تاریخ انتشار: دوشنبه 1401/05/24 - 22:54
کد خبر: 441170

ترامپ: آمریکا در وضعیت بسیار خطرناکی قرار دارد

ترامپ: آمریکا در وضعیت بسیار خطرناکی قرار دارد

رئیس جمهور سابق آمریکا در اشاره به یورش اخیر ماموران اف بی آی به عمارتش در فلوریدا، گفت که این کشور در وضعیت بسیار خطرناکی است و اوضاع باید آرام شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا گفت که دستیارانش با وزارت دادگستری این کشور تماس گرفته و پیشنهاد داده اند هر کمکی که لازم است انجام بدهند چرا که باید اوضاع آرام شود.

ترامپ در گفتگو با شبکه خبری فاکس نیوز با اشاره به یورش اخیر نیروهای اف بی آی به عمارت خود در فلوریدا گفت: مردم از آنچه روی می دهد بسیار خشمگین هستند.

وی افزود: ما هر اقدامی را که بتوانیم برای کمک انجام خواهیم داد چرا که باید اوضاع کشور را آرام کرد.

ترامپ گفت: کشور در وضعیت بسیار خطرناکی است و به دلیل فسادهای گذشته خشم عظیمی وجود دارد که پیش از این ندیده بودم.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا پیش از این هم از پلیس فدرال این کشور درخواست کرده بود تا اسناد توقیف شده از خانه ویلایی اش در فلوریدا را به او بازگرداند.

مأموران اف‌بی‌آی دوشنبه هفته گذشته با یورش به عمارت ترامپ، ۲۰ جعبه شامل ۱۱ مجموعه اسناد طبقه‌بندی‌شده و فوق محرمانه را توقیف کردند. گزارش نشریه واشنگتن پست حاکی از آن است که اسناد طبقه‌بندی‌شده به تسلیحات هسته‌ای مربوط است.

وزارت دادگستری آمریکا روز جمعه توقیف این اسناد را تأیید کرد و گفت: دلایل احتمالی برای این موضوع وجود دارد که ترامپ قانون جاسوسی را نقض کرده است، چون بر اساس قانون فدرال آمریکا در اختیار داشتن یا انتقال اطلاعات دفاع ملی ممنوع است.

موارد و اسناد ضبط شده از خانه ترامپ شامل مواردی است که به عنوان «طبقه بندی شده» و «فوق محرمانه» علامت گذاری شده‌اند و این عنوان بالاترین سطح طبقه بندی است که فقط برای نزدیک ترین مقامات اطلاعات امنیت ملی کشور محفوظ است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رجب‌زاده: فجر شهید سپاسی به روزهای خوب بازمی‌گردد
رایزنی سرلشکر رضایی با مشاور امنیت ملی هند
زور تراکتور خسته به تیم پنجم لیگ قطر نرسید
نرخ جدید قیمت‌گذاری خوراک پالایشگاه‌ها ابلاغ شد
چرا بعضی کسب‌وکارها در نگاه اول معتبر به نظر می‌رسند؟
یک ماده، ده‌ها صنعت؛ چرا سود پرک این‌ قدر مهم است؟
چگونه کت پاییزی زنانه مناسب محل کار و دانشگاه انتخاب کنیم؟
چرا بعضی رادیاتورها گرم می‌شوند ولی بعضی دیگر سرد می‌مانند؟
بررسی فناوری مکش و استانداردهای طراحی در جاروبرقی های صنعتی نسل جدید
تفاوت حرز اصلی و تقلبی(۶ نشانه مهم که باید بدانید!)
ایران هم نگران میزبانی عربستان برای جام ملت‌ها شد
نقشه محاصره دریایی برای فلج‌سازی شریان تجارت کشور خنثی شد
دسترسی ۵ پلتفرم رمزارزی به خدمات بانکی قطع شد
۴۸ درصد متقاضیان وام ازدواج همچنان در صف هستند
مراسم بازگشایی دانشگاه‌ها با حضور رئیس جمهور برگزار شد
بیش از ۱۸۰ دانشجو و استاد سال گذشته شهید شدند
مهلت دانشگاه‌ها برای ثبت نیازهای جذب هیئت علمی اعلام شد
تمدید تعطیلی فرودگاه ریاض در پی ضربات سنگین نیروهای مسلح یمن
گسترش اعتراضات به ممنوعیت حجاب در مدارس جمهوری آذربایجان
تهرانی‌ها تحت پوشش طرح تورم صفر
برترین‌های کنکور کدام رشته و دانشگاه را انتخاب کردند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top