تاریخ انتشار: چهارشنبه 1401/05/19 - 16:29
کد خبر: 440722

هفته آینده، برگزاری جلسه مشترک دولت و مجلس

هفته آینده، برگزاری جلسه مشترک دولت و مجلس

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور اعلام کرد: روز یکشنبه جلسه‌ای با حضور همه اعضای دولت اعم از وزرا و معاونین رئیس‌جمهور، هیئت رئیسه مجلس و رؤسای کمیسیون‌ها خواهیم داشت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس‌جمهور عصر امروز (چهارشنبه) در نشستی با خبرنگاران با محوریت بررسی اقدامات یک‌ساله دولت، گفت: تاکنون دو اجلاسیه مشترک با مجلس شورای اسلامی برگزار کرده‌ایم و روز یکشنبه جلسه‌ای با حضور همه اعضای دولت اعم از وزرا و معاونین رئیس جمهور، هیئت رئیسه مجلس و رؤسای کمیسیون‌ها خواهیم داشت و این جلسه در آستانه سالگرد دولت برگزار می‌شود.

وی با اشاره به نقش و جایگاه حضرت زینب (س) در روایتگری وقایع کربلا، افزود: این جریان ارزشمند تاریخی به نفع زنان در کشور است. حضرت زینب (س) می‌توانند الگوی خبرنگاران زن باشند. به تعبیری می‌توان گفت نقش خبرنگاران از مدیران رسانه‌ها به دلیل نحوه تبیین اخبار از سوی آنها بیشتر است.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور بیان کرد: در مورد عملکرد یک‌ساله دولت، اگر افراد ذره‌ای انصاف داشته باشند می‌دانند که دولت شبانه روز کار کرده و وجود ضعف و نقص هم امری طبیعی است، اما چند هفته‌ای است که عده‌ای در تلاش هستند مطالبی بیان کنند که این موارد را زیر سوال ببرند. ممکن است شیوه‌ها و شگردهایی در رسانه‌ها به کار گرفته شود که واقعیت‌ها آنچنان که باید مطرح نشوند.

حسینی با بیان اینکه فردا سفر استانی به کرمان را به عنوان سی و یکمین سفر استانی خواهیم داشت، افزود: ارتباط این سفر به معاونت پارلمانی این است که در هر استان با نمایندگان آن استان جلسه خواهیم داشت و بحث‌ها مطرح می‌شود و ما به مجلس و نظرات نمایندگان مجلس در هر استان توجه می‌کنیم. قبل از برگزاری سفر استانی، با معاون اجرایی رئیس جمهور و نماینده مجلس آن استان جلسه داریم و موارد مهم هر استان را مورد بررسی قرار می‌دهیم و هیچ نماینده‌ای نمی‌تواند ادعا کند که در چنین جلسه‌ای شرکت نکرده است.

وی خاطرنشان کرد: این رکوردی است که سابقه ندارد و هیچ دولتی در یک سال به کل ایران سفر نمی‌کرد. ما همچنین مجامع استانی تشکیل داد ه ایم و با هر ۳۱ استان و نمایندگان آنها با حضور رئیس جمهور تشکیل جلسه دادیم. این امکان بوده است که همه نمایندگان حضور پیدا کنند و انگشت شمار افرادی بودند که ممکن است از این امکان استفاده نکرده باشند.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور گفت: هفته گذشته جلسه‌ای تشکیل شد که چهار ساعت به درازا کشیده شد و رئیس‌جمهور با سعه صدر به صحبت‌ها گوش داد. ما در این دوره وزرا را فعال کرده‌ایم که هر هفته باید با نمایندگان جلسه داشته باشند.

حسینی با بیان اینکه ۵ هزار و ۵۶۷ ملاقات انفرادی میان وزرا و نمایندگان مجلس برگزار شده که ۸۲۲ مورد آن در خود مجلس انجام شده است، تاکید کرد: این ملاقات‌ها با گذشته قابل مقایسه نیست. وزرا ۱۵۲ جلسه با معاونین مجامع استانی داشتند و ۲۳۹ جلسه نیز با کمیسیون‌ها و ۶۴ جلسه با فراکسیون‌ها برگزار شده است.

