تاریخ انتشار: شنبه 1401/07/02 - 15:00
کد خبر: 444780

واشنگتن هیچ اعتباری در دنیا ندارد

واشنگتن هیچ اعتباری در دنیا ندارد

شیخ نعیم قاسم معاون دبیرکل حزب الله لبنان در پیامی توئیتری از نقض عهد مکرر آمریکایی ها انتقاد و تاکید کرد که واشنگتن هیچ اعتباری در دنیا ندارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از وبگاه العهد، شیخ نعیم قاسم معاون دبیرکل حزب الله لبنان امروز شنبه در پیامی توئیتری از نقض عهد مکرر آمریکایی ها انتقاد و تاکید کرد که واشنگتن هیچ اعتباری در دنیا ندارد.

وی در این پیام نوشت: ایران به وعده خود مبنی بر تامین ۶۰۰ هزار تن سوخت برای لبنان عمل می کند. هنوز اقداماتی وجود دارد که مقامات لبنانی باید برای رفع موانع وارد عمل شده و اقدام به تسهیل شرایط کنند. در مورد آمریکا اما این کشور به هیچ عهدی پایبند نیست و هیچ اعتباری ندارد، بلکه آنها بر محاصره بیشتر لبنان پافشاری می کند.  آمریکایی ها این اقدامات را در راستای خدمت رسانی به رژیم صهیونیستی انجام می دهند اما ما تاکید می کنیم که تسلیم آمریکا نخواهیم شد.

گفتنی است منابع لبنانی در روزهای اخیر اعلام کردند که تحریم های سزار آمریکا، اصلی ترین مانع در راستای انتقال برق و گاز از اردن و مصر به لبنان است. دولت لبنان در این زمینه با موانعی روبرو است که ساخته و پرداخته تحریم های آمریکاست. در این شرایط منابع لبنانی از نهایی شدن روند انتقال سوخت از ایران به لبنان برای حل مشکل انرژی در این کشور خبر داده اند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وضعیت کویت و بحرین، عبرتی برای خودباختگان داخلی است
پاسخ ایران به حملات زیرساختی، تصاعدی و شدید خواهد بود
مدنی‌زاده: به دنبال تقویت روابط تجاری با عراق هستیم
قالیباف: دشمن خودش را با نفت ۳ رقمی تنبیه کرده است
پاسخ کوبنده سپاه به حمله آمریکا در مسیر زائران اباعبدالله الحسین (ع)
مخبر: شعله‌های آتشی که آمریکا روشن کرده، دامن همه جهان را می‌گیرد
امیر اکرمی‌نیا: حملات تلافی‌جویانه وارد مرحله تازه‌ای می‌شود
دیدار دوجانبه پزشکیان و نخست وزیر عراق؛ تأکید بر تحکیم روابط راهبردی
اولویت‌های عجیب دولت در روزهای سخت جنگ؛ رئیس‌جمهور به جای مدیریت بحران، به فکر رفع فیلتر سایت فردوسی‌پور!
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
۵۳ شهید در پی حملات آمریکا به ایران
احتمال محرومیت بیرانوند پابرجاست
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران در مرحله جدیدی از بازدارندگی قرار دارد
قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود
اخطار می‌دهیم که از مسیرهای جایگزین تنگه هرمز استفاده نکنید
وضعیت مطلوب ذخایر خون و داروهای حیاتی در مناطق درگیر جنگ
عراقچی: دکترین دفاعی ما روشن است؛ چشم در برابر چشم
سردار موسوی: زیرساخت بزنید خاموشی خودتان قطعی است
پزشکیان: ایران، پاکستان را کشوری دوست و برادر می‌داند
پیام بقایی به مناسبت خاکسپاری تکه‌های تازه پیدا شده کودکان میناب
پزشکیان: سفر نخست‌وزیرعراق نقطه عطفی در توسعه روابط دو کشور است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top