تاریخ انتشار: پنجشنبه 1401/06/31 - 12:01
کد خبر: 444656

آیت‌الله رئیسی: مصداق نقض حقوق بشر استاندارد های دوگانه غرب است

آیت‌الله رئیسی: مصداق نقض حقوق بشر استاندارد های دوگانه غرب است

تر رئیسی در تبیین منطق جمهوری اسلامی در موضوع هسته‌ای نیز گفت: با توجه به سابقه نقض عهد آمریکا و کشورهای اروپاییِ طرف توافق هسته‌ای، امروز هیچ کس در جهان نمی‌تواند ادعا کند که موضع ایران در اخذ تضامین قابل اعتماد برای عدم نقض عهد دوباره کشورهای غربی غیرمنطقی است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی بعد از ظهر روز چهارشنبه به وقت محلی، در سومین روز از سفر خود به نیویورک، در دیدار «سائولی نینیسته» رئیس جمهور فنلاند که در محل اقامت رئیس جمهور انجام شد، با دوستانه و رو به گسترش توصیف کردن روابط تهران- هلسینکی گفت: با توجه به ظرفیت‌های متنوع موجود در ایران و فنلاند، تعاملات دو کشور می‌تواند به سطحی بالاتر ارتقا یابد.

رئیس جمهور افزود: بنای جمهوری اسلامی بر گسترش همکاری و ارتقای سطح روابط با همه کشورهای دوست از جمله فنلاند است.

دکتر رئیسی در تبیین منطق جمهوری اسلامی در موضوع هسته‌ای نیز گفت: با توجه به سابقه نقض عهد آمریکا و کشورهای اروپاییِ طرف توافق هسته‌ای، امروز هیچ کس در جهان نمی‌تواند ادعا کند که موضع ایران در اخذ تضامین قابل اعتماد برای عدم نقض عهد دوباره کشورهای غربی غیرمنطقی است.

آیت‌الله رئیسی با ظالمانه و غیرقانونی توصیف کردن تحریم‌های آمریکا علیه کشورمان با وجود نقض عهد این کشور، خاطرنشان کرد: تحریم ادامه همان سیاست حمله نظامی به قصد تحمیل خواسته و نظر کشورهای سلطه‌طلب و زیاده‌خواه به کشورهای مستقل است که در شکل جدیدی دنبال می‌شود، اما تحریم‌ها نتوانسته جمهوری اسلامی را متوقف کند و از شما دعوت می‌کنم با سفر به ایران شاهد تداوم روند رشد و پیشرفت کشورمان در عرصه‌های مختلف علمی، فنی، تولیدی و اقتصادی باشید.

رئیس جمهور همچنین با انتقاد از استاندارد دوگانه غرب در مواجهه با حقوق بشر گفت: استانداردهای دوگانه، خود بزرگترین و جدی‌ترین مصداق نقض حقوق بشر است. بر اساس آمار رسمی کشورهای غربی و به ویژه آمریکا، سالانه تعداد زیادی شهروندان این کشورها بوسیله اعمال زور غیرقابل توجیه پلیس کشته می‌شوند، اما این مساله به هیچ وجه باعث ابراز نگرانی کشورهای مدعی دفاع از حقوق بشر نشده است.

آیت‌الله رئیسی با بیان اینکه دفاع از حقوق انسان‌ها در ذات نظام جمهوری اسلامی قرار دارد، افزود: همواره یکی از اولویت‌های جدی جمهوری اسلامی ایران دفاع از حقوق بشر و نوع انسان بوده است.

دکتر رئیسی همچنین با اشاره به ابراز نگرانی رئیس جمهور فنلاند نسبت به وضعیت مردم و آوارگان افغانستانی گفت: آیا به صرف ابراز نگرانی برای مردم افغانستان و توجه نکردن به چرایی به وجود آمدن این وضعیت برای آنها مشکلی حل می‌شود.

رئیس جمهور با بیان اینکه وضعیت امروز مردم افغانستان حاصل ۲۰ سال حضور آمریکا و ناتو در این کشور است که جز ویرانی، کشتار و خونریزی حاصلی نداشته و معلول شدن ۳۵ هزار کودک افغانستانی در این مدت فقط یکی از نتایج این حضور بوده است، اظهار داشت: نقض حقوق بشر با صدور قطعنامه درمان نمی‌شود و نیاز به پیگیری مجدانه و رفع ریشه‌ها و عوامل آن دارد.

