تاریخ انتشار: شنبه 1401/04/04 - 15:51
کد خبر: 436341

المیادین خبر داد:

مصطفی الکاظمی به تهران و مهمترین محور سفر

مصطفی الکاظمی به تهران و مهمترین محور سفر

منابع آگاه در گفتگو با شبکه المیادین موضوع مذاکرات ایران و عربستان سعودی را به عنوان اصلی ترین دستور کار سفر مصطفی الکاظمی به تهران عنوان کردند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، شبکه المیادین امروز به نقل از منابع آگاه اعلام کرد: مصطفی الکاظمی نخست وزیر پیشبرد امور در عراق در نظر دارد پس از سفر به تهران به ریاض نیز سفر کند.

براین اساس، دستور کار اصلی سفر مصطفی الکاظمی، مذاکرات میان ایران و عربستان سعودی است که اخیراً در بغداد پیگیری شده بود.

البته بنابر اعلام این منابع موضوعات دیگری نیز قرار است در سفر مصطفی الکاظمی به تهران مطرح شود اما یکی از اصلی ترین محورهای این سفر روابط دیپلماتیک میان تهران و ریاض است.

پیشتر پایگاه «میدل ایست نیوز» امروز به نقل از یک منبع آگاه اعلام کرد که نخست وزیر عراق فردا یکشنبه به ایران سفر می‌کند.

بر اساس این گزارش، این منبع که نخواسته نامش فاش شود تأکید کرد که نخست وزیر عراق فردا (یکشنبه ۲۶ ژوئن) به تهران سفر خواهد کرد.

گفتنی است ایران و عربستان بعد از قطع روابط دیپلماتیک در دی ماه ۱۳۹۴، از ابتدای سال ۱۴۰۰ گفتگوهایی را در موضوعات امنیتی برگزار کرده اند. سال گذشته در مجموع چهار دور از این گفتگوها برگزار شد و در اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ نیز پنجمین دور این مذاکرات در بغداد برگزار شد. منابع موثق پس از پایان این دور از گفتگوها، از جو مثبت حاکم بر دور پنجم گفتگوهای ایران و عربستان سعودی خبر دادند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top