تاریخ انتشار: سه شنبه 1401/05/04 - 09:26
کد خبر: 439284

با توجه به ماجرای ویلموتس تاج نباید می‌آمد

با توجه به ماجرای ویلموتس تاج نباید می‌آمد

پیشکسوت فوتبال ایران تأکید کرد، مهدی تاج با توجه به اینکه به علت بیماری قلبی از سمت ریاست فدراسیون استعفا کرده است نباید دوباره برای تصدی این سمت اقدام می‌کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، منصور رشیدی درباره ابقای دراگان اسکوچیچ در سمت سرمربیگری تیم ملی فوتبال ایران، اظهار داشت: برای جام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه گفتند دستور از بالا آمده بود که مربی ایرانی روی نیمکت تیم ملی بنشیند و حالا دوباره در آستانه جام جهانی ۲۰۲۲ قطر این شایعات مطرح شده است. متأسفانه مدیریتی در فوتبال ما وجود ندارد. دراگان اسکوچیچ نتایج بدی نگرفت، اما بیشتر کارشناسان گفتند در حد تیم ملی نیست و کارنامه‌ای نداشته است. حرف من این است که اگر می‌خواستند دست به تغییری بزنند، زودتر باید این کار را انجام می‌دادند.

وی افزود: نزدیک جام جهانی هستیم و تغییر سرمربی نمی‌تواند تصمیم درستی باشد. ما در گروهی قرار گرفته‌ایم که اعتقاد دارم این شانس را داریم تا برای اولین بار از گروه‌مان صعود کنیم. هر چند با وضعیتی که فدراسیون فوتبال دارد، نباید به این موضوع فکر کرد. با این شرایط مانده‌ایم چه چیزی بگوییم.

پیشکسوت فوتبال ایران با اشاره به ثبت‌نام چهره‌هایی مثل مهدی تاج برای ریاست فدراسیون فوتبال گفت: تاج چند سالی رئیس این فدراسیون بود و ماجرای قرارداد مارک ویلموتس در زمان او اتفاق افتاد. او نباید با آن قرارداد و ماجراهایی که برای ویلموتس پیش آمد برای انتخابات فدراسیون ثبت‌نام می‌کرد. هنوز این پرونده بسته نشده است و مشخص نیست چه آرایی صادر می‌شود. تاج گفته بود بیماری قلبی دارد و از فدراسیون رفت. او کار خوبی کرد، اما الان چطور قلبش خوب شده و تصمیم به بازگشت گرفته است؟ از زمانی که خودم مشکل قلبی پیدا کرده‌ام ۱۰ سال است که دیگر نمی‌توانم کار کنم. هر کسی مشکل قلبی داشته و آنژیو کرده باشد، دیگر نمی‌تواند مثل سابق کار کند.

رشیدی در ادامه درباره وضعیت تیم فوتبال استقلال خاطر نشان کرد: روی افکار ساپینتو شناختی ندارم و فقط می‌دانم در چند تیم اروپایی به خصوص تیم‌های کشورش مربیگری کرده است. امیدوارم سیستم خوبی را پیاده کند و استقلال دوباره قهرمان شود. فراموش نکنیم فرهاد مجیدی بازیکنان جوانی را آورد که تصور می‌کردیم سال‌ها طول می‌کشد تا آنها با استقلال هماهنگ شوند، اما خیلی زود جا افتاده و با استقلال قهرمان شدند.

