تاریخ انتشار: سه شنبه 1401/03/24 - 20:05
کد خبر: 435440

۳ شرکت لبنی ۵۳ میلیارد تومان محکوم شدند

۳ شرکت لبنی ۵۳ میلیارد تومان محکوم شدند

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی گفت: سه شرکت فعال در تولید لبنیات در مجموع به پرداخت ۵۳ میلیارد تومان و اصلاح قیمت‌ها جریمه شدند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، احمد اصانلو در نشست با خبرنگاران با بیان اینکه گلایه مردم این است که قیمت‌ها خودسرانه افزایش می‌یابد و پس از اینکه مردم متضرر می‌شوند، امکان جبران برای مردم نیست، گفت: بر اساس قانون، سازمان حمایت، وظیفه نظارت بر اجرای صحیح ضوابط قیمت‌گذاری را دارد تا هر واحد تولیدی قیمت‌ها را خودسرانه افزایش ندهد. سازمان تعزیرات حکومتی وظیفه رسیدگی به تخلفاتی را دارد که سازمان حمایت گزارش می‌کند. مشکلی که در بازار داریم این است که برخی واحدهای تولیدی بدون درنظر گرفتن ضوابط قیمت‌گذاری، اقدام به افزایش قیمت‌ها می‌کنند.

وی افزود: تعدادی از کارخانه‌ها و واحدهای تولیدی به بهانه‌ توزیع عادلانه یارانه‌ها اقدام به افزایش خودسرانه قیمت‌ها کرده‌اند و ما نیز به دلیل رسیدگی به افزایش بی‌ضابطه قیمت‌ها در کارخانه‌ها و واحدهای تولیدی "قرارگاه عملیاتی امور شعب ملی ستاد تنظیم بازار" را ایجاد کرده‌ایم تا در سطح ملی بتوانیم به تخلفات رسیدگی کنیم و قبل از آنکه کالاها از واحدهای تولیدی به دست مصرف‌کنندگان برسد، قیمت‌ها اصلاح شود.

اصانلو بیان کرد: ما در حوزه مواد شوینده ورود کردیم و دیروز رئیس شعبه ملی ما به قزوین رفتند و دو کارخانه مهم مواد شوینده که ۶۰ درصد بازار مواد شوینده را مورد بررسی قرار دادند که در یک واحد تولیدی ۵۰۰ هزار کارتون به ارزش ۱۵۰ میلیارد تومان که به قیمت غیرقانونی در بازار توزیع قرار گرفته بود قبل از آنکه به دست مصرف‌کننده برسد در واحد تولیدی قیمت‌هایش اصلاح شد.

وی با بیان اینکه رویکرد شعب ملی بر اساس اقدامات پیشگیرانه است تا قبل از آنکه مردم به قیمت بالا کالاها را بخرند، نظارت از واحد تولیدی شروع می‌شود؛ گفت: در یک واحد تولیدی دیگر ۴۰۰ تن از انواع مواد شوینده با قیمت‌های غیرقانونی تولید شد که دستور اصلاح قیمت به آنها داده شد.

رئیس سازمان تعزیرات ادامه داد: در بحث رب گوجه فرنگی نیز یکی از مدیران ما در دو سه استان در حال تردد است و در کرمانشاه که یک واحد تولیدی از تولید امتناع می‌کرد را شناسایی و مکلف به تولید و عرضه محصول کرد.

اصانلو افزود: در بحث لبنیات نیز موضوع را به یکی از شعب ملی گزارش دادیم و ۳ یا ۴ واحد تولیدی را بررسی کردند و تعدادی از واحدهای تولیدی قیمت خود را اصلاح کردند و به قیمت ستاد تنظیم بازار برگرداندند، سه شرکت نیز محکوم شدند که یکی از آن‌ها ۳۶ میلیارد تومان به لحاظ گران‌فروشی، بازگرداندن قیمت به قیمت مصوب و نصب بنر، شرکت دیگر به مبلغ ۱۶ میلیارد تومان، اصلاح قیمت و نصب بنر و شرکت دیگر به پرداخت یک میلیارد تومان جریمه و نصب بنر تخلف محکوم شده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم
گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه ایران با همتایان عمانی و عراقی
ارائه گزارش رئیس شورای رهبری حماس از اجرای توافق آتش‌بس غزه به عراقچی
رهبر انصارالله: آمریکا شریک دشمن صهیونیستی در تمامی جنایاتش است
سرگیجه در کاخ سفید؛ وقتی تهدید علیه ایران جواب نمی‌دهد
تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و «ویتکاف»
مسکو: روسیه با وجود تهمت‌های غرب از کوبا و ایران حمایت می‌کند
پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم
تجمع دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد
بخشی از نارضایتی مردم ناشی از عملکرد دستگاه‌ها است
تداوم آموزش حضوری در دانشگاه شریف
نتایج نهایی پذیرش بدون آزمون نوبت بهمن ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها اعلام شد
هشدار زرد هواشناسی برای تهران
کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ در هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص بحث و بررسی شد
پرتاب سنگ و چاقو توسط ساختارشکنان در دانشگاه شریف
بدون لکنت، مرگ بر آمریکا
عکس | ترامپ و ناوهایش، خامنه‌ای و بسیجی‌هایش
فیلم | خونریزی چشم یکی از دانشجویان، در ناآرامی‌های امروز دانشگاه تهران
فیلم | پرتاب سنگ به طرف دانشجویان امیرکبیر
فیلم | پرتاب سنگ به سمت دانشجویان دانشگاه شریف
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top