تاریخ انتشار: سه شنبه 1401/06/29 - 13:43
کد خبر: 444449

چاپ سه بعدی با استفاده از خاک مریخ

چاپ سه بعدی با استفاده از خاک مریخ

میانگین فاصله بین زمین و مریخ ۱۴۰ میلیون مایل (۲۲۵ میلیون کیلومتر) است و هزینه دریافت تدارکات برای سیاره سرخ بسیار بیشتر از ایستگاه فضایی بین‌المللی در مدار پایین زمین است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ محققان دریافتند خاک مریخ می‌تواند به عنوان یک ماده چاپ سه بعدی عمل کند، به این معنی که می‌توان از آن برای ساخت اقلام در سیاره سرخ استفاده کرد.

در مجموعه‌ای از آزمایش‌ها، آمیت باندیوپادی، استاد دانشکده مهندسی مکانیک و مواد دانشگاه ایالتی واشنگتن و تیمش از سنگی خرد شده شبیه‌سازی شده مریخ برای نشان دادن قابلیت‌های آن به عنوان یک ماده چاپ سه‌بعدی استفاده کردند. نتایج ممکن است برای ماموریت‌های خدمه آتی به مریخ بسیار مهم باشد.

باندیوپادی در بیانیه‌ای گفت: «در فضا، اگر بخواهیم به یک ماموریت سرنشین دار فکر کنیم، چاپ سه بعدی چیزی است که باید اتفاق بیفتد، زیرا ما واقعا نمی‌توانیم همه چیز را از اینجا حمل کنیم، و اگر چیزی را فراموش کردیم، نمی‌توانیم برای دریافت آن برگردیم.»

علاوه بر رسیدگی به مشکلات لجستیکی، ساخت اشیاء در مریخ هزینه‌ها را کاهش می‌دهد؛ برای مثال در شاتل فضایی، هر کیلوگرم محموله حمل شده به مدار پایین زمین، ناسا ۵۴۰۰۰ دلار هزینه داشته است.

میانگین فاصله بین زمین و مریخ ۱۴۰ میلیون مایل (۲۲۵ میلیون کیلومتر) است و هزینه دریافت تدارکات برای سیاره سرخ بسیار بیشتر از ایستگاه فضایی بین‌المللی در مدار پایین زمین است.

در بیشتر آزمایش‌های چاپ سه‌بعدی، محققان مقادیر مختلفی از سنگ شبیه‌سازی شده مریخ را با آلیاژ تیتانیوم ترکیب کردند. آن‌ها همچنین تلاش کردند تا یک ماده پرینت سه بعدی از سنگ شبیه سازی شده خالص بسازند.

آن‌ها مواد خشک را تا دمای ۳۶۳۲ درجه فارنهایت (۲۰۰۰ درجه سانتیگراد) گرم کردند و سپس مواد ذوب شده را در یک چاپگر سه بعدی ریختند تا مواد را به اشکال و اندازه‌های مختلف بسازند. محققان هر جسم را از نظر استحکام و دوام آزمایش کردند.

این تیم کشف کرد که مخلوطی حاوی ۵ درصد سنگ‌لیت سخت‌تر و قوی‌تر از آلیاژ تیتانیوم به تنهایی است. سنگ خالص پس از سرد شدن پس از چاپ ترک خورد، اما تیم پیشنهاد کردند که می‌توان از آن برای پوشش محافظ تشعشع استفاده کرد، که تحت تاثیر ترک‌ها قرار نمی‌گیرد.

باندیوپادی می‌گوید: این نشان می‌دهد که چاپ سه بعدی، امکان پذیر است و شاید ما باید در این راستا بیشتر بیاندیشیم، زیرا این فقط ساخت قطعات پلاستیکی ضعیف نیست، بلکه قطعات کامپوزیت فلز-سرامیک است که قوی هستند و می‌توانند برای هر نوع قطعات ساختاری استفاده شوند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
معمار فلسطین نوین
حدیث چشمان یحیی
پروژه تاریخی ۷ اکتبر
اعلام رای انضباطی علیرضا بیرانوند در مورد پرسپولیس
نمایشنامه قهرمان آزادی فلسطین
امضای تفاهم‌نامه دانشگاه علامه‌ و انستیتو ریاست‌جمهوری در روسیه
قهرمانی تیم کاراته بانوان دانشگاه آزاد اسلامی در لیگ کاتای ایران
مدافع پرسپولیس به کمیته اخلاق احضار شد
حمله مجدد رژیم صهیونیستی به ضاحیه جنوبی بیروت
"دانشجومعلمان ۹۱ و ۹۲" در انتظار کارت پایان خدمت
افتتاح مجتمع جدید دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) در قم
آیت‌الله جوادی آملی: صهیونیست با اصل اسلام مخالف است
پزشکیان سه‌شنبه راهی روسیه می‌شود
اسلامی شهادت یحیی السنوار را تسلیت گفت
تاکید اردوغان بر گسترش روابط با ایران
ظریف: نباید منتظر دستور از تهران باشیم ؛ دستور از مردم می‌رسد
پیراهن قرن؛ امضای مسی تاریخی شد
خبری که سنوار به مادرش داد
نخستین زن فرماندار در کردستان منصوب شد
جانور منقرض شده به طبیعت بازگشت!
تهران سرد می شود
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top