تاریخ انتشار: دوشنبه 1401/04/20 - 08:36
کد خبر: 437728

تحقیقات درباره تصادف مرگبار خودروی برقی تسلا آغاز شد

تحقیقات درباره تصادف مرگبار خودروی برقی تسلا آغاز شد

سازمان نظارت بر ایمنی خودرو در ایالات متحده تحقیقات ویژه‌ای را در مورد برخورد مرگبار یک خودروی تسلا از مدل ۳ با یک عابر پیاده در کالیفرنیا آغاز کرده‌اند .

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، سازمان نظارت بر ایمنی خودرو در ایالات متحده تحقیقات ویژه‌ای را در مورد برخورد مرگبار یک خودروی تسلا از مدل ۳ با یک عابر پیاده در کالیفرنیا آغاز کرده‌اند که گفته می‌شود در آن سیستم پیشرفته رانندگی خودکار استفاده شده است.

اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه‌های آمریکا (NHTSA) روز پنجشنبه در گزارش به روز رسانی شده خود به حادثه کالیفرنیا اشاره کرد.

روزنامه "سن دیگو یونیون-تریبیون" در گزارشی که ۷ ژوئن منتشر شد، نوشت که یک خودروی تسلا به هوا رفته و به یک زن برخورد کرده است. وی در این حادثه کشته شد.

شبکه خبری ان‌بی‌سی در سن دیگو نیز اعلام کرد که یک مرد ۳۹ ساله به قتل با وسیله نقلیه و رانندگی تحت تأثیر مواد مخدر در این حادثه متهم شده است.

اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه‌های آمریکا قبلاً ۳۵ مورد تحقیق ویژه درباره تصادفات وسایل نقلیه تسلا را آغاز کرده بود که مظنون به استفاده از سیستم‌های کمک راننده پیشرفته مانند Autopilot از سال ۲۰۱۶ بودند.

این اداره معمولاً سالانه بیش از ۱۰۰ تحقیق ویژه تصادف را در مورد فناوری‌های نوظهور و سایر مسائل بالقوه ایمنی خودرو که به عنوان مثال به تدوین قوانین ایمنی در کیسه های هوا کمک کرده است، انجام می‌دهد.

در مجموع ۱۵ مورد مرگ ناشی از تصادف در تحقیقات تسلا گزارش شده است، که آخرین حادثه در ایالت کالیفرنیا صورت گرفته است.

تسلا که دفتر مطبوعاتی خود را منحل کرده است، به درخواست برای اظهار نظر پاسخ نداد.

به طور جداگانه، اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه‌های آمریکا به رویترز گفت که درباره یک حادثه دیگر در ایالت فلوریدا مذاکرات خود با تسلا را آغاز کرده است.

در تصادف روز چهارشنبه در فلوریدا یک راننده ۶۶ ساله خودروی تسلا و یک مسافر ۶۷ ساله کشته شدند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عکس | تجمع دانشجویان مقابل دانشکده فنی دانشگاه تهران
فیلم | خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست
فیلم | دانشجویان خواجه نصیر: یا مرگ، یا خامنه‌ای
فیلم | آتش زدن پرچم اسرائیل و آمریکا توسط دانشجویان شریف
فیلم | بازگشت شاه قاتل؛ زهی خیال باطل
عزادارنماها دیروز در دانشگاه تهران چه کردند؟/ از پرتاب سنگ تا استقبال از حمله نظامی دشمن!
آدم‌ربایی با هدف اخاذی یک میلیون دلاری در تهران خنثی شد
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
سامانه بارشی از امروز وارد تهران می‌شود
گمانه‌زنی‌ها درباره توافق موقت را تایید نمی‌کنیم
واکنش دانشگاه علم و صنعت در پی درگذشت یک دانشجو
تعویق یک‌هفته‌ای هجدهمین آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی
اوسمار نزدیک به پایان همکاری با پرسپولیس
دولت‌های اصلاحات و دنده‌عقب مسکن!
رد صلاحیت نامزدی که عضو هیأت مرکزی نظارت است!
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران کلافه است
به بهانه فحاشی ها در دانشگاه شریف و تهران
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top