تاریخ انتشار: پنجشنبه 1401/06/17 - 23:55
کد خبر: 443486

ملکه انگلیس مرد

ملکه انگلیس مرد

در سال‌های اخیر، الیزابت دوم وظایف عمومی و تشریفاتی کمتری را برعهده گرفته بود و در مقاطعی حتی حضور عمومی خود در مراسم ها را لغو می‌کرد. همچنین مسائل حرکتی او را در ماه‌های اخیر دچار چالش شده بود و او بیشتر وقت خود را در قلعه ویندزور در نزدیکی لندن، و در کاخ بالمورال در اسکاتلند سپری می کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، کاخ باکینگهام در بیانیه‌ای مرگ الیزابت دوم ملکه انگلیس را در سن ۹۶ سالگی تایید کرد.

شبکه خبری سی‌ان‌ان نیز گزارش داده است شاهزاده «چارلز» ۷۳ ساله پسر ارشد ملکه انگلیس بلافاصله بعد از مرگ مادرش پادشاه انگلستان شده است.

از بعد از ظهر امروز وخامت حال و مرگ احتمالی ملکه انگلیس در رسانه ها منتشر و محوطه کاخ باکینگهام مملو از خبرنگار شد.

ملکه الیزابت دوم در هفتاد سال گذشته تاج و تخت سلطنت در انگلیس را در در اختیار داشت و دوره او به عنوان طولانی‌تر دوره پادشاهان در انگلیس یاد می شود.

به گزارش ان پی آر، علاوه بر منابع رسمی کاخ باکینگهام انگلیس مقامات خانواده سلطنتی انگلیس با تائید خبر مرگ ملکه الیزابت، گفته اند که او بعدازظهر پنجشنبه در «قلعه بالمورال» که از املاک سلطنتی در ارتفاعات اسکاتلند به شمار می رود، در حالی که «چارلز»، پسرش، در کنارش بود، درگذشت.

گفته شده که ملکه الیزابت از اوایل روز پنجشنبه تحت نظارت پزشکی قرار گرفته بود. کاخ باکینگهام نیز در بیانیه ای اعلام کرد: پس از ارزیابی بیشتر صبح پنجشنبه پزشکان ملکه نگران سلامت اعلیحضرت شدند و توصیه کردند که او تحت نظارت پزشکی باقی بماند.

رسانه‌های لندن گزارش دادند که اعضای خانواده سلطنتی از جمله نوه‌هایش ویلیام و هری نیز امروز به کاخ بالمورال رفته بودن تا در کنار ملکه انگیس باشند.

در سال‌های اخیر، الیزابت دوم وظایف عمومی و تشریفاتی کمتری را برعهده گرفته بود و در مقاطعی حتی حضور عمومی خود در مراسم ها را لغو می‌کرد. همچنین مسائل حرکتی او را در ماه‌های اخیر دچار چالش شده بود و او بیشتر وقت خود را در قلعه ویندزور در نزدیکی لندن، و در کاخ بالمورال در اسکاتلند سپری می کرد.

ملکه الیزابت در ماه فوریه امسال نیز به کرونا مبتلا شد و بیماری اش را سخت توصیف کرد.

الیزابت همچنین امسال ۷۰ سالگی سلطنت خود را جشن گرفت و از بالکن کاخ باکینگهام در این جشن شرکت کرد.

ملکه انگلیس همچنین دو روز قبل از از درگذشتش در روز سه‌شنبه، لیزتراس به عنوان نخست‌وزیر جدید انگلیس را ملاقات کرد و حکم نخست وزیری او را تائید کرد، هرچند امضای او تشریفاتی بود.

الیزابت دوم در ۶ فوریه ۱۹۵۲ به تاج و تخت نشست. در طول سلطنت ۷۰ ساله خود، استعمارزدایی و استقلال بیش از ۲۰ کشور از انگلیس را نظاره کرد و در حال حاضر نیز پس از اوف فرزند ارشدش، چارلز ۷۳ ساله پادشاه انگلیس خواهد بود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تاسیس شعبه دانشگاه تهران در عراق با ۱۴ رشته
دانشگاه‌ها در قبال دانشجویان بین‌المللی مسئولیت ویژه‌ای دارند
اعلام نحوه تاثیر معدل در آزمون‌های علوم پزشکی
آغاز مهلت جدید ثبت‌نام آزمون دانشنامه تخصصی دندانپزشکی از اول آذر
عشق در سایه سلطه؛ ضعف «بی‌دار» در روایت خشونت پنهان
وزیر علوم: ایران با وجود تحریم‌های ۴۰ ساله، رتبه ۱۶ جهان را در دانشگاه‌ها دارد
پاداش ویژه فدراسیون کشتی برای مدال آوران طلایی در جهان
گسترش بی‌حیایی در فضای عمومی
ایران برای هرگونه اقدام احتمالی متجاوزان آمادگی دارد
وزیر آموزش و پرورش: تعطیلی یکپارچه مدارس در دستور کار نیست
مراکز هوش مصنوعی و فناوری‌های نوین آمریکا در جنگ بعدی هدف ایران است
فضاسازی دانشکده فنی دانشگاه بجنورد به یاد شهدای میناب+ عکس
گزافه گویی وزیر اسرائیلی: باید نیمی از غزه و لبنان اشغال شود
پاداش ویژه فدراسیون کشتی برای مدال آوران طلایی در جهان
اعتراف ترامپ به انزوای آمریکا
احتمال وقوع عملیات نظامی گسترده یمن
روابط ایران و روسیه هرگز در تاریخ تا این حد نزدیک نبوده است
دانشگاه آزاد می‌تواند الگوی تحول در آموزش عالی باشد/ دانشگاه‌ها خط مقدم اقتدارآفرینی کشور هستند
جولان خودروهای ۴۰ میلیاردی در روزگار تنگنای ارزی
شروع طوفانی کاروان ورزش ایران در روز دوم بازی های پاراآسیایی ۲۰۲۶؛ تعداد مدال طلا به ۸ رسید
تنگه هرمز، کابوس تازه اروپا
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top