تاریخ انتشار: چهارشنبه 1401/04/08 - 09:29
کد خبر: 436761

یک پیشکسوت مطرح کرد

حیف است وریا غفوری برود

 حیف است وریا غفوری برود

پیشکسوت آبی پوشان گفت: با جذب و تمدید دو سه بازیکن نمی‌توان گفت اتفاق خاصی در نقل و انتقالات استقلال افتاده و آجورلو هنوز کارهای زیادی در این رابطه دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  سرانجام استقلالی‌ها با یک تاخیر ۲۰ روزه وارد بازار نقل و انتقالات شده و در روزهای نخست حضورشان در دوره خریدهای تابستانی و پس از آنکه یکی از مهره‌های اصلی شان را به طرز عجیبی از دست داده و شوکه شدند، توانستند با مهدی پور و رمضانی تمدید کرده و یک هافبک جوان از صنعت نفت را به خدمت بگیرند تا اینها در کنار جذب سجاد شهباززاده، محصول روزهای اول نقل و انتقالات آبی‌ها باشد.

افشین حاجی پور اظهار داشت: قطعاً حفظ مهره تاثیر گذاری مثل مهدی پور کار بزرگی بود. اما جذب یکی دو بازیکن و تمدید با یکی دو بازیکن شاید فشار را تا حدودی از تیم مدیریتی برداشته باشد، اما قطعاً هنوز هم راضی کننده نیست. در واقع حفظ دو بازیکن و جذب دو بازیکن جدید را باید فقط یک شروع مناسب برای نقل و انتقالات دانست؛ و آجورلو هنوز کارهای زیادی در حوزه جذب بازیکن یا تمدید با نفرات پیشین در پیش دارد.

کارشناس فوتبال بیان داشت: به شخصه با خریدهای هیجانی و صرف پول‌های هنگفت در نقل و انتقالات مخالف هستم و معتقدم دلیل نمی‌شود هر تیمی در نقل و انتقالات ریخت و پاش کرد یا به اصطلاح بمب ترکاند حتماً قهرمان می‌شود. بنده از اول هم گفته بودم برای تکرار قهرمانی استقلال تنها کافی است شاکله این تیم حفظ شود و در برخی نقاط هم به تقویت نفرات بپردازند.

وی افزود: پس از حفظ مهدی پور، استقلالی‌ها باید در حفظ دو بازیکن دیگر هم تلاش کنند و این دو بازیکن سیلوا در خط دفاعی و حسین زاده در خط میانی هستند.

حاجی پور سپس به وریا غفوری اشاره کرد و گفت: منطق فوتبالی می‌گوید وریا همچنان یکی از بهترین بازیکنان برای سمت راست و لب خط می‌باشد و در این برهوت فوتبال که بازیکن با کیفیت برای تیم‌های بزرگ خیلی دیده نمی‌شود، حفظ وریا می‌تواند پیش از هر چیز به سود استقلال باشد. به خصوص که او یک کاپیتان تمام عیار است و حضورش در تیم از نظر مسائل روحی و روانی هم بسیار موثر است. نمی دانم دلیل عدم تمایل استقلالی‌ها به حفظ این بازیکن باتجربه چیست و واقعاً حیف است او لباس تیم دیگری را بر تن کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایتالیا سفارت خود را در تهران دو روز دیگر بازگشایی می‌کند
حملات وحشیانه اسرائیل به جنوب لبنان با استفاده از بمب‌های فسفری
یاران رونالدو در تله کنگو گرفتار شدند
رسانه‌های عبری: سخنرانی دبیرکل حزب‌الله اعلام پیروزی محور مقاومت است
امضای تفاهم‌نامه خرید ۲۰ بالگرد امدادی برای هلال احمر از روسیه
مارتینس: عملکردمان مقابل کنگو را دوست نداشتیم
گفتگوی تلفنی وزیر خارجه ایتالیا و عراقچی
فروش ویژه کولرگازی جنرال گلد با ۳۰٪ تخفیف ویژه
خرید داکت اسپلیت تا ۵۰ درصد تخفیف ویژه مدت محدود
تور استانبول با ۲۰٪ تخفیف ویژه به مدت محدود
چطور قاب سیلیکون اورجینال تشخیص بدیم؟
اعضای تشکیل ستاد دانشگاهیان برای بدرقه امام شهید منصوب شدند
مردم از تکرار ساده‌لوحی تاریخی در مذاکره با آمریکا واهمه دارند
وزیر علوم واقعیت تلخ حملات آمریکا به دانشگاه‌ها را در شانگهای افشا کرد
تمدید مهلت ثبت‌نام متقاضیان بین‌المللی تحصیل در دانشگاه علامه طباطبائی
روایت‌گری دقیق و آگاهی‌بخشی مؤثر، ضرورتی راهبردی در شرایط امروز کشور است
ایران در جمع ۵ قدرت برتر پزشکی بازساختی جهان قرار گرفت
دانشجویان باید به تولیدکننده بازی‌های فناورانه تبدیل شوند
زمان برگزاری آزمون جامع دکتری دانشگاه علامه طباطبائی تغییر کرد
زمان تکمیل مدارک پنجاه و سومین دوره آزمون دستیاری تمدید شد
با اقدام قاطع، اجازه ندهید اعتماد مردم زیر سؤال برود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top