانشجویان تحصیلات تکمیلی کشاورزی
تمدید مهلت ثبت‌نام دوره تابستانی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند
انتشار فهرست ۶۶۹ نشریه ایرانی نمایه شده در Clarivate و Scopus در SID
تغییر برنامه امتحانات پایان نیمسال دانشجویان دانشگاه امیرکبیر
کرسی‌های ۶ میلیاردی برای پروژه‌های مرزشکن/استقلال مالی ۵ ساله نخبگان
زمان شروع امتحانات دانشگاه شهیدبهشتی به تعویق افتاد
آمار پاسخگویی وزارت علوم و دانشگاه‌ها به شکایات
توافق جدید برای ورود دانش بنیان‌ها به نظام بیمه سلامت
مهلت ثبت درخواست میهمانی و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر تمدید شد
ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی از امروز آغاز شد
اعلام جزئیات برگزاری امتحانات دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد در شهر محل سکونت
مصاحبه مجازی داوطلبان دکتری تخصصی ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد از شنبه ۶ تیر آغاز می‌شود
تعریف ۲۰۰۰ پایان‌نامه با مشارکت پژوهشگران ایرانی و استادان خارجی
۵ راهکار برای نجات آموزش عالی؛ از اصلاح ذی‌نفع هراسی تا راه‌اندازی اتاق فکر مسائل بنیادین
مهلت پنج‌روزه برای رفع نقص مدارک فلوشیپ ۱۴۰۵
مدارک مورد پذیرش دکتری تخصصی پزشکی اعلام شد
تفاهم‌نامه ایرانداک و سازمان بازرسی برای ارتقای سلامت علمی کشور
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top