تاریخ انتشار: شنبه 1401/04/25 - 19:09
کد خبر: 438347

اصرار فدراسیون فوتبال و «نه» علی دایی

اصرار فدراسیون فوتبال و «نه» علی دایی

هر چند فدراسیون فوتبال به دنبال راضی کردن کاپیتان و سرمربی سابق تیم ملی برای قبول کردن هدایت این تیم در جام‌جهانی است، اما برخی مربیان داخلی دیگر دست به دامان وزیر و وکیل شده‌اند!

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، جلسات متوالی فدراسیون فوتبال برای انتخاب جانشین دراگان اسکوچیچ برای نشستن روی نیمکت تیم ملی ایران در جام جهانی ۲۰۲۲ ادامه دارد.

جنگ قدرت برای هدایت ملی‌پوشان فوتبال ایران به اوج خود رسیده است تا لابی‌های گسترده‌ای برای حضور در این قامت ایجاد شود.

این در حالی است که میرشاد ماجدی در قامت سرپرست و حسن کامرانی فر به عنوان دبیر کل موافق ماندن دراگان اسکوچیچ هستند اما فشار سایر اعضای هیأت رئیسه و درخواست مسئولان عالی رتبه در وزارت ورزش منجر به اتخاذ تصمیمی دیگر در مهم‌ترین پست فنی تیم ملی ایران شده است.

ماجدی اصرار به ادامه مذاکره با علی دایی به عنوان تنها گزینه مد نظر فدراسیون فوتبال دارد. جلسات متوالی او با اطرافیان دایی و درخواست رسمی از او برای پذیرش نشستن روی نیمکت تیم ملی ایران همچنان با مخالفت جدی کاپیتان و سرمربی سابق تیم ملی روبرو شده است.

پاسخ منفی دایی به پیشنهاد تیم ملی ایران در حالی شکل گرفته است که تعدادی از سرمربیان پیشین تیم ملی به شدت دنبال جایگاه فعلی هستند. دایی «نه» می‌گوید اما برخی سرمربیان فعلی لیگ برتر هر کاری برای رسیدن به نیمکت تیم ملی می‌کنند.

با این حال ماجدی و سایر اطرافیان او اعتقاد به ادامه مذاکره با دایی دارند تا او را راضی به نشستن روی نیمکت تیم ملی کنند.

در ارتباط با یکی از مسئولان عالی رتبه فدراسیون فوتبال کسب اطلاع کرد تلاش برای جلب نظر دایی تا ظهر دوشنبه ادامه خواهد داشت اما اگر این اتفاق رخ ندهد آنها مجبور هستند سایر گزینه‌های ممکن را مورد بررسی قرار دهند.

یکی از گزینه های داخلی نزدیک به نیمکت است. اطرافیان وی برای رساندنش به نیمکت تیم ملی از هیچ تلاشی دریغ نکرده اند و حتی سفارش های لازم را از وزاری غیرورزشی و معاونانشان هم گرفته اند و دست به دامان همه شده اند تا این سرمربی جانشین اسکوچیچ شود!

فدراسیون فوتبال قصد دارد بزودی تکلیف سرمربی تیم ملی را مشخص کند تا این بخش به آرامش برسد و ملی پوشان بدانند در چهار ماه آینده منتهی به جام جهانی طرف حساب شان کیست!

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پدر کوه‌ها/« کلنگ» دژ نفوذناپذیر و کابوس جبهه آمریکایی_صهیونیستی
همکاری سازمان غذا و دارو و دانشگاه علوم پزشکی تهران
ایران با ۱۰ وزنه‌بردار در رقابت‌های جهانی چین
دیدار عراقچی و دبیرکل سازمان همکاری اسلامی
حمایت ایران از لبنان در دفاع از حاکمیت و امنیت ملی مقابل رژیم صهیونیست
ضرورت فراهم‌سازی دسترسی عادلانه زنان به خدمات سلامت
عراقچی: فلسطین مهم‌ترین مساله جهان اسلام و بشریت است
هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه
دیدار سردار رادان با وزیر پیشنهادی دفاع
زنگ آغاز جشنواره «تهران مبارک» نواخته شد
جنگنده‌های اسرائیلی جنوب لبنان را بمباران کردند
ضرورت برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک ایران و چین در حوزه میراث فرهنگی
تیم آلومینیوم اراک باید از شرایط فعلی خارج شود
افتتاح جشنواره نمایش عروسکی «تهران مبارک» +عکس
چرا هیچ‌کس صلاح نمی‌بیند ابهام‌زدایی کند؟
دیدار رئیس سازمان بسیج مستضعفین با مهرداد اخلاقی
یحیی سریع: یمن هدف ۲۵۴۲ حمله هوایی و موشکی سعودی قرار گرفته است
عقد ۱۳۰ زوج جوان در حرم بانوی کرامت هم‌زمان با میلاد حضرت زینب(س)
شخصیت کودک پیش از ورود به مدرسه شکل می‌گیرد
مراسم افتتاح بزرگراه شهید سید عبدالرحیم موسوی +عکس
صیادمنش دومین خرید برتر لیگ لهستان شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top