وی اضافه کرد: یکی دیگر از اقدامات ما ایجاد هماهنگی با معاونین پارلمانی وزارتخانه‌ها بوده است و در این دوازده ماه، ۱۵ جلسه داشتیم که یکی از این جلسات با رئیس مجلس و یکی دیگر از جلسات با رئیس قوه قضائیه بود. با مدیران کل امور مجلس هم جلسه داشتیم و حرف‌ها و درد دل‌های آنها را شنیدیم.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور با بیان اینکه یکی از اقدامات معاونان پارلمانی رئیس‌جمهور بررسی سوالات نمایندگان مجلس است، اظهار کرد: ۲۳۶۵ سوال تا کنون از وزرا مطرح شده و با ارتباط برقرار شده، ۴۰ درصد سوال کنندگان از طرح سوال انصراف دادند و موضوع اصلاً به کمیسیون‌ها نرسیده است که بالغ بر ۹۰۰ سوال می‌شود که از دستور خارج شده است. معاونان پارلمانی سعی می‌کنند تلاش کنند که میزان سوالات کم شود.

حسینی ادامه داد: در دولت دوازدهم در سال اول ۴۱ سوال به صحن مجلس آمده بود که ۷ مورد آن به رأی گذاشته شده بود و کارت زرد دریافت نکرده بود. در دولت سیزدهم ۱۳ سوال در صحن آورده شده که در ۳ مورد آن مجلس قانع نشده است که مورد آخر آن بسیار برای ما عجیب بود.

وی تاکید کرد: ما اصرار داریم معاونین پارلمانی حتماً در مجلس حضور داشته باشند، گرچه در بسیاری از موارد خود مجلس ممانعت ایجاد می‌کند. در دولت قبل ۴۶۵ بار معاونان پارلمانی حضور داشتند و در این دوره ۱۰۷۷ بار حضور داشته‌ایم. همه این کارها برای آن است که ما اهمیت مسأله را نشان دهیم.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور تصریح کرد: در دولت دوازدهم در سال اول ۴ وزیر استیضاح شدند و در صحن مجلس بررسی شدند اما ما در یک مورد اعلام وصول داشتیم و در صحن مطرح نشد و در نهایت دولت سیزدهم در سال اول هیچ استیضاحی نداشت.

حسینی اضافه کرد: خوشبختانه نمایندگان از اقدامات رئیس‌جمهور، وزارت نفت، تیم مذاکره کننده برجام، حذف امضاهای طلایی و اقدامات جمعیت هلال احمر تقدیر کردند. ۲۶۰ نماینده نیز از تعامل و همکاری موجود تشکر کردند.

وی گفت: ما به عنوان معاونت پارلمانی ریاست جمهوری ۵۵ سفر به استان‌ها داشته‌ایم و به چند شهرستان از هر استان در روزهای پنجشنبه و جمعه سفر کردیم که به دعوت نمایندگان صورت گرفته است.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور اظهار کرد: ۴۲ لایحه تقدیم مجلس شده است که رهبر انقلاب هم بارها گفتند لایحه بر طرح، اولویت دارد. ما سعی کردیم به موقع لایحه به مجلس بدهیم که نیازی به طرح نباشد یا در مواردی که چند طرح بوده آنها را یکی کردیم و به عنوان یک لایحه ارائه دادیم. برای مثال امروز طرح سازمان نظام داوری را در هیئت دولت بررسی کردیم. در مجلس دو طرح داده شده بود و گفتیم لوایح با هم ادغام شود.