وی راجع به جدایی امیرحسین حسین‌زاده از استقلال برای پیوستن به شارلوای بلژیک گفت: بازیکنی که یک سال از زمان حضورش در استقلال گذشته و خیلی زود روی زبان‌ها افتاده است، نباید به فکر رفتن باشد. اگر او می‌ماند، شاید تیم‌های بهتری سراغ او می‌آمدند. تیمی مثل شارلوا در رده سوم تیم‌های اروپایی است و خیلی نمی‌تواند سکوی پرتابی برای رسیدن به تیم‌های مطرح باشد. کدام بازیکن در لیگ بلژیک موفق بوده که حسین‌زاده موفق باشد؟ خیلی از بازیکنان ایرانی به بلژیک رفتند و برگشتند. لیگ بلژیک مثل امارات و قطر می‌ماند و بازیکنان نمی‌توانند خیلی درخشش خاصی داشته باشند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
این زن در سخت‌ترین روزهای شیعه چه نقشی داشت؟
زن در اختلاف همسر با خانواده‌اش باید چه کند؟
انفجارهای جدید در درعا همزمان با پرواز جنگنده‌های اسرائیلی
عراقچی: کشورهای منطقه مراقب باشند جنگ جدیدی شکل نگیرد
سرطان سینه کشندگی کمتری دارد
انفجار دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز
«اعظم طالقانی» الگویی الهام‌بخش از کارآفرینی اجتماعی زنان
یمن: حملات عربستان به اهداف غیرنظامی با پاسخ دردناک مواجه می‌شود
ادعای مقام آمریکایی: برای مذاکره به سوی ایران دست دراز کرده‌ایم!
آخرین مدال کشتی ایران به رنگ برنز
همزمان آماده دفاع و دیپلماسی هستیم
عراقچی به ترکمنستان می‌رود
رده‌بندی نهایی کشتی آزاد جهان مشخص شد/ ایران با دو پله سقوط سوم شد
نکونام: هیچ همکاری با تراکتور صورت نمی‌گیرد
عزیزی: برای پاسخ به دشمن هیچ محدودیتی نداریم
مخبر: بازدارندگی بدون مرز؛ جغرافیای پاسخ ایران تغییر کرده است
بازیکن سابق تیم ملی فوتبال ایران درگذشت
کاپیتان آبادانی در حمله آمریکا به یک کشتی در خلیج فارس به شهادت رسید
تاکید روسای جمهور مصر و عراق بر ضرورت مهار تنش در منطقه
محکومیت حمله هوایی سعودی‌ها به دانشگاه الحدیده
ایستگاه مترو حرم حضرت عبدالعظیم در اوایل زمستان به بهره‌برداری می‌رسد
امکان ویرایش معدل و سهمیه در آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی فراهم شد
بازگرداندن توانمندی های مغز آسیب دیده با امواج صوتی
کلیداولیه آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی۱۴۰۵ منتشر شد؛ اعلام زمان اعتراض
تسهیلات جدید برای قبولی‌های ارشد و دکتری؛ امکان شروع تحصیل از ترم بعد
تهیه سند ملی نقشه راه فناوری‌های دریایی به دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر سپرده شد
کسب ۳ مدال و ۱۵ رتبه زیر ۱۰، حاصل تلاش دانشجویان «امیرکبیر» در المپیاد علمی دانشجویی
بازگشت رشته سیاست‌گذاری عمومی به دفترچه آزمون دکتری
راهنمای انتخاب بهترین پلتفرم برگزاری کلاس آنلاین؛ امکانات، مزایا و ویژگی‌های یک سامانه آموزشی استاندارد
هزینه کلاس خصوصی زبان انگلیسی  در سال ۱۴۰۵ چقدر بود؟
تفکیک مسیر ارتقای اساتید علوم انسانی از رشته‌های مهندسی و کشاورزی
رئیس دانشگاه صنعتی امیر کبیر برضرورت حفظ حرمت محیط دانشگاه تاکید کرد
مهلت ثبت‌نام در آزمون دکتری نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۶ تا ۱۵ آبان تمدید شد
مولاژ چیست و چرا در آموزش پرستاری و پزشکی اهمیت دارد؟
مهلت ثبت نام اسکان دانشجویان ارشد دانشگاه تهران امشب به پایان می‌رسد
افزایش وام ازدواج دانشجویان به ۱۰۰ میلیون تومان / وام فرزندآوری به ۶۰ میلیون تومان برای فرزند اول
امروز آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون دکتری۱۴۰۶ ؛ ثبت‌نام ۸۰ هزار نفر
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top