تاریخ انتشار: سه شنبه 1401/05/25 - 21:43
کد خبر: 441267

اتحادیه اروپا پیشنهادات ایران در مذاکرات وین را سازنده دانست

اتحادیه اروپا پیشنهادات ایران در مذاکرات وین را سازنده دانست

وبگاه شبکه خبری بلومبرگ به نقل از یک منبع آگاه مدعی شده اتحادیه اروپا پیشنهادات ارائه‌شده از سوی ایران در مذاکرات رفع تحریم‌های وین را «سازنده» می‌داند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، وبگاه شبکه خبری بلومبرگ به نقل از یک مقام آگاه به تلاش‌های دیپلماتیک برای رفع تحریم‌های ایران مدعی شده اتحادیه اروپا پاسخ ایران به نقشه‌راه پیشنهادی این اتحادیه برای از سرگیری اجرای کامل برجام را «سازنده» میداند.

بلومبرگ نوشته این نخستین نشانه مثبتی است که نشان می‌دهد مواضع ارائه‌شده از سوی ایران که دوشنبه شب تقدیم اتحادیه اروپا شد باعث ایجاد بن‌بست در مسیر مذاکرات نخواهد شد.

مقام مورد استناد بلومبرگ که خواسته به دلیل حساسیت موضوع هویتش پنهان بماند گفت که البته پاسخ ایران هنوز نیاز به بررسی دارد و سایر طرف‌های توافق هسته‌ای- شامل آمریکا، چین و روسیه- هنوز در حال ارزیابی آن هستند.

بعد از اتمام دور جدید مذاکرات، مقام‌های آمریکا و اتحادیه اروپا مدعی شدند که یک «متن نهایی» به همه طرف‌ها ارائه شده که قابل تغییر نخواهد بود و بایستی یا پذیرفته شود و یا شکست مذاکرات اعلام شود. این ادعا از سوی یک مقام وزارت خارجه ایران رد و اعلام شد: «با توجه به ادامه بحث‌ها درباره چند موضوع مهم باقی‌مانده، هنوز در مرحله‌ای قرار نداریم که از نهایی شدن متن توافق در وین سخن بگوییم».

ساعاتی قبل‌تر، «نابیلا ماسرالی»، سخنگوی اتحادیه اروپا در مسائل سیاست خارجی و امنیتی گفت: «ما دیشب پاسخ ایران را دریافت کرده‌ایم. داریم آن را مطالعه می‌کنیم و در حال مشورت با سایر طرف‌های برجام و آمریکا در خصوص ادامه مسیر هستیم.»

این سخنگوی اتحادیه اروپا در ادامه گفت: «می‌خواهم تأکید کنم که تازه همین دیشب این پاسخ دریافت شد. در ادامه مسیر باید همه طرف‌ها آن را برسی کنند و آمریکا هم باید آن را بررسی کند.»

یک سخنگوی وزارت خارجه آمریکا هم ساعاتی قبل‌تر گفت پاسخ ایران به پیشنهاد اتحادیه اروپا را از طریق بروکسل دریافت کرده و در حال بررسی آن است. این سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفته واشنگتن در حال انتقال دیدگاه‌هایش به اتحادیه اروپا است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نصب توربین باد در دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف
نظر رنجبر در مورد حذف آزمون جامع
از ضرورت توجه به بازار ارز تا تذکر به برخی مسئولین بانک مرکزی
ابلاغ اجرای دور جدید عملیات روانی رژیم اسرائیل درباره حمله به ایران
اعزام ۵۲ نفر از مدیران و معلمان به کشور چین با هدف توانمندسازی حرفه‌ای
چهار بازی تیم ملی فوتبال ایران قطعی شد
تصویر زن در مطبوعات دهه شصت
میانگین بارش‌های کل کشور تا نیمه بهمن به وضعیت نرمال می‌رسد
ثبت‌نام بیش از یک میلیون نفر در سامانه اشتغال بهزیستی
تنها مصدوم استقلال مقابل المحرق مشخص شد
سونامی سالمندی در راه است
مصرف بی‌رویه آنتی‌بیوتیک‌ها؛ تهدیدی جدی برای درمان عفونت‌ها
فیلم | مصوبه واردات استانی نمونه آشفتگی دولت در سیاست گذاری ارزی
تامین و فروش مستربچ برای صنایع خودرو، لوازم خانگی و بسته‌بندی
قیمت و خرید نایلون دسته موزی مستقیم از تولیدی
سیم‌کارت سفید یا سیم‌کارت بدون فیلتر چیست؟
بهترین سایت ساز های رایگان
نظر مشتریان، مسیر واقعی رشد در دنیای امروز
دانلود آهنگ جدید، ریمیکس و موزیک ویدئو با کیفیت عالی از ناب صدا
خرید لوازم خانگی با انواع طرح های اقساطی و نقدی در نفیس ۲۴
۵ سرگرمی خانگی ساده برای روزهای بی‌حوصلگی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top