تاریخ انتشار: چهارشنبه 1401/06/16 - 13:48
کد خبر: 443398

روزانه ۳۰۰ هزار نفر از ناوگان حمل ونقل عمومی استفاده می‌کنند

روزانه ۳۰۰ هزار نفر از ناوگان حمل ونقل عمومی استفاده می‌کنند

رئیس شورای شهر اصفهان گفت: روزانه ۳۰۰ هزار نفر از ناوگان حمل و نقل عمومی استفاده می‌کند که پیش‌بینی می‌شود که پس از بازگشایی مدارس به ۵۰۰ هزار نفر در روز برسد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، محمد نورصالحی پیش از ظهر چهارشنبه در آئین بهره‌برداری از خط چهار بی آر تی اصفهان با تقدیر از عوامل راه‌اندازی خط چهارم بی‌آرتی و تسهیل روند تردد مسافران اظهار داشت: کمک به تسهیل تردد مردم یکی از سفارش‌های تأکیدی در برنامه‌ریزی شهری بوده و همکاری در حوزه یک کار خیر تلقی می‌شود.

وی افزود: ۳۵ درصد بودجه شهرداری اصفهان صرف حمل و نقل عمومی شده است و هرکاری که لازم است باید برای سرآمد بودن شهر انجام داد.

رئیس شورای شهر اصفهان با بیان اینکه سال‌های گذشته هزار و ۲۰۰ دستگاه ناوگان اتوبوس‌رانی فعال بوده و در دوران کرونا به نصف رسیده بود، گفت: اکنون با حجم زیادی از مسافر برای استفاده از ناوگان اتوبوس‌رانی مواجه هستیم که ۶۰۰ اتوبوس از ابتدای مهرماه به ناوگان اضافه خواهد شد و ۱۷۰ اتوبوس با کمک دولت خریداری شد.

اضافه شدن ۵۰۰ دستگاه تاکسی

وی با اشاره به ضرورت توسعه حمل و نقل ریلی، تصریح کرد: برنامه‌ریزی شده که سرفاصله خط یک مترو به ویژه در ابتدای مهرماه کاهش پیدا کند و برای توسعه آن بر همین منوال اهتمام ورزند.

نورصالحی نوسازی ناوگان تاکسی را از دیگر برنامه‌ها عنوان کرد وگفت: طی جلسات متعددی نوسازی ۵۰۰ دستگاه تاکسی تا پایان سال در دستور کار قرار گرفت.

وی بالابردن فرهنگ ترافیکی مردم و استفاده از وسایل نقلیه را وظیفه شهرداری و پلیس راهور دانست و افزود: با کمترین هزینه و بیشترین بازدهی می‌توان برای بالابرد فرهنگ ترافیکی اقدام کرد.

راه‌اندازی سیستم هوشمند اطلاع از اتوبوس‌رانی

رئیس شورای شهر اصفهان ادامه داد: سیستم هوشمند اطلاع از ناوگان اتوبوس‌رانی مردم را کنجکاو می‌کند که صحت‌سنجی کنند و در صورت اطمینان از مدت زمان رفت وآمد اتوبوس و نزدیک‌ترین خط حمل و نقل از خودروی شخصی کمتر استفاده می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه استفاده روزانه مردم از ناوگان حمل و نقل عمومی ۳۰۰ هزار نفر در روز است، خاطر نشان کرد: پیش‌بینی می‌شود که پس از بازگشایی مدارس به ۵۰۰ نفر در روز برسد.

لازم به ذکر است که در پایان برنامه بهره‌برداری از خط چهارم اتوبوس‌های تندرو و پایانه ترکیبی جی از سامانه هوشمند اطلاع‌رسانی حمل و نقل عمومی رونمایی و از تعدادی از رانندگان وظیفه‌شناس تقدیر به عمل آمد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top