تاریخ انتشار: یکشنبه 1401/04/26 - 13:56
کد خبر: 438425

آبله میمون به جان ارتش رژیم اسرائیل افتاد

آبله میمون به جان ارتش رژیم اسرائیل افتاد

یک شبکه صهیونیستی از ابتلای چندین نفر از نظامیان ارتش این رژیم به آبله میمون خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، شبکه صهیونیستی «کان» امروز (یکشنبه) اعلام کرد، تعدادی از نظامیان ارتش این رژیم به آبله میمون مبتلا شده‌اند. اولین مورد ابتلای این نظامیان به بیماری مذکور حدود دو هفته پیش گزارش شده و تعداد آنها اکنون بیشتر شده است.

رسانه‌های صهیونیستی اعلام کردند، این رژیم در حال بررسی دقیق برای پی بردن به تعداد مبتلایان در میان ارتش است.

در اواخر اردیبهشت بود که یک بیمارستان درتل‌آویو  اعلام کرد اولین مورد مشکوک به آبله میمون در فلسطین اشغالی کشف شده است.

به نوشته روزنامه «هاآرتص»، بیمارستان ایچیلوف خبر داد، یک مرد ۳۰ ساله که اخیراً به اروپای غربی سفر کرده بود با علائم بیماری آبله میمون به اورژانس مراجعه کرد. او اکنون در قرنطینه بستری شده و شدت بیماری او خفیف گزارش شده است.

وزارت بهداشت رژیم موقت صهیونیستی با صدور بیانیه‌ای از هر فردی که وارد فلسطین اشغالی می‌شود و علائمی مانند تب و جوش‌های تاول‌زا را تجربه می‌کند خواست سریعاً به پزشک مراجعه کند.

بر اساس گزارش‌ها، مواردی از بیماری مربوط به آبله میمون قبلاً فقط در میان افرادی که به آفریقای مرکزی و غربی سفر کرده‌اند، دیده شده است. اما طی هفته گذشته کشورهای انگلیس، اسپانیا، پرتغال، ایتالیا، آمریکا، سوئد و کانادا مواردی از ابتلا به این بیماری را گزارش کردند که بیشتر در مردان جوانی است که به آفریقا سفر نداشتند.

به نوشته هاآرتص، فرانسه، آلمان، بلژیک و استرالیا نیز روز جمعه اولین موارد ابتلا به آبله میمون را تایید کردند.

ویروس آبله میمون معمولا باعث تب، لرز، بثورات پوستی و ضایعات در صورت یا اندام تناسلی می‌شود. سازمان بهداشت جهانی تخمین می‌زند که این بیماری برای یک نفر از هر ۱۰ نفر کشنده است، اما واکسن‌های آبله محافظ هستند و برخی داروهای ضد ویروسی نیز در حال تولید هستند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مخالفت با مذاکره، مخالفت با معاهدات نابرابر است
سرنگونی آپاچی آمریکایی توسط ایران؛ توازن قدرت به سود تهران در تنگه هرمز
قواعد جدید منطقه با پاسخ موشکی ایران؛ شکست راهبردی رژیم صهیونیستی در کوتاه‌ترین درگیری
ادعای مضحک ارتش تروریستی آمریکا: حملات ما دفاعی بود!
انفجارهای شدید در بحرین و کویت در پی حملات ایران
وزیر علوم از رسیدگی به پرونده دانشجویان در مراجع قضایی و دانشگاهی خبر داد
شهید طهرانچی از چهره‌های اثرگذار و تحول‌خواه آموزش عالی کشور بود
تاثیر معدل دوره یازدهم در کنکور مثبت شد
فیلم| یک فروند پهپاد MQ۹ در آسمان بوشهر منهدم شد
هشدار عراقچی: اگر می‌خواهید در امان باشید بهتر است منطقه را ترک کنید
ترامپ: باید پاسخ انهدام بالگرد را می‌دادیم
تکذیب انفجار در بنادر تجاری قشم
مقام آمریکایی مدعی شد: علی‌رغم حملات، توافق با ایران همچنان نزدیک است
ایران حمله به اهداف آمریکایی را آغاز کرد
تلاش برای رفع مشکل آبرسانی در سیریک
موج سوم تجاوز ارتش تروریستی آمریکا به جنوب ایران
حمله تروریستی آمریکا به دو مخزن آب در سیریک
پوستر تیم ملی والیبال ایران در لیگ ملت‌های ۲۰۲۶ رونمایی شد
پزشک خانواده از ۲۵ خرداد وارد ۲۰ شهر می‌شود
سنتکام از آغاز حملات در ایران خبر داد
واکنش سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس به سرنگونی هلیکوپتر امریکایی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top