تاریخ انتشار: یکشنبه 1401/07/24 - 08:35
کد خبر: 447009

بهبود بیماران سکته مغزی با فیزیوتراپی

بهبود بیماران سکته مغزی با فیزیوتراپی

رئیس انجمن فیزیوتراپی ایران، با عنوان این مطلب که فیزیوتراپی اولین و بهترین پاسخ نسبت به بروز مشکلات حرکتی است، بهبود بیماران سکته مغزی و ضایعه نخاعی با فیزیوتراپی را مورد تاکید قرار داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، احمد مؤذن زاده گفت: یکی از اهداف انجمن فیزیوتراپی ایران به روز رسانی درمان مشکلات حرکتی و بیماری‌های سیستم‌های اسکلتی عضلانی و بازگشت توانمندی‌های از دست رفته حرکتی بوده که نیازمند آموزش مداوم و مستمر همکاران فیزیوتراپیست است.

وی افزود: جامعه ۸ هزار نفری فیزیوتراپیست‌های ایران می‌توانند مهم‌ترین نقش را در پیشگیری، درمان و بازتوانی بیماری‌های حرکتی ایفا کرده و خدمات پیشگیرانه فیزیوتراپی را برای جلوگیری از بروز آسیب‌های اسکلتی عضلانی به بیماران ارائه کنند.

مؤذن زاده در خصوص تأثیر خدمات به روز شده فیزیوتراپی بر سلامت و درمان افرادی که به فیزیوتراپیست‌ها مراجعه می‌کنند، گفت: فیزیوتراپی اولین و بهترین پاسخ نسبت به بروز مشکلات حرکتی است، چه در مورد ضایعات بافت نرم و چه در مورد مشکلات سیستم‌های اسکلتی عضلانی، ساییدگی مفاصل، مشکلات دیسکی و آسیب‌های ورزشکاران و همچنین فیزیوتراپی می‌تواند بهترین نقش را در درمان بیماری‌هایی چون سکته مغزی، ضایعات نخاعی، شکستگی‌ها و مشکلات بافت نرم داشته باشد.

رئیس انجمن فیزیوتراپی ایران در خصوص شایع‌ترین مشکلاتی که مردم در حوزه فیزیوتراپی با آن درگیر هستند، افزود: سالمندان با مشکلاتی همچون کاهش توان عضلانی، نقصان فعالیت‌های حرکتی، پوکی استخوان، ساییدگی مفاصل، شکستگی و ناتوانی فرد در انجام امور فردی، حرفه‌ای و اجتماعی خود مواجه بوده و فیزیوتراپیست‌ها می‌توانند در هر سه بعد پیشگیری، درمان و بازتوانی به بیماران سالمند کمک کنند تا فرد به صورت پویا و فعال زندگی خود را ادامه دهد.

وی درباره احتیاج افراد جوان‌تر جامعه به فیزیوتراپی نیز گفت: یکی از اصلی‌ترین مشکلات اصلی جامعه ما در حال حاضر افزایش مشکلات سیستم‌های اسکلتی عضلانی در کودکان، نوجوانان و جوانان است. متأسفانه در بحران پاندمی کرونا به دلیل کاهش تحرک کودکان و نوجوانان و مشکلاتی همچون چاقی، رژیم غذایی نامناسب و کاهش قدرت عضلات و فقر حرکتی، بیماری‌های اسکلتی عضلانی افزایش پیدا کرده و به نوعی سن بروز مشکلات اسکلتی عضلانی در جمعیت نوجوان و جوان را کاهش داده است و این مسئله یک آژیر خطر برای آینده است. یعنی فردی که از الان در سن کودکی و نوجوانی فعالیت فیزیکی کمی دارد به تدریج در ادامه زندگی دچار مشکلات سیستمی همچون فشارخون، دیابت، پوکی استخوانی و ساییدگی مفاصل نیز می‌شود و به همین علت لازم است که آموزش‌های لازم و پیشگیرانه توسط فیزیوتراپیست ها به کودکان نوجوانان و جوانان داده شود.

مؤذن زاده در ادامه برای سالمندان توصیه‌هایی داشت و گفت: سالمندان باید روزانه ۴۵ دقیقه با کفش طبی و سرعت مناسب پیاده روی کنند. آنها همچنین باید فعالیت و ورزش‌های تقویتی، ایزومتریک، هوازی و کششی و ورزش‌های تنفسی که توسط فیزیوتراپیست‌ها آموزش داده می‌شود را نیز انجام دهند.

