تاریخ انتشار: چهارشنبه 1401/04/15 - 16:31
کد خبر: 437412

تعزیرات با املاکی‌هایی که سقف ۲۵ درصد اجاره را رعایت نکنند برخورد می‌کند

 تعزیرات با املاکی‌هایی که سقف ۲۵ درصد اجاره را رعایت نکنند برخورد می‌کند

وزیر راه و شهرسازی گفت: امکان ثبت شکایات در خصوص مبلغ افزایش اجاره‌بها بر اساس مصوبات اعلام شده، در سامانه ۱۲۴ فراهم شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از وزارت راه و شهرسازی، رستم قاسمی در نشست هماهنگی با ارگان‌ها و اصناف و مشاوران املاک برای پیگیری اجرایی شدن بسته سیاستی مصوب شده در جلسه سران قوا در خصوص بازار اجاره بها، گفت: با توجه به شرایط حاضر در بازار اجاره مسکن در کشور نشست پیگیری اجرای مصوبات برگزار شده و ادامه خواهد داشت.

وزیر راه و شهرسازی افزود: در صدد هستیم تا با این دستورالعمل‌ها و قوانینی که در حال حاضر از بسته سیاستی مصوب شده در جلسه سران قوا و مصوبه هیأت وزیران و ستاد تنظیم بازار کشور دریافت و ابلاغ شده است، بتوانیم بازار مسکن را کنترل کنیم.

عضو کابینه دولت سیزدهم در خصوص چگونگی اجرایی شدن بسته سیاستی مصوب شده در جلسه سران قوا در نشست‌هایی که با شهرداری تهران و همچنین اصناف و دیگر دست اندرکاران تشکیل شده گفت: بسته سیاستی مصوب و ابلاغ شده و همه موظف هستند مصوبه را اجرا کنند. این مصوبه دقیقاً افزایش حداکثری سقف اجاره بها را تعیین کرده که این حداکثر سقف تسهیلات در تهران و سایر کلانشهرها ۲۵ درصد و در سایر شهرها ۲۰ درصد است.

تشکر از موجران همراه

قاسمی تصریح کرد: انصافاً از تمامی موجران کشور که همکاری کردند و همکاری می‌کنند کمال تشکر را داریم.

وزیر راه و شهرسازی اقدامات برخی از اتحادیه مشاوران املاک را در رعایت مصوبه سران قوا مناسب ارزیابی کرد و گفت: از مشاوران املاک درخواست می‌کنیم با نصب اطلاعیه مربوط به بسته سیاستی مصوب شده در جلسه سران قوا در دفاتر مشاوران املاک، اعلام کنند که بر اساس آن قرارداد تنظیم می‌کنند تا بسته سیاستی مصوب شده در جلسه سران قوا به شکلی مناسب اجرایی و عملیاتی شود.

وزیر راه و شهرسازی با اعلام اینکه امکان ثبت شکایات در خصوص مبلغ افزایش اجاره‌بها بر اساس مصوبات اعلام شده، در سامانه ۱۲۴ فراهم شده است، یادآور شد: تعزیرات حکومتی موضوع این شکایات را پیگیری خواهد کرد و امکان شناسایی واحدهایی که مصوبات سقف افزایش نرخ اجاره بها را رعایت نمی‌کنند در سامانه‌های وزارت راه و شهرسازی فراهم شده است.

وی گفت: برای تنظیم بازار مسکن و اجاره‌بها، وزارت راه و شهرسازی برای بازرسی‌های برنامه ریزی شده و یا سرزده در سراسر کشور با همکاری دستگاه‌های نظارتی استفاده خواهد کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اعتراضات سراسری دانش‌آموزان در فرانسه +عکس
تاکید عراقچی بر تداوم گفت‌ وگو و همکاری با همسایگان
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب به حجت‌الاسلام ناطق نوری
تقلای ترامپ برای بهره برداری از استعفای وزیر نفت ایران
برج میلاد تولدش را با شهروندان جشن می‌گیرد
کلاس‌های درس در فرانسه تا پایان هفته تعطیل می‌شوند
احضار سفیر فرانسه به وزارت خارجه در پی سرکوب اعتراضات دانش‌آموزی
شیخ نعیم قاسم: صهیونیست‌ها نمی‌توانند در جنوب لبنان بمانند
پیام سخنگوی دولت به مناسبت روز تهران
گوترش: آمریکا و ایران به جنگ پایان دهند و به دیپلماسی بازگردند
یحیی سریع: تحرکات دشمن در جبهه الوازعیه را دفع کردیم
آموزش جان‌فدایان(۲) +عکس
کرملین: پوتین و پزشکیان جمعه دیدار می‌کنند
معیریان: بخشی از سینمای ایران فیلم کودکانه می‌سازد نه فیلم کودک
دیدار نماینده ویژه سازمان ملل در امور لبنان با وزیر امور خارجه
واکنش دنیامالی به ابطال انتخابات تکواندو و درگیری علنی دو عضو فوتبالی
لاوروف: جنگ علیه ایران بر اقتصاد جهانی تأثیر منفی می‌گذارد
استقلال: سؤال AFC به معنای تشکیل پرونده یا احراز تخلف نیست
یحیی سریع: عربستان طی ۲۴ ساعت گذشته ۶۶ بار به یمن حمله کرد
تصویب صندوق عدالت آموزشی برای حمایت از دانش‌آموزان مناطق محروم
سلاح اتمی ایران دیمونا است و تهران می‌تواند آن را هدف قرار دهد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top