تاریخ انتشار: چهارشنبه 1401/06/30 - 10:13
کد خبر: 444549

حمله به خانه ترامپ

حمله به خانه ترامپ

دونالد ترامپ در مصاحبه با شبکه راستگری «نیوزمکس» در ادامه توصیفاتش از این عملیات گفت که ماموران «در این مکان ازدحام کردند.»

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور سابق آمریکا گفت، «اداره تحقیقات فدرال آمریکا» (اف.بی.آی) از او خواسته تصاویر دوربین‌های مداربسته از عملیات تفتیش در اقامتگاه «مار-ئه-لاگو» را علنی نکند زیرا این کار امنیت ماموران اف.بی.آی که در این عملیات شرکت داشتند را به خطر می‌اندازد.

به نوشته پایگاه اینترنتی «ایندیپندنت»، اقامتگاه مار-ئه-لاگو مجهز به دوربین‌های نظارتی مداربسته بوده و این دوربین‌ها هنگامی که ماموران اف.بی.آی حکم تفتیش در این اقامتگاه را در تاریخ هشتم آگوست با هدف کشف اسناد محرمانه اجرا کردند روشن بودند.

دونالد ترامپ در مصاحبه با شبکه راستگری «نیوزمکس» در ادامه توصیفاتش از این عملیات گفت که ماموران «در این مکان ازدحام کردند.»

او در ادامه در پاسخ به سوالی درباره تصاویر دوربین‌های مداربسته از این عملیات بیان کرد: «این عملیات مثل یک کودتای نظامی بود. یک تصویر زیبا نبود»

ترامپ که دو بار در زمان ریاست جمهوری‌اش با استیضاح در کنگره آمریکا مواجه شد بیان کرد، تصاویر دوربین‌ها از این عملیات را منتشر نکرده چون اف.بی.آی به سبب نگرانی در مورد امنیت ماموران مجری این عملیات تفتیش از او خواست چنین کاری نکند.

رئیس جمهور سابق آمریکا اظهار کرد: «آنها از ما خواستند که این تصاویر را منتشر نکنیم اما قطعا ما آنها را در اختیار داریم.»

به نوشته ایندیپندنت، رفتارهای سابق ترامپ در مورد امنیت ماموران اف.بی.آی به نگرانی در مورد امنیت ماموران در صورت علنی شدن این تصاویر دامن زده است.

ماموران اف.بی.آی، در تاریخ هشتم اوت عملیات تفتیش را در این ملک ترامپ در چارچوب تحقیقاتی که تا پیش از اجرای عملیات فاش نشد اجرا کردند. رئیس جمهور سابق آمریکا پیش از آن عملیات نیز موضوع تحقیقاتی از سوی یک کمیته در کنگره آمریکا درباره نقشش در حمله سال گذشته میلادی حامیانش به ساختمان این کنگره قرار گرفته بود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | علامه مصباح یزدی: «نابودی اسرائیل حتمی است»
جنگ و عملیات نظامی در تمامی جبهه ها از جمله لبنان از امشب به صورت فوری و دائمی پایان یافت
ولایتی: ساعت صفر فرارسیده و پرتابگرها آماده می‌شوند
بیانیه وزارت امور خارجه درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی
ادامه شرارت‌های اسرائیل؛ حمله به شهرک «الطیری» در جنوب لبنان
ابراز امیدواری گوترش برای توافق بین ایران و آمریکا
قالیباف: نمی‌توانند هیچ بخشی از ارکان مقاومت را تک و تنها گیر بیاورند
آلمان با ۷ گل برای همه خط و نشان کشید
سردار قاآنی: پیروزی حزب‌الله قهرمان بر پست‌فطرتان صهیونیست در راه است
تکذیب انتساب اظهارات سردار رادان درباره مذاکرات
ذوالقدر: پاسخ رزمندگان اسلام در پیش است
واکنش پیاتزا به بازی پراشتباه شاگردانش و باخت مقابل بلژیک
فاکس‌نیوز ادعا کرد: ترامپ به نتانیاهو گفت، داری چه غلطی می‌کنی؟!
انتقام خون امام شهید هرگز فراموش نخواهد شد
شکست تیم ملی والیبال ایران برابر بلژیک
کرملین: ترامپ و پوتین درباره ایران و اوکراین رایزنی کردند
سردار موسوی: از هر کلامی که اتحاد مقدس را به خطر بیندازد، دوری کنید
بازگشت اوسمار به تهران برای تمرینات پرسپولیس
ادعای وزیر جنگ آمریکا: در مسیر امضای توافق با ایران هستیم!
نقشه عجیب حریف ایران برای عبور از مصر
ابلاغ نحوه برگزاری کلاس‌های دانشجویان بین‌الملل علوم پزشکی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top