تاریخ انتشار: دوشنبه 1401/03/30 - 13:45
کد خبر: 435877

تیم ملی هیچ شانسی برای موفقیت در جام جهانی ندارد

تیم ملی هیچ شانسی برای موفقیت در جام جهانی ندارد

کارشناس فوتبال کشورمان بر این اعتقاد است که تیم ملی با شرایط کنونی هیچ شانسی برای موفقیت در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر نخواهد داشت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، مسعود اقبالی، درباره شرایط تیم ملی فوتبال کشورمان اظهار داشت: پیش از این پیش‌بینی کرده بودم که تیم‌ ملی در جام‌ جهانی کارش را با سه شکست به پایان می‌رساند. در بازی دوستانه با الجزایر همه دیدند که نتیجه‌ای جز شکست کسب نکردیم، هر چند در بازی‌های دوستانه برد و باخت مهم نیست، ولی وقتی شرایط تیم‌ ملی را بررسی می‌کنیم، چشم‌انداز روشنی را نمی‌بینیم.

وی ادامه داد: وقتی به راحتی فرصت بازی در فیفادی اول را از دست می‌دهیم و تنها یک بازی تدارکاتی آنهم با یک تیم درجه چندم برگزار می‌کنیم، نمی‌توانیم خیلی به موفقیت تیم ملی خوش‌بین باشیم. این اتفاقات در حالی رقم می‌خورد که ما در آستانه مهمترین رویداد بین‌المللی فوتبالی قرار داریم و باید با حریفان قدرتمندی مثل انگلیس، آمریکا و ولز روبه‌رو شویم و عملاً با این شرایط هیچ شانسی برای موفقیت نداریم.

کارشناس فوتبال کشورمان افزود: با این شرایط باید بگوییم که تیم ملی برای هیچ‌کس مهم نیست. بعد از اینکه بازی با کانادا لغو شد به اجبار تیم ملی را به اردوی قطر با آن گرمای شدید بردیم، در حالی که قطر اردوی خود را مدت‌هاست در اروپا برگزار کرده. هیچ برنامه‌ریزی برای حضور پرقدرت در جام جهانی نداشتیم. این در حالی است که از مدت‌ها قبل از پایان مسابقات مقدماتی جام جهانی، مشخص بود به این مسابقات صعود خواهیم کرد و می‌توانستیم از یک سال گذشته برای برگزاری بازی‌های دوستانه و اردوهای تدارکاتی برنامه‌ریزی کنیم. اتفاقات پیرامون تیم ملی مایه آبروریزی است، اعضای هیئت رئیسه دنبال جایگاه و حفظ صندلی‌شان هستند، کمیته فنی‌ هم تشکیل شده است که هیچ  نظارت و واکنشی به عملکرد کادر فنی و شرایط تیم ملی ندارد.

اقبالی در واکنش به صحبت‌هایی که  این روزها درباره تغییر سرمربی تیم ملی مطرح می‌شود، خاطرنشان کرد: چنین اتفاقی را در زمان حضور ایویچ در رأس کادر فنی تیم ملی تجربه کردیم که چند هفته مانده به شروع جام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه کادر فنی تیم ملی به طور کلی زیر و رو و جلال طالبی سرمربی تیم ملی شد، حالا که پنج ماه فرصت داریم و می‌توانیم شرایطی متفاوت داشته باشیم. 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایران اصلاً پروازی به بصره نداشته که لغو شود
ارسال پرونده ۲۷۱ متخلف ارزی به دستگاه قضایی
شکایت بنیاد شهید رئیسی از ادعای کذب بلاگر اقتصادی
اعلام نتایج امتحانات نهایی دانش‌آموزان پایه یازدهم تا آخر هفته
جنگ دشمن با ایران به سنگر علم و دانشگاه رسیده است
آغاز موج جدید بارش‌ها از امروز
واژگونی ماشین عروس در اتوبان آزادگان
اقدام چراغ خاموش امارات از ترس ایران
بریکس چگونه می‌تواند تجارت ایران را از تحریم و دلار عبور دهد؟
در حال رایزنی برای تسهیل عضویت ایران در بانک توسعه بریکس هستیم
بازبینی عضویت در NPT
نخستین گشت‌های دریایی مجاهدان انصارالله در باب‌المندب
عضویت ایران در بریکس و شانگهای یادگار شهید رئیسی
"عراقچی" دیپلماسی خودش را اصلاح نکند بازخواست خواهد شد!
تعداد جزایر آزادشده توسط انصارالله به ۴ رسید
فتح مبین انصارالله اثبات کرد، امنیت کالایی خریدنی نیست
خبر خوب برای افزایش قیمت نفت / تولید نفت عربستان و روسیه ۵.۵ میلیون بشکه کاهش پیدا کرد!
به حوثیان یمن
حملات هوایی سعودی‌ها به شهر تازه آزاد‌ شده المخا 
صعود والیبال ایران به نیمه نهایی آسیا با عبور از چین‌تایپه
تسلط کامل ارتش یمن بر باب‌المندب پس از کنترل جزیره میون
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top