تاریخ انتشار: چهارشنبه 1401/07/13 - 11:12
کد خبر: 445932

باقری: ایرانیان خارج کشور امتداد اقتدار و اعتلای ایران اسلامی هستند

باقری:  ایرانیان خارج کشور امتداد اقتدار و اعتلای ایران اسلامی  هستند

علی باقری معاون سیاسی وزارت امور خارجه که در تور اروپایی‌‌اش و در نخستین مقصد این سفر به بوداپست رفته، در سفر رسمی به مجارستان، با جمعی از ایرانیان مقیم این کشور دیدار کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، علی باقری معاون سیاسی وزارت امور خارجه که در تور اروپایی‌‌اش و در نخستین مقصد این سفر به بوداپست رفته، در سفر رسمی به مجارستان، با جمعی از ایرانیان مقیم این کشور دیدار کرد.

باقری در این نشست ضمن تاکید بر نقش و جایگاه ایرانیان خارج از کشور در معرفی فرهنگ و تمدن ایرانی اسلامی، از جامعه ایرانیان به عنوان سرمایه ارزشمند و تاثیرگذار در بیان واقعیت‌های پیشرفت و توسعه جمهوری اسلامی ایران یاد کرد و افزود: یکی از اهداف و مسؤولیت‌های دستگاه سیاست خارجی حمایت از حقوق ایرانیان و ایجاد تسهیلات برای ارتباط پیوسته و پایدار آنها با سرزمین مادری است.

معاون سیاسی وزارت امور خارجه در ادامه، هوشیاری ایرانیان خارج از کشور را عامل کلیدی در ناکارآمدی بسیاری از رویاهای تعبیرنشدنی بدخواهان ایران اسلامی قلمداد کرد و در این میان نقش نخبگان به‌ویژه دانشجویان را بسیار مهم توصیف و عنوان کرد: ایرانیان خارج کشور امتداد اقتدار و اعتلای ایران اسلامی در گستره گیتی هستند.

باقری با اشاره به نقش شورای عالی ایرانیان خارج از کشور، یکی از مسوؤلیت‌های وزارت امور خارجه را پیگیری و رسیدگی سریع به مشکلات  ایرانیان و افزایش حمایت‌های کنسولی از آنها بیان کرد و اظهار داشت: دولت، تضییع حقوق ایرانیان در هیچ نقطه از جهان را برنمی‌تابد و از همه ظرفیت‌ها برای استیفای حقوقشان استفاده کرده و همه ابزارهای حقوقی و سیاسی را برای تامین حقوقشان به کار خواهد گرفت.

* دیدار با اساتید دانشگاه و ایران‌شناسان دانشگاه بوداپست

علی باقری معاون سیاسی وزارت خارجه که به منظور رایزنی‌های سیاسی دوجانبه با مقامات مجارستانی به بوداپست سفر کرده، با تعدادی از اساتید دانشگاه و ایران شناسان دانشگاه بوداپست دیدار و تبادل نظر کرد.

در این دیدار معاون وزیر خارجه کشورمان با تقدیر از تلاش ایران شناسان مجارستانی در بسط و گسترش زبان فارسی و فرهنگ ایرانی در این کشور، تصریح کرد: تمدن غنی و فرهنگ فاخر ایران اسلامی، گنجینه ارزشمند بشری است که سرمایه بزرگی برای انسان محور کردن روابط جهانی بر پایه چندجانبه گرایی است.

باقری با اشاره به ناکارآمدی الگوهای قدرت محور برای ایجاد نظام باثبات و پایدار بین‌المللی و تاکید بر انسان محوری در تمدن ایران اسلامی، اظهار داشت: انسان، اخلاق، پیشرفت و معنویت بن‌مایه‌های تمدن ایران اسلامی هستند که زبان مشترک و قابل درک همه ملت ها است و نیاز به ترجمه برای هیچ قوم و ملتی ندارد.

در ابتدای این دیدار ایران شناسان مجارستانی ضمن بیان ویژگی‌های تاریخ، فرهنگ و تمدن ایرانی، گزارشی از فعالیت های خود در زمینه بسط و ترویج این گنجینه ارزشمند بشری در مجارستان ارائه کردند.

به گزارش فارس، معاون سیاسی وزیر امور خارجه همچنین در این سفر با معاون وزیر خارجه مجارستان دیدار و گفت‌وگو کرد. وی در این دیدار گفت: ایران به همان اندازه که جنگ را مردود می‌داند، تحریم را هم به دلیل مجازات بدون تبعیض انسان‌ها محکوم می‌کند. (اینجا بخوانید)

مذاکره کننده ارشد کشورمان همچنین در این دیدار با اشاره به آخرین روند تحولات مذاکرات رفع تحریم تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران آمادگی طرف‌ها برای دادن تعهدات پایدار را عامل حصول سریع توافق و پایبندی به تعهدات را ضامن حفظ و استمرار توافق می‌داند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
یک بدعت خطرناک
فیلم | امروز در دانشگاه علامه چه خبر بود؟
در طول کلّ تاریخ شامات، پس از انبیاء و اوصیاء، رَجُلی به عظمت شهید نصرالله سر بلند نکرد
هشدار درباره سالمندی جمعیت
کاروان ایران دوباره طلایی شد
تنگه هرمز در کنترل کامل ایران است
هنر نباید از واقعیت کودک ایرانی فرار کند / تئاتر کودک فقط «حال خوب» نیست
 دادگاه ویژه روحانیت؛ نیاز به اصلاحات اساسی و شفافیت دارد
ملاک عدالت شما چیست؟!
درس فراموش‌شده نصرالله / وقتی خطوط قرمز یکی‌یکی شکسته شد
پروازهای ایران به چین، روسیه و ترکیه ادامه دارد
درمان بی‌خوابی در کُند شدن روند پیری بیولوژیکی موثر است
پیاده‌روی سریع‌تر یا بیشتر؛ کدامیک خطر مرگ زودرس را کاهش می‌دهند
دو شانس برای المپیک و تصمیم درباره پیاتزا
ارتباط هر ۱۰۰ گرم مصرف اضافی غذاهای آماده با افزایش خطر بیماری‌ها
۸ تفنگدار دریایی آمریکا در حمله موشکی ایران زخمی شدند
برخی مقامات خارجی در دیدار با پزشکیان اظهار شرمساری کرده‌اند
شهادت ۵ نیروی پدافند در تأمین امنیت آیین اربعین حسینی امسال
وزارت امور خارجه: مقاومت لبنان تا محاکمه عاملان ترور ادامه دارد
ادعای جدید ترامپ برای تأثیرگذاری بر بازارهای انرژی کشورش
ادعای مقام آمریکایی: ایران نمی‌تواند برنامه تسلیحات هسته‌ای داشته باشد!
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top