تاریخ انتشار: شنبه 1401/07/30 - 08:20
کد خبر: 447656

مذاکرات اولویت ایران نیست

مذاکرات اولویت ایران نیست

حجت‌الاسلام نصرالله پژمانفر، در واکنش به اظهارات اخیر رابرت مالی، دیپلمات ارشد ایالات متحده آمریکا و نماینده ویژه آمریکا در امور ایران مبنی بر اینکه مذاکرات احیای برجام دیگر در دستور کار واشنگتن قرار ندارد و تمرکزی هم روی آن نیست، اظهار داشت: اتفاقاً غربی‌ها به خوبی می‌دانند که مذاکرات و برجام به هیچ وجه اولویت جمهوری اسلامی ایران نیست.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، حجت‌الاسلام نصرالله پژمانفر، در واکنش به اظهارات اخیر رابرت مالی، دیپلمات ارشد ایالات متحده آمریکا و نماینده ویژه آمریکا در امور ایران مبنی بر اینکه مذاکرات احیای برجام دیگر در دستور کار واشنگتن قرار ندارد و تمرکزی هم روی آن نیست، اظهار داشت: اتفاقاً غربی‌ها به خوبی می‌دانند که مذاکرات و برجام به هیچ وجه اولویت جمهوری اسلامی ایران نیست.

وی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران بدون تکیه به مذاکرات به خوبی توانسته است مشکلات خود را حل کند و برای اداره کشور برنامه‌ریزی کند.

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی ادامه داد: امروز غربی‌ها با توجه به بحران‌هایی که در بخش‌های مختلف دارند، محتاج مذاکرات و احیای برجام هستند، نه ایران که مسیر خودش را با اقتدار طی می‌کند.

نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی گفت: کشورهای غربی عضو برجام باید بدعهدی‌های خود را کنار بگذارند و به حقوق ملت ایران احترام بگذارند، اما اگر این کار را نکنند، بدانند که جمهوری اسلامی ایران به هیچ وجه معطل مذاکرات نمی‌ماند.

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی متذکر شد: همان‌طور که رئیس جمهور بارها و بارها تاکید کرده است، ما کشور را معطل برجام و مذاکرات نمی‌کنیم.

پژمانفر گفت: برجام یک فرصت است و در صورتی برای ما خوب است که طرف مقابل حقوق ایران را محترم بشمارد و در نظر بگیرد و منافع ما هم باید در مذاکرات تأمین شود. در غیر این صورت و اگر غربی‌ها باز هم به دنبال بدعهدی باشند، بدانند که ما مسیرهای دیگری را برای حفظ حقوق خودمان بلدیم.

وی یادآور شد: دولت سیزدهم از زمانی که آغاز به کار کرده، نشان داده است که تمام تمرکز خود را روی مذاکرات نمی‌گذارد و همین مسئله باعث شده است که این روزها برخی از مقامات آمریکایی و اروپایی بگویند که برجام در اولویت آن‌ها نیست. لج آنان از این رویکرد ایران درآمده است و به همین دلیل این حرف‌ها را می‌زنند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دست پُر از مسکو، پاسخ به «نمی‌شود»
۱۰.۵ میلیارد یورو ارز به کشور بازگشت
بانک مرکزی مسئولیت گرانی ارز ۴۵۰۰ کالا را نپذیرفت
روبیو در فکر فرار از دولت ترامپ
رأی تاریخی آمریکایی‌ها به دموکرات‌ها؛ ۶۶ میلیون رای!
فیلم | برنی سندرز: باید بودجه اسرائیل را قطع کنیم!
فیلم | سرلشکر رضایی: ایران گاز روسیه را به کشورهای اطراف خواهد فروخت
انتقاد تند عضو کمیسیون امنیت ملی از حقوق‌های نجومی برخی از مسئولان
فیلم | لحظاتی منتشر نشده از دیدارهای صمیمانه خانواده‌های معظم شهدا با رهبر شهید انقلاب
نوبت تسویه‌حساب با معمار جنگ/هگزث در آستانه استیضاح
انتخابات آمریکا از زاویه دیگر
پیامی که به قدر کافی صریح و روشن است
توافق گازوئیلی پوتین-ترامپ منتفی شد
ذخایر گازوئیل آمریکا به پایین‌ترین سطح از سال ۲۰۰۳ رسید
 آتش سوزی دو نفتکش در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز/ دو پهپاد لوکاس به غنیمت گرفته شدند
تحریم «نمایش» برای تغییر واقعی
یحیی سریع: مرکز تجمع مزدوران در الجوف با ۶ موشک هدف قرار گرفت
ایستادگی ملت ایران بیش از گذشته الهام‌بخش ملت‌های آزاده است
یحیی سریع: پهپاد «وینگ لونگ ۲» ارتش سعودی سرنگون شد
صالحی امیری: میناب دروازه‌بان مقاومت ایران و نماد انسجام ملی است
۳ عملیات پهپادی و موشکی نیروهای مسلح یمن در عمق عربستان
منابع وام‌های دانشجویی محدود است
ترفندهای استفاده از اسپاتیفای برای درس خواندن و تمرکز در مطالعه
سیلاب در پردیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان/ تمام فضای دانشگاه را آب گرفت! + فیلم
آغاز ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شوراهای صنفی دانشجویی دانشگاه تهران
به‌روزرسانی و تغییر ۵۰ تا ۷۰ درصدی رشته‌های کشاورزی
آغاز ثبت‌نام وام‌های تحصیلی و ودیعه مسکن متأهلی دانشجویان از امروز
شرایط و نحوه ثبت نام برای دریافت وام‌های دانشجویی اعلام شد
کارت آزمون وکالت کانون‌ وکلای دادگستری سال ۱۴۰۵ منتشر شد
سری دوم اصلاحیه دفترچه راهنمای ثبت نام آزمون دکتری سال ۱۴۰۶ منتشر شد
کارت چهارمین آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران ۱۴۰۵ منتشر شد
مهلت ثبت‌نام در سامانه ادب تا ۱۱ آذر برای رفع مشکلات دانشجویان عراقی
از تماشای ماه تا کشف منظومه شمسی؛ آموزش نجوم چگونه کودکان را به دنیای علم علاقه‌مند می‌کند؟
چرا بعضی دانشجویان برای مقاله‌هایشان از متخصص کمک می‌گیرند؟
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top