تاریخ انتشار: شنبه 1401/06/12 - 05:48
کد خبر: 443355

ارژه‌ای به انتخابات فدراسیون فوتبال ورود کند

ارژه‌ای به انتخابات فدراسیون فوتبال ورود کند

مهدی تاج علاوه بر اتلاف حجم عظیمی از بیت المال در شرایط جنگ اقتصادی، با سوء مدیریت خود سبب بد نامی فوتبال ایران در سطح بین الملل شده و در داخل کشور نیز موجب سرخوردگی هواداران این ورزش محبوب شده است. ریاست شخصی با چنین سابقه‌ی نامطلوبی، علامت سوال بزرگی را در افکار عمومی ایجاد کرده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ اتحادیه انجمن‌های‌ اسلامی دانشجویان مستقل طی نامه‌ای خواستار ورود به مسئله مدیریت جدید فدراسیون فوتبال شد، مشروح نامه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای

ریاست محترم قوه‌ی قضائیه

با سلام و احترام؛

در سال‌های اخیر موفقیت‌های کشور عزیزمان در عرصه‌های ورزشی در ورزش‌های مختلف همواره موجب تقویت همبستگی ملی بین اقشار مختلف با تمام اختلاف سلیقه‌ها شده است. اما متاسفانه در روزهای اخیر شاهد آن بودیم که شخصی به صندلی ریاست فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران تکیه زد که بی‌کفایتی و سوء مدیریت در سابقه او بر کسی پوشیده نیست.

آقای مهدی تاج علاوه بر اتلاف حجم عظیمی از بیت المال در شرایط جنگ اقتصادی، با سوء مدیریت خود سبب بد نامی فوتبال ایران در سطح بین الملل شده و در داخل کشور نیز موجب سرخوردگی هواداران این ورزش محبوب شده است. ریاست شخصی با چنین سابقه‌ی نامطلوبی، علامت سوال بزرگی را در افکار عمومی ایجاد کرده است.

درآستانه رقابت‌های جام جهانی، این سوال مطرح است که چطور ممکن است کسی که طی فرایندی غیر قانونی، پرحاشیه و ابهام‌آمیز، مربی خارجی را جهت هدایت تیم ملی فوتبال ایران برگزیده و ضرر زیادی را به ملت تحمیل کرده، نه تنها به پای میز محاکمه کشیده نمی‌شود بلکه دوباره طی فرایندی مبهم، در صدر مدیریت فوتبال کشور قرار می‌گیرد و هیچ واکنشی از سوی وزارت ورزش، مجموعه دولت، مجلس و دیگر قوای نظارتی را شاهد نیستیم. این اتفاق نمونه بارز بی توجهی و خیانت به افکار عمومی در امر تحقق عدالت و مبارزه با فساد و شایسته‌سالاری در جمهوری اسلامی است و دور از ذهن نیست این بی عدالتی در بزنگاه‌های مختلف دست‌مایه معاندین جهت سیاه‌نمایی چهره نظام در اذهان عمومی شود.

در این میان، طبق اصل ۱۵۶ قانون اساسی، یکی از وظایف عدلیه، احیای حقوق عامه و گسترش عدل در کشور است. اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه های سراسر کشور از حضرت‌عالی به عنوان رئیس عدلیه تقاضا داریم با ورود به این مسئله، باعث تحقق هرچه بیشتر عدالت در کشور باشید.

والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مهلت ثبت‌نام آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵ تمدید شد
اثرگذاری زنان در سیاست پدیده‌ای نوین در تاریخ معاصر است
بازرسان آژانس در ایران حضور دائمی ندارند
بهترین عکس‌های هوایی‌ سال ۲۰۲۵
صدور هشدار نارنجی هواشناسی تهران
واکنش «دنیس» به حضور در تیم ملی فوتبال ایران
پذیرش دانشجوی مشترک توسط دانشگاه های ملی مهارت و شهید رجایی
مجلس به موضوع افزایش تعرفه خدمات گمرکی ورود خواهد کرد
رتبه بیستم دنیا همچنان در اختیار تیم ملی ایران
معاون آموزش ابتدایی در فهرست پژوهشگران پراستناد جهان اسلام
لگوی هوشمندسازی کلاس‌های درس به تأیید رئیس‌جمهور رسید
به نوبت‌بندی آب نخواهیم رسید
نصب توربین باد در دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف
نظر رنجبر در مورد حذف آزمون جامع
از ضرورت توجه به بازار ارز تا تذکر به برخی مسئولین بانک مرکزی
ابلاغ اجرای دور جدید عملیات روانی رژیم اسرائیل درباره حمله به ایران
اعزام ۵۲ نفر از مدیران و معلمان به کشور چین با هدف توانمندسازی حرفه‌ای
چهار بازی تیم ملی فوتبال ایران قطعی شد
تصویر زن در مطبوعات دهه شصت
میانگین بارش‌های کل کشور تا نیمه بهمن به وضعیت نرمال می‌رسد
ثبت‌نام بیش از یک میلیون نفر در سامانه اشتغال بهزیستی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top