تاریخ انتشار: دوشنبه 1401/05/17 - 19:23
کد خبر: 440527

انجمن اسلامی دانشگاه علوم پزشکی همدان تجاوز به فلطسین را محکوم کرد

انجمن اسلامی دانشگاه علوم پزشکی همدان  تجاوز به فلطسین را محکوم کرد

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی همدان ضمن همدردی با خانواده های شهدا، جنایت های رژیم صهیونیستی را محکوم نموده و اعلام میدارد، تردیدی نیست که ملت مظلوم فلسطین و مجاهدان فلسطینی با اتکال به حق لا یزال به زودی پایان حضور این توده ی سرطانی را رقم خواهند زد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی همدان در محکومیت تجاوز های اخیر به سرزمین های اشغالی بیانیه ای صادر کرد.

متن کامل بیلنیه به شرح زیر است:

 بِسم اللّهِ الرَحمنِ الرَحیم

قُلْ هَلْ تَرَبَّصُونَ بِنَا إِلَّا إِحْدَى الْحُسْنَیَیْنِ ۖ وَنَحْنُ نَتَرَبَّصُ بِکُمْ أَن یُصِیبَکُمُ اللَّهُ بِعَذَابٍ مِّنْ عِندِهِ أَوْ بِأَیْدِینَا ۖ فَتَرَبَّصُوا إِنَّا مَعَکُم مُّتَرَبِّصُونَ

بگو:  آیا درباره ما، جز یکى از دو نیکى را انتظار دارید؟! (: یا پیروزى یا شهادت) ولى ما انتظار داریم که خداوند، عذابى از سوى خودش (در آن جهان) به شما برساند، یا (در این جهان) به دست ما (مجازات شوید) اکنون که چنین است، شما انتظار بکشید، ما هم با شما انتظار مى کشیم !

هزار واندی سال از عمر عزاداری شیعه برای امام مظلوم خویش میگذرد و گذشت این زمان طولانی ابدا نتوانسته حرارتی که جان شیعه را می سوزاند و محبت حسین علیه السلام را می رویاند سرد وخاموش کند.

امام ما از آن لحظه ای که نطق «مِثلی لا یُبایِعُ مِثلَه» را بر زبان جاری ساخت به همگان آموخت که عاشورا درس یزید شناسی و حسین شناسی ست برای تمامی زمان ها و امروز اگر عزای حسین علیه السلام ما را به تظلم خواهی درجهان تحریک نکند ارزش چندانی نخواهد داشت.

اعتبار برپایی مراسمات عزاداری در موقعیت های حساس تاریخی بر عبرت گیری و شناخت مصادیق ظالم و مظلوم بوده است چنان که در پیروزی انقلاب اسلامی، محرم وصفر کلید بر انگیختن حساسیت امت برای مبارزه علیه ظلم وطاغوت بوده است.  «اصل فلسفه ی گریه در اسلام و در تشیع نیز همین است. گریه برانگیزاننده است، تحریک کننده است ، حقایق را نشان دهنده است و انسان انقلابی را حساس تر کننده است...»

امروزه اما جهان اسلام صحنه رویارویی  جبهه ی حق و باطل است و تاریخ بار دیگر مصاف سپاه حسینی و یزیدیان را به تماشا نشسته است.
در سراسر ممالک اسلامی دشمنان قسم خورده ی جریان عصمت از هیج تعرضی به جان و مال و ناموس مسلمانان دریغ نمیکنند. هنوز بعد از هزار و اندی سال علی اصغر ها در افغانستان به خاک و خون کشیده میشوند، هنوز زینب ها در جمهوری باکو به اسارت میروند و رقیه های فلسطینی هراسان و بی پناه از تعرض حرامیان صهیون  آواره ی کوچه و بازار اند «فَلَو انّ امْراً مسلماً ماتَ من بَعد هذا اَسفاً ما کانَ به مَلوماً بَل کانَ به عندی جدیراً»

 انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی همدان ضمن همدردی با خانواده های شهدا، جنایت های رژیم  صهیونیستی را محکوم نموده و اعلام میدارد، تردیدی نیست که ملت مظلوم فلسطین و مجاهدان فلسطینی با اتکال به حق لا یزال به زودی پایان حضور این توده ی سرطانی را رقم خواهند زد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تعداد جزایر آزادشده توسط انصارالله به ۴ رسید
فتح مبین انصارالله اثبات کرد، امنیت کالایی خریدنی نیست
خبر خوب برای افزایش قیمت نفت / تولید نفت عربستان و روسیه ۵.۵ میلیون بشکه کاهش پیدا کرد!
حملات هوایی سعودی‌ها به شهر تازه آزاد‌ شده المخا 
صعود والیبال ایران به نیمه نهایی آسیا با عبور از چین‌تایپه
تسلط کامل ارتش یمن بر باب‌المندب پس از کنترل جزیره میون
تقاضای عجیب رئیس‌جمهور لبنان از صهیونیست‌ها
 ۴شهید تجمعات مشهد با دستور رهبر انقلاب، شهید محسوب شدند
کارزار محاکمه حسن روحانی به عدد بی‌سابقه ۷۰۰ هزار امضا رسید
بحران بیخ گوش آمریکاست!
بسیج دانشجویی دانشگاه نوشیروانی بابل: مقاومت هزینه دارد اما نتیجه‌اش تاریخ را عوض می‌کند
عربستان در عملیات ساحل غربی یمن دخالت کند، راس التنوره هدف قرار خواهد گرفت
قیمت نفت ۵ دلار ریخت/ باز هم پای عراقچی در میان است
اقدامات تخریب‌گرانه آژانس، کشورها را به سمت خروج از (NPT) سوق خواهد داد
قیمت گازوئیل در آمریکا برای اولین بار ۶ دلاری شد
فیلم | تصاویری از مورد اصابت قرار گرفتن شناور بدون سرنشین آمریکایی
انجمن اسلامی دانشگاه علامه طباطبایی از برگزاری جلسه غیررسمی معاونت وزیر علوم با هنجارشکنان حجاب انتقاد کرد
نماینده روسیه: مسکو هرگونه سوءاستفاده از شورای امنیت برای تسویه‌حساب سیاسی با تهران را رد می‌کند
تضعیف رسانه خودی، خالی کردن میدان برای روایت دشمن / امروز میدان اصلی، میدان خدمت است نه میدان امتیازگیری جناحی
 نماینده چین: از شورای امنیت برای تسویه‌حساب سیاسی علیه ایران سوءاستفاده نکنید
فیلم | ۳ مخزن بزرگ نفتی در جازان عربستان سوخت
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top