تاریخ انتشار: چهارشنبه 1401/05/12 - 10:05
کد خبر: 440167

راز داشتن کلیه‌های سالم

راز داشتن کلیه‌های سالم

محققان برای حفظ سلامت کلیه ها، مصرف رنگین کمانی از میوه ها و سبزیجات را توصیه می کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسکانیوز، شیرین پورافشار، متخصص تغذیه در دانشگاه ویرجینیا، می گوید: «مصرف بیشتر میوه ها و سبزیجات به شدت با سلامت مرتبط است. زمانی که می بینیم بیماران مبتلا به بیماری مزمن کلیه کمتر میوه و سبزیجات مصرف می کنند، نگران اثرات کلی سلامتی شان هستیم. هنگام ارائه توصیه های تغذیه ای به بیماران مبتلا به بیماری مزمن کلیه، مانند توصیه هایی برای کاهش مصرف پتاسیم، باید مراقب باشیم که بی جهت از مصرف میوه و سبزیجات سالم جلوگیری نکنیم.»

برای این مطالعه، محققان داده‌های مربوط به الگوهای تغذیه را از نظرسنجی‌های سلامت و تغذیه که بین سال‌های ۱۹۸۸ و ۲۰۱۸ انجام شد، تجزیه و تحلیل کردند.

محققان دریافتند که بین سال‌های ۱۹۸۸ تا ۱۹۹۴، ۵۲ درصد از پاسخ‌دهندگان مبتلا به بیماری مزمن کلیه، مصرف میوه و سبزیجات شان کم بود.

بین سال‌های ۲۰۰۳ و ۲۰۱۰، ۴۶ درصد از پاسخ‌دهندگان مبتلا به بیماری مزمن کلیه، در مقایسه با ۴۱ درصد از افراد دیگر، مصرف کمی از میوه و سبزیجات داشتند.

و بین سال‌های ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۸، ۴۸ درصد از پاسخ‌دهندگان مبتلا به بیماری مزمن کلیه، الگوی مصرف کمی داشتند.

به گفته مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های ایالات متحده، بیماری مزمن کلیوی زمانی اتفاق می افتد که کلیه ها قادر به دفع مواد زائد از خون فرد نیستند. این وضعیت می تواند منجر به فشار خون بالا، بیماری قلبی و سکته شود.

گاهی اوقات به بیمارانی که به بیماری مزمن کلیه مبتلا هستند گفته می شود که مصرف پتاسیم را کاهش دهند، ماده معدنی که معمولاً در میوه ها و سبزیجات یافت می شود.

به گفته نویسندگان این مطالعه، مطالعات بیشتری برای تعیین اینکه آیا مصرف کم میوه و سبزیجات علت یا نتیجه بیماری مزمن کلیه است یا عوامل دیگری در آن دخیل هستند، مورد نیاز است.

علاوه بر این، محققان گفتند که مطالعات بیشتری برای درک ارتباط بین مصرف میوه و سبزیجات و بیماری مزمن کلیه مورد نیاز است.

محققان امیدوارند از طریق این مطالعه و مطالعات مشابه، بتوانند افراد سالم و بیماران مبتلا به بیماری مزمن کلیوی را تشویق کنند تا در مصرف میوه ها و سبزیجات با گنجاندن انواع و مقادیر بیشتر میوه ها و سبزیجات فرآوری نشده یا کم فرآوری شده در زندگی روزمره خود تجدید نظر کنند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اتمام حجت با واشنگتن بر سر حمله به تأسیسات هسته‌ای
انگلیس نخستین آزمایشگاه جلوگیری از پاندمی با هوش مصنوعی را می سازد
برنامه بازی‌های امروز لیگ برتر + جدول
برای قهرمانی در ریاض می‌جنگیم؛ هند تنها رقیب کبدی بانوان ایران نیست
نویدکیا: بعید است تیم ایرانی دیگری راهی جام باشگاه‌های جهان شود
حملات سعودی به یمن شماری شهید و زخمی برجای گذاشت
هشدار پاکستان به اتباعش درباره خطرات سفر به خاورمیانه
یحیی سریع: ۷ عملیات مهم توسط نیروهای مسلح یمن در عمق عربستان انجام شد
رئیس قوه قضاییه با رهبر معظم انقلاب دیدار کرد
تیم فوتبال تراکتور عازم دبی می‌شود
پزشکیان: عملکرد رانندگان در جنگ ۴۰روزه جلوه‌ای از تعهد ملی بود
اردوغان خواستار اصلاح ساختار شورای امنیت سازمان ملل شد
هزار نفر در تظاهرات امروز فرانسه بازداشت شدند
اذعان رسانه صهیونیستی به همکاری ریاض و تل‌آویو در جنگ یمن
رد ادعای ترامپ درباره اوضاع آرام تنگه هرمز و حرکت عادی کشتی‌ها
از محراب عبادت تا میدان دفاع از حق
کارتن یا جعبه چاپی؟ راهنمای انتخاب بسته‌بندی مناسب برای کسب‌وکارها
کارتن یا جعبه چاپی؟ راهنمای انتخاب بسته‌بندی مناسب برای کسب‌وکارها
کارتن یا جعبه چاپی؟ راهنمای انتخاب بسته‌بندی مناسب برای کسب‌وکارها
تهدیدی نظامی یا ابزاری برای جنگ روانی؟
چگونه کفش اداری مناسب پای پهن انتخاب کنیم؟ راهنمای خرید کفش راحت زنانه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top