رئیس انجمن فیزیوتراپی ایران همچنین توصیه کرد برای جلوگیری از چاقی و پوکی استخوان، افراد جامعه باید از کودکی تا میانسالی و دوران سالمندی فعالیت و ورزش‌هایی همچون ورزش‌های هوازی، پیاده روی منظم و تمرینات تنفسی را انجام دهند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تامین گاز از ترکمنستان و روسیه؛ دو مسیر برای مدیریت ناترازی انرژی
مدافع استقلال به چادرملو پیوست
تصمیم فوری تارتار پس از باخت به تراکتور
صعود دو پله‌ای تیم ملی والیبال زنان در رنکینگ جهانی
دروغ‌گویی تازه ترامپ درباره ایران
راه اندازی مرکز درمان سرطان برای نیروهای مسلح
پروازهای ایران و افغانستان افزایش می‌یابد
رهبر انصارالله یمن: صهیونیزم امت اسلامی را هدف قرار داده است
صادق: ارتباطات حمل‌ونقلی با همسایگان در جنگ حیاتی بود
دستگیری ۸۴ متخلف و کلاهبردار کنکور سراسری/ شناسایی ۲ نفر پس از تصویربرداری از سؤالات کنکور
بهره‌برداری ۲ پروژه صنعتی در اصفهان با سرمایه‌گذاری ۵۰ میلیون یورویی
اعلام وصول ۳ طرح در صحن علنی مجلس
البوسعیدی با عراقچی دیدار کرد
تذکرات کتبی نمایندگان مجلس به مسئولان دستگاه های اجرایی کشور قرائت شد
رکوردشکنی در سوخت‌رسانی نیروگاه‌ها؛ ذخایر به ۳.۴ میلیارد لیتر رسید
سازمان ملل خواستار توقف حملات اوکراین به غیرنظامیان شد
مرتس: عاملان حملات ترکیبی علیه آلمان تاوان خواهند داد
جدیدترین آمار شهدا و مجروحان حملات رژیم صهیونیستی به غزه
ژنرال لبنانی: ایران هرگز از حمایت حزب الله دست بر نخواهد داشت
واکنش قطر به تحریم های آمریکا علیه ایران
الاخبار: سیلی که سفیر ایران به آمریکا و دولت لبنان زد
دستگیری ۸۴ متخلف و کلاهبردار کنکور سراسری/ شناسایی ۲ نفر پس از تصویربرداری از سؤالات کنکور
آغاز ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری پیام نور از ۷ شهریور
قراردادهای بلندمدت دانشگاه‌ها برای حل مسائل کلان کشور
دفاع وزیر علوم از طرح جدید تغذیه/ دانشجو متوجه هیچ تغییری نمی‌شود
بزرگداشت شهیده سیده بشری خامنه‌ای در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد
امروز آخرین فرصت شرکت در آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی علوم پزشکی ۱۴۰۵
امتحانات ترم تابستان دانشگاه خوارزمی حضوری برگزار می‌شود
پذیرش پژوهشگر پسادکتری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
زمان ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری ۱۴۰۵ دانشگاه الزهرا(س) اعلام شد
برنامه ویژه وزارت علوم برای بهبود تغذیه دانشجویان در سال تحصیلی جدید
هوش مصنوعی و افت عملکرد دانش‌آموزان در امتحانات
آغاز توزیع کارت ورود به جلسه آزمون المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
کلید اولیه ۵ آزمون علوم پزشکی منتشر شد/ امکان اعتراض تا ۳ شهریور
آغاز کلاس‌های نیمسال اول دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ۲۸ شهریور
راهنمای ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه علامه طباطبائی اعلام شد
امروز آخرین فرصت شرکت در آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی علوم پزشکی ۱۴۰۵
امتحانات ترم تابستان دانشگاه خوارزمی حضوری برگزار می‌شود
تسهیلات ویژه برای قهرمانان ورزشی دانشگاهی/ آمادگی برای سال تحصیلی جدید
پذیرش بدون آزمون دانشجوی زن در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه علوم قضایی
راهنمای ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه علامه طباطبائی اعلام شد
راهنمای ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه علامه طباطبائی اعلام شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top