«سائولی نینیسته» رئیس جمهور فنلاند نیز در این دیدار با تشکر از برگزاری این ملاقات گفت: فنلاند و ایران روابط خوبی با یکدیگر دارند و روابط دوجانبه آنها دوستانه و در حال گسترش است.

وی با تشکر از میزبانی جمهوری اسلامی ایران از جمعیت عظیمی از آوارگان افغانی، از آیت‌الله رئیسی درخواست کرد تا برای پایان درگیری‌ها در اوکراین میانجی‌گری کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
بُرد مقتدرانه پرسپولیس مقابل الدحیل
شکایت سپاهان از الاتحاد!
کارشناس داوری: الاتحاد باید مقابل سپاهان جریمه و ۳ بر صفر بازنده شود
محققان ایرانی موفق به تولید مکمل‌ غذایی از یک جلبک دریایی شدند
ترکیب پرسپولیس مقابل الدحیل
آمادگی دانشگاه امیرکبیر برای ورود به طرح‌های کلان ملی
سخنگوی دولت: در دام هجمه‌های رسانه‌ای درباره مهاجران افغانستانی قرار نگیریم
رئیسی: اهانت به قرآن اهانت به انسانیت و معنویات است
اجرای طرح کارت هوشمند همراه بانکی تا ۲ ماه آینده
قیمت طلا بیش از ۱۴ دلار افت کرد
پیشنهاد وزارت راه برای پرداخت تسهیلات به ۳۵۰ هزار متقاضی مسکن روستایی
پرسپولیس بار دیگر با یک اپراتور قرارداد همکاری امضا کرد
الاتحاد ورزشگاه را به چه دلیل ترک و بازی را لغو کرد؟!
ستارگان باعث پیشرفت فوتبال آسیا خواهند شد.
خداحافظی احسان حدادی/هر آمدنی،رفتنی دارد
رقابت پرسپولیس با ۲ رقیب!
کارگزار اسبق، پرسپولیس را محکوم کرد!
با اصلاح قرارداد آل کثیر مجوز بازی صادر شد
آغاز دیدار سپاهان و الاتحاد با ۳۰ دقیقه تاخیر
مقصودلو: بهترین پیروزی تیمی تاریخ شطرنج رقم خورد
اظهارات تازه پمپئو درباره وضعیت ایران بعد از ترامپ
آمادگی دانشگاه امیرکبیر برای ورود به طرح‌های کلان ملی
نتایج پذیرش بدون آزمون کاردانی دانشگاه آزاد اعلام شد
زمان توزیع کارت آزمون استخدامی وزارت راه و شهرسازی اعلام شد
ساعت برگزاری کلاس‌های دانشکده فنی دخترانه شریعتی تغییر کرد
جزئیات آزمون تأسیس و فعالیت شرکت‌های حمل و نقل بین‌المللی کالا اعلام شد
کسب ۲۴ رتبه برتر المپیاد علمی دانشجویی کشور توسط دانشجویان دانشگاه امیرکبیر
برای پیش دفاع فارغ‌التحصیلی چه مدارکی لازم است؟
اعلام لیست کدهای دسترسی سریع سامانه گلستان
گسترش ارتباطات علمی و پژوهشی در رویداد
تائید انتخاب ۱۲ رئیس دانشگاه‌ و پژوهشگاه‌ کشور
فرایند درخواست دفاع رساله دکتری دانشگاه علامه الکترونیکی شد
آغاز ثبت‌نام کمک هزینه تحصیلی دانشجویان دانشگاه شریف
دانشگاه‌ها ملزم به اجرای برنامه‌های نشاط آور در دانشگاه‌ها شدند
تبدیل وضعیت ۲۸۷۱ استاد جذب شده در دولت سابق +توئیت
نتایج انتخاب رشته کارشناسی ناپیوسته ۱۴۰۲ دانشگاه آزاد اعلام شد
آخرین مهلت دانشگاه‌ها برای تعیین تکلیف پرونده‌های متقاضیان جذب
آغاز ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ناپیوسته بدون آزمون از ۱۲ مهر
کسب رتبه دوم کشور توسط دانشگاه صنعتی امیرکبیر در رتبه‌بندی تایمز ۲۰۲۴
واکنش دانشگاه تهران درباره اظهارات یک عضو هیات علمی تعلیق‌شده
نظرسنجی
عملکرد مسئولین از نظر خدماتی، امنیتی، حمل و نقل و ... را در اربعین حسینی امسال چگونه ارزیابی می‌کنید؟



مشاهده نتایج
go to top