تاریخ انتشار: شنبه 1401/04/04 - 17:03
کد خبر: 436350

نامه دفاتر انجمن اسلامی مسقل خطاب به ریاست صدا وسیما

نامه دفاتر انجمن اسلامی مسقل خطاب به ریاست صدا وسیما

در بخشی از این آمده است: انتظار می رود صدا و سیما با پوشش خبری درست و اعزام تیم خبری مجرب از سوی سازمان و استقرار ایشان در محل حادثه با روایت و تبیین اخبار به کنار مردم بیاید و مرهمی بر درد مردم باشد و این میدان را به اخبار رسانه‌های خارجی ندهد و همانگونه که لقب ملی را یدک می‌کشد ملی نیز عمل کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ دفاتر انجمن اسلامی مسقل خطاب به ریاست صدا وسیما نامه ای را منتشر کردند.

در بخشی از این آمده است: انتظار می رود صدا و سیما با پوشش خبری درست و اعزام تیم خبری مجرب از سوی سازمان و استقرار ایشان در محل حادثه  با روایت و تبیین اخبار به کنار مردم بیاید و مرهمی بر درد مردم باشد و این میدان را به اخبار رسانه‌های خارجی ندهد و همانگونه که لقب ملی را یدک می‌کشد ملی نیز عمل کند.

متن کامل نامه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

جناب آقای دکتر پیمان جبلی
ریاست محترم صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران
سلام علیکم

"با مردم در کنار مردم و در میان مردم باشید"
(رهبر معظم انقلاب اسلامی)

نیک مستحضرید که در چند روز اخیر،  در شهر آبادان استان خوزستان، ساختمان متروپل  که در اثر تخلف از قوانین و  با وجود هشدارهایی از جانب سازمان نظام مهندسی و بی‌توجهی از سوی مسئولین ذی ربط به آن ، مجوز بهره برداری و افتتاح گرفته بود، فرو ریخت.‌ اتفاقی که جان شماری از هموطنان عزیزمان را گرفت.
در شرایط بحرانیِ اکنون مردم استان خوزستان، اذهان عمومی آماده پذیرفتن هر خبر نادرستی مبنی بر وقایع ساختمان متروپل و دشمنان آماده وارونه رساندن اخبار و متشنج کردن افکار عمومی هستند، دستگاه‌های رسانه‌ای نامناسب در این شرایط حاکم شده‌اند و به علت ابهامات خبری و اخبار گاهی کذب و ضد و نقیضی که از رسانه‌ی ملی منتشر می‌شود و موارد ضروری که منتشر نمی‌شود،  شاهد سلب اعتماد از رسانه ی ملی در زمینه ی حادثه متروپل هستیم.
درخواست می‌شود تا صدا و سیما به عنوان رسانه‌ی ملی و تریبون مردم، در مدت زمان باقی مانده تغییرات ذیل را در رویه خود اعمال کند:

۱)تعیین سخنگو از جانب ستاد متولی حادثه و مخابره اخبار از طریق صدا و سیما: طبق قانون اساسی و قانون خط مشی کلی و اصول برنامه های سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران ماده۷ _«صدا و سیما باید منعکس کننده زندگی و احوال تمامی اقوام و بخش های مختلف کشور باشد.» و طبق ماده ۱۵_ صدا و سیمای جمهوری اسلامی زبان گویای ملت و چشم و گوش حساس کشور است.   در حالی که در وضعیت کنونی هر ارگان و نهادی اخبار متفاوتی را نشر می‌دهد لذا انتظار میرود  با تعیین سخنگوی واحد و انتشار اخبار از  سوی مرجع سخنگو ی مشخص، شاهد مورد وثوق قرار گرفتن ارگان صدا و سیما باشیم.

۲)سرعت و دقت در انتشار اخبار: به موجب ماده ۱۸_ صدا و سیما و موظف به انتشار آخرین اخبار و اطلاعات صحیح و مهم کشور وجهان است.با وجود گذشت یک هفته از این اتفاق در این شرایط رسانه حالت مطلوب خود را ندارد. در حالت مطلوب رسانه ی ملی اخبار همانگونه که در سانحه ی پلاسکو مردم ایران اخبار این حادثه را از رسانه ی ملی پیگیری می‌کردند،درخصوص متروپل نیز چنین انتظاری می‌رفت.‌ اینکه یا اعلام شود  انتشار اخبار متروپل در حد ۲ ساعت بس است، یعنی در رسانه‌ی ملی در بر همان پاشنه می‌چرخد. 

۳)  صدا و سیما نسبت به سایر خبرگزاری‌ها پیشران باشد: در وضعیت کنون، که مردم آخرین اخبار حادثه متروپل را  از رسانه‌هایی غیر از رسانه ملی  و از خبرنگار نماهایی که وابستگی رسمی به هیچ خبرگزاری  ندارند، دریافت می‌کنند و شبکه‌های اجتماعی گوی سبقت را از صداوسیما ربوده‌اند. به علاوه این درحالی است که اخبارشان با یکدیگر در تضاد است و منجر به سردرگمی بیشتر مردم و انتشار اخبار کذب می شود‌ .


لذا انتظار می رود صدا و سیما با پوشش خبری درست و اعزام تیم خبری مجرب از سوی سازمان و استقرار ایشان در محل حادثه  با روایت و تبیین اخبار به کنار مردم بیاید و مرهمی بر درد مردم باشد و این میدان را به اخبار رسانه‌های خارجی ندهد و همانگونه که لقب ملی را یدک می‌کشد ملی نیز عمل کند.

دفتر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل
دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز

دفتر انجمن اسلامی دانشجویان
دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز

دفتر انجمن اسلامی دانشجویان
دانشگاه شهید چمران اهواز

دفتر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل
دانشگاه علوم پزشکی آبادان

دفتر انجمن اسلامی دانشجویان
دانشگاه علوم پزشکی دزفول

دفتر انجمن اسلامی دانشجویان
دانشگاه مازندران

دفتر انجمن اسلامی دانشجویان
دانشگاه بوعلی سینا همدان

دفتر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل
دانشگاه رازی کرمانشاه

دفتر انجمن اسلامی دانشجویان
دانشگاه پیام نور مرکز اصفهان

دفتر انجمن اسلامی دانشجویان
دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار

دفتر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل
دانشگاه یاسوج

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عکس | تجمع دانشجویان مقابل دانشکده فنی دانشگاه تهران
فیلم | خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست
فیلم | دانشجویان خواجه نصیر: یا مرگ، یا خامنه‌ای
فیلم | آتش زدن پرچم اسرائیل و آمریکا توسط دانشجویان شریف
فیلم | بازگشت شاه قاتل؛ زهی خیال باطل
عزادارنماها دیروز در دانشگاه تهران چه کردند؟/ از پرتاب سنگ تا استقبال از حمله نظامی دشمن!
آدم‌ربایی با هدف اخاذی یک میلیون دلاری در تهران خنثی شد
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
سامانه بارشی از امروز وارد تهران می‌شود
گمانه‌زنی‌ها درباره توافق موقت را تایید نمی‌کنیم
واکنش دانشگاه علم و صنعت در پی درگذشت یک دانشجو
تعویق یک‌هفته‌ای هجدهمین آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی
اوسمار نزدیک به پایان همکاری با پرسپولیس
دولت‌های اصلاحات و دنده‌عقب مسکن!
رد صلاحیت نامزدی که عضو هیأت مرکزی نظارت است!
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران کلافه است
به بهانه فحاشی ها در دانشگاه شریف و تهران
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top