حسینی با بیان اینکه ۴۲ درصد لوایح تقدیمی مربوط به مسائل اقتصادی بوده و با برخی از طرح‌های دولت نیز موافقت کردیم، افزود: با ۱۰ طرح مجلس موافقت کردیم؛ برای مثال طرح جهش تولید مسکن و تسهیل صدور مجوز کسب و کار و انتقال آب به سیستان و بلوچستان را داشتیم و این موارد در حالی است که تصویب طرح‌ها در گذشته بیشتر از لایحه بوده است.

وی گفت: در نهایت توقع داریم نمایندگان از ما حمایت کنند نه اینکه دائم نقاط ضعف را مطرح کنند بلکه نقاط قوت‌ها را نیز به مردم بگویند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پاداش ویژه پزشکیان برای صعود تیم ملی از مرحله گروهی جام جهانی
پرفروش‌های نمایشگاه مجازی کتاب هفتم مشخص شدند
دستیار پوتین: اوکراین مانع اجرای تفاهم‌های حاصل شده در «انکوریج» است
عراقچی: تبادل پیام‌ها در ارتباط با خاتمه جنگ بین ایران و آمریکا در جریان است
علیرضا دبیر: کشتی برای تک تک مردم ایران است
صندوق‌های بازسازی صنایع در آستانه راه‌اندازی
تا اطمینان پیدا نکنیم که حقوق ملت ایران را گرفته‌ایم، هیچ توافقی را تأیید نخواهیم کرد
هادی ساعی: نعمت زاده باید برود و از اول کارش را شروع کند
جنبش دانشجویی پلی تکنیک تهران
۴۰ میلیون نوجوان در دام دخانیات / طعم‌های میوه‌ای، سلاح جدید صنعت دخانیات
بازگشت حجاج از دوشنبه آغاز می‌شود
رشد ۸۳ هزار واحدی شاخص و سبزپوشی ۹۹ درصدی بازار
تولید گاز ۳ سکوی پارس جنوبی از سر گرفته شد
پزشکیان: مردم باید از واقعیت‌های موجود آگاهی داشته باشند
ترامپ مقام جدید تام باراک را اعلام کرد
تقویم آموزشی و زمان‌بندی امتحانات دانشگاه شهید بهشتی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر تمدید شد
دومین همایش حکمرانی حکمی شهید آیت الله سید ابراهیم رئیسی +عکس
امتحانات دانشگاه الزهرا (س) حضوری برگزار می‌شود
اعلام نتایج اولیه دعوت به مصاحبه بدون آزمون دکترای تخصصی دانشگاه آزاد
قالیباف به پزشکیان: ابهام در «حساب کالابرگ» مغایر قانون است
تقویم آموزشی و زمان‌بندی امتحانات دانشگاه شهید بهشتی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر تمدید شد
امتحانات دانشگاه الزهرا (س) حضوری برگزار می‌شود
اعلام نتایج اولیه دعوت به مصاحبه بدون آزمون دکترای تخصصی دانشگاه آزاد
احتمال تغییر در تقویم آموزشی دانشگاه‌ها برای مدیریت بحران انرژی
کسب موفقیت تازه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نظام رتبه‌بندی جهانی QS در سال ۲۰۲۶
کاظمی: پیشنهادات تاثیر قطعی معدل در کنکور ارائه شد
دستورالعمل اجرایی ثبت‌نام دانش‌آموزان در سال تحصیلی آینده ابلاغ شد
آغاز پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی دانشگاه امام صادق (ع) +جزئیات
اعلام تسهیلات دانشگاه تربیت مدرس برای دانشجویان دکتری ورودی ۱۴۰۵
هزینه انجام پایان نامه با استفاده از Chatgpt Plus
راهنمای پذیرش و چاپ سریع مقاله
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تکلیف امتحانات دانشگاه شهید بهشتی مشخص شد
امتحانات پایان ترم دانشگاه شهیدبهشتی حضوری شد
ایران در میان ۲۰ قدرت علمی جهان، صدرنشین بهره وری پژوهشی
آمار ثبت نام در کنکور ۱۴۰۵ به حدود یک میلیون نفر رسید
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top