تاریخ انتشار: دوشنبه 1401/05/17 - 19:03
کد خبر: 440525

تولید «جاذبه» محرمی به زودی در شبکه افق

تولید «جاذبه» محرمی به زودی در شبکه افق

این تهیه کننده در ادامه اولویت‌ها در قصه‌پردازی و روایت قصه‌های مهمانان را اینگونه برشمرد و گفت: تغییر سبک زندگی در روح و جان مهمانان، الفت و معرفت و شناختی که افراد نسبت به اهل بیت پیدا کردند و روایت‌های عینی از زندگی روزمره مهمانان مولفه‌های اصلی ما در قصه‌پردازی در این برنامه هستند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حمیدرضا صابونی تهیه‌کننده «جاذبه»، ویژه‌برنامه شبکه افق در ماه محرم و صفر درخصوص ویژگی‌های فصل سوم این برنامه در فرم و محتوا گفت: «جاذبه» به‌عنوان یک ویژه‌برنامه برای ماه محرم و صفر، در ابتدا قصد دارد قصه آدم‌هایی را که به هر طریقی زلف‌شان با اهل بیت (ع) گره خورده است، برای مردم بازگو و این فضا را به جامعه فعلی ما بازشناسایی کند.

وی ادامه داد: این برنامه تلاش می‌کند در فرم خود ساده‌ترین حالت را نشان بدهد و از پیچیدگی‌های فرمی و حتی دکور فاصله بگیرد تا ذهن مخاطب بیشتر بر محتوا متمرکز شود. در فصل جدید هم مبتنی بر فصول قبلی تلاش شده فرم و محتوا هر دو کنار هم یک مضمون را ارائه بدهند. فرم فصل جدید مبتنی بر روایت یک نویسنده از قصه مخاطبان و مهمانان است.

وی افزود: درخصوص محتوا، در فصل جدید اصرار داریم از طریق قصه‌های مردمی که کنار ما هستند و در این اجتماع زیست می‌کنند، میزبان مهمانان این برنامه باشیم. ما به این دلیل اصرار داریم که از مردم کوچه و بازار استفاده کنیم که فاصله این محتوا و نگاه حسینی را یک فاصله کهکشانی و دور از دسترس مبدل نکنیم؛ همچنین به مردم این پیام را بدهیم که اهل بیت (ع) در تک‌تک لحظات حضور کنار ما دارند و ما هر لحظه می‌توانیم از کمک‌های این عزیزان بهره ببریم.

صابونی با بیان ویژگی‌های مهمانان «جاذبه» اظهار کرد: مهمانان این برنامه از مردمان کشورمان، در زمینه‌های مختلف شغلی و تحصیلی، با نگاه‌های مختلف هستند. ما تصمیم گرفتیم در این فصل «جاذبه» بخشی از حقیقت یک جامعه را ارائه کنیم و فکر می‌کنم با مهمانانی که این حجم از تنوع را دارند می‌توانیم بخشی از جامعه چندگانه و رنگ‌های مختلف آن را نشان دهیم. ما با گلچین نکردن و سلبریتی زدگی که آفت این روزهای صداوسیما است، سعی می‌کنیم با نگاهی برابر، قلب مخاطبان را لمس کنیم. احساس مخاطبان نسبت به اهل بیت (ع) خاصه به امام حسین (ع) و امام رضا (ع) برای ما در این برنامه مهم است. تلاش ما در انتخاب مهمانان در جهت ایجاد علاقه بیشتر به اهل بیت (ع) از طریق محبت و الفت آنان نسبت به افراد است.

تهیه‌کننده برنامه «جاذبه» درخصوص انتخاب حامد عسکری به‌عنوان مجری برنامه بیان کرد: هر برنامه‌ای در سیر رشد خود لازم است تغییراتی را در حوزه‌های مختلف داشته باشد. یکی از ویژگی‌های برنامه‌های گفت‌وگو محور، اجراهای آن است. بعد از چند دوره از حضور دوستان خوبی که این برنامه را اجرا کردند امسال با هدف تقویت روایت‌گری در حوزه خاطره‌گویی مهمانان ما از حامد عسکری استفاده کردیم؛ چراکه هم در حوزه رسانه، هم نویسندگی و هم در حوزه شعر دست به قلم است. به همین دلیل به صورت چند وجهی می‌تواند مباحثی که ما می‌خواهیم از طریق مهمانان به مخاطب منتقل کنیم را ارائه دهد.

وی اضافه کرد: به‌ویژه، حامد عسکری می‌تواند این وجه تمایزی که نیاز است ما در حوزه روایت‌گری مد نظر قرار دهیم را مدیریت کند و گفت‌وگوی مهمانان را به سمتی جذاب بکشاند. از ویژگی‌های دیگر حامد عسکری عِرق جدی و باور قلبی او به اهل بیت و امام حسین (ع) هست. ما معتقدیم در این گفت‌وگوها آن‌چه که از دل بر آید، بر دل هم خواهد نشست، اتفاق خواهد افتاد. مخاطب همیشه صداقت بیان، نگاه و رفتار عوامل را به خوبی درک می‌کند و ویژگی که آقای عسکری در این زمینه دارد به خوبی می‌تواند منتقل کننده حس دقیق و حقیقی از برنامه به مخاطب باشد. دلدادگی ایشان به اهل بیت (ع) می‌تواند کمک کند تا داستان‌های ما رنگ و بوی واقعی محرمی به خود بگیرد.

این تهیه کننده در ادامه اولویت‌ها در قصه‌پردازی و روایت قصه‌های مهمانان را اینگونه برشمرد و گفت: تغییر سبک زندگی در روح و جان مهمانان، الفت و معرفت و شناختی که افراد نسبت به اهل بیت پیدا کردند و روایت‌های عینی از زندگی روزمره مهمانان مولفه‌های اصلی ما در قصه‌پردازی در این برنامه هستند.

وی در پایان عنوان کرد: ما تلاش کردیم از روایت‌های انتزاعی دور از ذهن صرفاً نظری، در قامت یک کارشناس یا شاعر دور شویم و به محسوسات و واقعیات زندگی بپردازیم. ما معتقدیم که اهل بیت (ع) و خداوند در همه زندگی ما حضور دارند و کافی است ما با دید بازتر به اطراف‌مان نگاه کنیم. جمله (خدا از رگ گردن به ما نزدیک‌تر است) شعار بچه‌های پشت صحنه ماست و ما می‌خواهیم بگوییم که با حضور خداوند و ائمه در زندگی ما، همه لحظات معجزه هستند.

برنامه «جاذبه» با اجرای حامد عسکری کاری از مرکز هنری رسانه‌ای نهضت است که در ایام محرم تولید و پخش خواهد شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top