تاریخ انتشار: چهارشنبه 1401/04/15 - 13:48
کد خبر: 437392

یزدانی بازیکن استقلال بود نه محمود فکری

یزدانی بازیکن استقلال بود نه محمود فکری

سرمربی تیم فوتبال جوانان تأکید کرد، مثل همه تیم‌های رده ملی دغدغه تیم تحت هدایت او هم برگزاری بازی‌های برون مرزی است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، صمد مرفاوی درباره وضعیت تیم فوتبال جوانان ایران اظهار داشت: از حدود سه هفته پیش کار استعدادیابی در بخش جوانان را آغاز کردیم و تست گرفتیم. در بخش استعدادیابی یکسری از بازیکنان را پیدا کردیم، از یکسری دیگر با توجه به سوابق حضورشان در تیم جوانان شناخت داشتیم و از برخی بازیکنان نیز که تجربه بازی در لیگ برتر و دسته اول داشتند، دعوت کردیم. استعدادیابی در دو گروه ۳۰ نفره در سه روز برگزار شد. با جمع‌بندی انجام شده، ۳۱ بازیکن به اردوی تیم جوانان دعوت شدند که قرار است از هفدهم تا بیست‌وهفتم تیر ماه برگزار شود. تا الان بحث شناسایی بازیکنان را برنامه‌ریزی کرده بودیم و قرار است از این پس کارمان را برای مسابقات کافا و مقدماتی بازی‌های جوانان آعاز کنیم.

وی در ادامه افزود: در کنار این موضوعات، تیم ب را تشکیل دادیم تا از نفراتی که توانمند هستند و می‌توانند جایگزین‌های خوبی برای بازیکنان رده الف باشند، استفاده کنیم. این کار باعث می‌شود همیشه بازیکنان آماده و سرحال باشند. دغدغه همه تیم‌های رده ملی ما برگزاری بازی‌های برون مرزی است، چون هر چقدر بازی‌های برون مرزی داشته باشیم، خیلی می‌تواند به ما کمک کند.

سرمربی تیم فوتبال جوانان ایران در مورد وضعیت تیم فوتبال استقلال تصریح کرد: با توجه به حضورم در تیم جوانان خیلی به استقلال توجهی ندارم و از دور از طریق دوستان و رسانه‌ها اخبارش را می‌شنوم. هنوز چیزی مشخص نیست که بخواهیم اظهارنظر کنیم.

مرفاوی در واکنش به اظهارات سیاوش یزدانی که گفته بود در زمان سرمربیگری محمود فکری در استقلال دوست نداشت برای این تیم بازی کند، گفت: بازیکن تعهد دارد که برای باشگاهش بازی کند. اگر این بازیکن (یزدانی) گفته که بازی نمی‌کرده، اشتباه کرده است. او بازیکن فکری نبود، بازیکن استقلال بود و درست و منطقی حرف نزد. دو فصل پیش که در استقلال بودم نشنیدم و ندیدم که بازیکنی نخواهد بازی کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
نتایج پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد در دو مقطع تحصیلی منتشر شد
رشد آرام قیمت طلا و سکه در بازار تهران
دبیران کارگروه‌های تخصصی کمیسیون بررسی علمی اعتراضات منصوب شدند
جزئیات و شرایط شرکت در هجدهمین المپیاد علمی علوم پزشکی دانشگاه آزاد
برخورد با منتشرکنندگان فیلم‌های تحریف‌شده از دانش‌آموزان برخی مدارس
اگر اعتراضات دانشجویی به خشونت منجر شود، از دانشجو حمایت نمی‌کنیم
‌شهادت ۲۲ دانش‌آموز در اغتشاشات اخیر
جزئیات اسکان دانشجویان دکتری وزارت بهداشت تربیت مدرس در خوابگاه
آزادی ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی با پیگیری رئیس دانشگاه
آغاز ثبت نام جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد
سهراب بختیاری زاده سرمربی تیم فوتبال استقلال شد + عکس
گفت‌وگوی گروسی و عراقچی درباره مذاکرات ایران و آمریکا
هوای تهران از ابتدای سال فقط ۶ روز پاک بوده است
تسهیلات رفاهی دستیاران پزشکی در ۱۴۰۵
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
شعبان بی‌مخ‌ها علیه دانشجو/ از به هم ریختن مراسم عزاداری تا چاقوکشی در دانشگاه!
ابزارهای انضباطی، تنها راه مواجهه با خشونت طلبان دلنشگاه
وقتی «سایه جنگ» هم کارگر نیست
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top