تاریخ انتشار: شنبه 1401/06/05 - 18:15
کد خبر: 442277

حجت‌الاسلام فاطمی پور؛

طرح حامیم به دنبال پویایی و هم‌افزایی دانشجویان در عرصه‌های مختلف جامعه

طرح حامیم به دنبال پویایی و هم‌افزایی دانشجویان در عرصه‌های مختلف جامعه

معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها: طرح حامیم به دنبال پویایی و هم‌افزایی دانشجویان در عرصه‌های مختلف جامعه است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در مراسم اختتامیه طرح حا میم مرکز قم گفت: طرح حامیم به دنبال پویایی و هم‌افزایی دانشجویان در عرصه‌های مختلف جامعه است.

به گزارش کمیته رسانه طرح حا میم مرکز قم، حجت‌الاسلام فاطمی‌پور در اختتامیه طرح حامیم مرکز قم که در مشهد در حال برگزاری است در خصوص اهمیت برگزاری طرح فوق اظهار داشت: این طرح سبب پویایی افراد در جامعه و همچنین کلیه مراحل زندگی می‌شود و از جمله تأثیرات آن نیز اینکه موجب می‌شود افراد با ری به هر جهت در زندگی نباشند.

وی با بیان اینکه این طرح که در استان‌های مختلف کشور در حال برگزاری می‌باشند باعث شده تا دانشجویان دور هم جمع شوند، گفت: این امر علاوه بر گسترش صمیمیت و فضای رقابت، هم‌افزایی دانشجویی را هم فراهم می‌کند. ضمن اینکه معرفت‌افزایی و باز آفرینی را هم به دنبال دارد.

وی افزود: در این طرح هم برنامه‌های آموزشی و هم برنامه‌های فرهنگی و اردویی پیش‌بینی شده است.

حجت الاسلام فاطمی با اشاره به فضای نخبگانی دانشگاه‌ها گفت: وجود طیف‌های مختلف دانشجو با فرهنگ‌های متفاوت یک نقطه قوت است و اگر ما بتوانیم در دانشگاه‌ها محیط خوبی را به لحاظ حساسیت‌های اجتماعی ایجاد کنیم می‌توانیم اتفاقات مثبتی را به جامعه تزریق کنیم. وی رسالت‌های مهم دانشگاه‌ها و دانشگاهیان را مورد تأکید قرار داد و تصریح کرد: برنامه‌های همچون طرح حامیم به دنبال این است تا رسالت‌های دانشگاه‌ها را بیش از پیش تبیین کند. وی ضمن ابراز آرزوی موفقیت و تشکر از برگزار کنندگان طرح بیان داشت: امیدواریم با برنامه‌های خوبی که در طرح هدف‌گذاری شده است به نتیجه مطلوبی دست یابیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عکس | تجمع دانشجویان مقابل دانشکده فنی دانشگاه تهران
فیلم | خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست
فیلم | دانشجویان خواجه نصیر: یا مرگ، یا خامنه‌ای
فیلم | آتش زدن پرچم اسرائیل و آمریکا توسط دانشجویان شریف
فیلم | بازگشت شاه قاتل؛ زهی خیال باطل
عزادارنماها دیروز در دانشگاه تهران چه کردند؟/ از پرتاب سنگ تا استقبال از حمله نظامی دشمن!
آدم‌ربایی با هدف اخاذی یک میلیون دلاری در تهران خنثی شد
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
سامانه بارشی از امروز وارد تهران می‌شود
گمانه‌زنی‌ها درباره توافق موقت را تایید نمی‌کنیم
واکنش دانشگاه علم و صنعت در پی درگذشت یک دانشجو
تعویق یک‌هفته‌ای هجدهمین آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی
اوسمار نزدیک به پایان همکاری با پرسپولیس
دولت‌های اصلاحات و دنده‌عقب مسکن!
رد صلاحیت نامزدی که عضو هیأت مرکزی نظارت است!
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران کلافه است
به بهانه فحاشی ها در دانشگاه شریف و تهران
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top