تاریخ انتشار: شنبه 1401/05/29 - 20:27
کد خبر: 441522

مهدی طارمی به دنبال انتقام از اسپورتینگ

مهدی طارمی به دنبال انتقام از اسپورتینگ

تیم‌های پورتو و اسپورتینگ در هفته سوم لیگ پرتغال به مصاف هم می‌روند و «مهدی طارمی» انگیزه‌ زیادی برای انتقام از سبز و سفیدها دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» حساس‌ترین دیدار هفته سوم لیگ پرتغال بامداد یکشنبه بین تیم‌های پورتو و اسپورتینگ لیسبون در ورزشگاه دراگو برگزار می‌شود. این دیدار از گذشته‌ها دارای حساسیت‌های فراوانی بوده اما اتفاقات فصل گذشته باعث شد تا این بازی برای مهدی طارمی مهاجم ایرانی پورتو حساسیت‌ دوچندانی داشته باشد. 

سایت باشگاه اسپورتینگ لیسبون در فصل گذشته با اشاره به پنالتی‌هایی که طارمی در بازی‌های مختلف برای پورتو می‌گیرد با عباراتی همچون «یک مار افسونگر واقعی» و «یک ایرانی که همیشه آماده رفتن و اجرای ترفندهای سیرک است» به او توهین کرد.

البته باشگاه پورتو با انتشار بیانیه‌ای با تیتر «طارمی، تو شاهزاده پارسی ما هستی» به حمایت همه‌جانبه از مهاجم ایرانی خود پرداخت اما خود طارمی نیز با گلزنی‌های متعدد خود در لیگ پرتغال و نشان دادن علامت سکوت به لیسبونی‌ها توانست جوابی محکم به آن‌ها بدهد. 

پورتو در فصل گذشته موفق شد قهرمانی لیگ پرتغال را از چنگ اسپورتینگ در بیاورد و حالا امسال این ۲ تیم در ایستگاه سوم لیگ به یکدیگر برخورد کرده‌اند. بدون شک طارمی بی‌صبرانه منتظر این دیدار بوده و  این دیدار فرصت بسیار مناسبی است تا او شیرها (لقب تیم اسپورتینگ) را شکار کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آموزش جان‌فدایان +عکس
وزیر نفت استعفا داد
سردار فدوی: مردم ایران به‌اندازه سر سوزنی از آمریکا هراسی ندارند
فیلم استعفای معلمان کذب است
فراهم شدن فرصت دوباره برای بازماندگان آزمون گواهینامه تخصصی پزشکی ۱۴۰۵
پیام تبریک وزیر آموزش و پرورش به تیم المپیاد نجوم
فرمول رتبه‌های تک‌رقمی کنکور چیست؟
آیین‌نامه حمایت از بازگشت نخبگان خارج از کشور تصویب شد
درهم کوبیدن آرامکو با موشک و پهپاد؛ ضربات دردناک در راه است
مهلت ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری تمدید شد
قیمت کالاهای اساسی افزایش پیدا نکرده است
فیدان در نشست کمیته راهبردی توافق مکه شرکت می‌کند
ایران با تکیه بر سرمایه انسانی متعهد مسیر پیشرفت را ادامه می‌دهد
استقلال متعلق به مردم است
راهنمای انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۵ و آزمون دانشجو-معلم منتشر شد
انتشار گزارش عفونت‌های حاد تنفسی در کشور
شرط التزام به ولایت فقیه از آیین‌نامه جذب اساتید حذف شد!
«خاطرات سفیر»؛ روایت یک دانشجو از آن سوی دانشگاه
پایتخت در انتظار بارش‌های ناگهانی
از سرگیری پروازهای نجف از فرودگاه مشهد
نابرابری چگونه به کلاس درس می‌رسد؟
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top