تاریخ انتشار: سه شنبه 1401/06/22 - 16:52
کد خبر: 443907

ساخت فصل دوم «زخم‌کاری»

ساخت فصل دوم «زخم‌کاری»

گمانه‌زنی‌ها درباره فصل دوم «زخم‌کاری» محمدحسین مهدویان به اوج خودش رسیده و این بار برخی شنیده‌ها حاکی از شروعِ تولید آن است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، سریالِ «زخم‌کاری» اولین تجربه محمدحسین مهدویان در عرصه ساخت سریال به شمار می‌رود و سالِ گذشته فصل اول آن به پایان رسید. این سریال جزو کارهایی بود که بسیاری از مخاطبان را پایِ شبکه نمایش خانگی نشاند.

حتی قسمتِ آخر آن روی پرده سینما رفت و حضورِ پرشورِ مخاطبان و فروشِ بلیت‌های آن در همان ساعات ابتدایی، نشان‌دهنده استقبال مخاطبین از اولین سریالِ کارگردانِ «ماجرای نیمروز» در شبکه نمایش‌خانگی بود.

چندی پیش یک پستِ اینستاگرامی، ذهنِ بسیاری را به این سمت برد که آیا «زخم‌کاری» دیگری در راه است؟

او تصویری از سکانسِ پایانی سریال «زخم‌کاری» منتشر کرد که مالک (جواد عزتی) کاراکتر اصلی سریال روی زمین افتاده است. مهدویان توضیحِ کوتاه اما معناداری برای این تصویر نوشت: «بلند شو مالک.»

با توجه به اینکه سازندگان این سریال احتمال ساخت فصل دوم را رد نکرده بودند، این گمانه را ایجاد کردند که «زخم‌کاری» فصل دوم خواهد داشت.

در حال حاضر هم شنیده‌هایی به گوش می‌رسند که فصل دوم «زخم‌کاری» تولید خود را آغاز کرده است.

با محمدحسین مهدویان که خیلی اهل مصاحبه نیست، تماس گرفتیم و او پاسخِ صریحی به سؤال درباره آخرین وضعیتِ ساختِ «زخم‌کاری» نداد. اما پیگیری‌های خبرنگار تسنیم ادامه پیدا کرد. در حال حاضر فیلمنامه سریال برای فصل دوم در حال آماده‌سازی است اما شروعِ تولید و جزئیات دیگر آن هنوز مشخص نیست.

آنچه از تصویرِ منتشر شده پیداست احتمالاً داستان شخصیتِ «مالک» به پایان راه نمی‌رسد و جواد عزتی در فصل دوم حضور داشته باشد. اما باید دید محمدحسین مهدویان و دست‌اندرکاران ساختِ این سریال چه زمانی و با چه جزئیات و کاراکترهایی فصل دوم را خواهند ساخت؟

جواد عزتی، رعنا آزادی‌ور، هانیه توسلی، سعید چنگیزیان، الهه حصاری، عباس جمشیدی‌فر، مهدی زمین‌پرداز، امیرحسین هاشمی،(با هنرمندی) سیاوش طهمورث، کاظم هژیرآزاد، منوچهر علی‌پور، مه‌لقا باقری، مائده طهماسبی، (با معرفی) مرتضا امینی‌تبار و سارا حاتمی، (هنرمندان خردسال) نیوشا علی‌پور و مه‌یاس پازوکی، بازیگران «زخم کاری»‌ در فصل اول بودند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مذاکره با آمریکا راه‌حل نیست / پزشکیان نباید با ترامپ دیدار کند
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از جمعه
۱۶۸ نیمکت خالی در مهر میناب
استیضاح فوری عراقچی؛ دیدار نیویورک، قبح‌شکنی بی‌دستاورد
رئیس روس‌ اتم: وضعیت در نیروگاه اتمی بوشهر ایران آرام است
سرلشکر صفوی: چین و روسیه کمک‌های غیر سیاسی هم به ایران می‌کنند
دیدار ترامپ با سران کشورهای عربی و منطقه در نیویورک با محوریت ایران
حمله موشکی عربستان سعودی به شمال یمن
آمادگی وزارت علوم برای اجرای برنامه‌های فرهنگی و دانشجویی در دانشگاه‌
هشدار جدی سخنگوی سپاه به آمریکا: در میدان عمل پاسخ خواهیم داد
حضور خانواده دانش‌آموزان مینابی بر سر مزار شهدای مدرسه شجره طیبه در آستانه شروع سال تحصیلی +عکس
صداوسیما: با اصرار آمریکا دیدار عراقچی و ویتکاف در نیویورک برگزار شد
پرونده کاروان ورزش ایران بسته شد/ ایران در جایگاه یازدهم جدول توزیع مدال‌ها
پیام سرلشکر رضایی در پی ارتحال آیت الله شبیری زنجانی
داسیلوا: آسیب روانی ناشی از نسل‌کشی نتانیاهو در غزه تا سال‌ها باقی است
ترامپ: ایران نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد!
مدارس سراسر کشور به ساحت امام رضا (ع) عرض ادب می‌کنند
عراقچی با وزیر امور خارجه قطر در نیویورک دیدار کرد
شاه اردن: قطعنامه‌ها درباره اسرائیل صرفا جوهری بر روی کاغذ هستند
ولایتی: سکوت در برابر جنایات جنگی عادی شده است
دستخط رهبر انقلاب خطاب به سردار موسوی منتشر شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top