تاریخ انتشار: دوشنبه 1401/08/02 - 06:43
کد خبر: 447903

میانجیگری گری انگلستان برای آتش بس در اوکراین

میانجیگری گری انگلستان برای آتش بس در اوکراین

بن والاس وزیر دفاع انگلیس گفت که مقامات اوکراین خواستار تشدید تنش نیستند و لندن آماده میانجیگری برای حل بحران است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، بن والاس وزیر دفاع انگلیس گفت که مقامات اوکراین خواستار تشدید تنش نیستند و لندن آماده میانجیگری برای حل بحران است.

وزارت دفاع انگلیس در پیامی که در صفحه توئیتر خود منتشر کرده، آورده است: وزیر دفاع مجدداً بر حمایت انگلیس و جامعه بین الملل از اوکراین و پایبندی به توقف تنش ها در این بحران تاکید کرد. اوکراین و روسیه باید برای توقف این جنگ تلاش کنند و انگلیس آماده کمک در این زمینه است.

این در حالی است که سرگی شویگو وزیر دفاع روسیه در تماس تلفنی با بن والاس نگرانی این کشور را نسبت به اقدامات تحریک آمیز احتمالی از سوی اوکراین و انفجار «بمب کثیف» در خاک خود و متهم کردن روسیه به انجام آن ابراز کرده بود.

شویگو همچنین در تماس تلفنی با همتایان فرانسوی و ترکیه ای خود نیز نگرانی درباره اقدامات تحریک آمیز احتمالی از سوی اوکراین را اعلام کرد. وزیر دفاع انگلیس به صورت تلفنی با لوید آستین همتای آمریکایی خود هم گفتگو کرد.

در همین حال، «دیمیترو کولبا» وزیر امور خارجه اوکراین امروز یکشنبه در پیامی توئیتری به گزارش‌های منتشره پیرامون استفاده احتمالی این کشور از «بمب کثیف» واکنش نشان داد.

در پیام توئیتری وزیر امور خارجه اوکراین در این خصوص ادعا شده است: دروغ‌های روسیه در مورد اوکراین که ادعا می‌شود قصد استفاده از بمب کثیف را دارد، به همان اندازه که خطرناک است، پوچ است!

وی در این باره مدعی شد: اولاً، اوکراین یک عضو متعهد اِن پی تی است: ما نه بمب کثیف داریم و نه برنامه‌ای برای دستیابی به آن داریم. ثانیاً، روس‌ها اغلب دیگران را به آنچه که خودشان برنامه ریزی می‌نمایند متهم می‌کنند!

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نتایج نهایی پذیرش بدون آزمون نوبت بهمن ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها اعلام شد
هشدار زرد هواشناسی برای تهران
کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ در هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص بحث و بررسی شد
پرتاب سنگ و چاقو توسط ساختارشکنان در دانشگاه شریف
بدون لکنت، مرگ بر آمریکا
عکس | ترامپ و ناوهایش، خامنه‌ای و بسیجی‌هایش
فیلم | خونریزی چشم یکی از دانشجویان، در ناآرامی‌های امروز دانشگاه تهران
فیلم | پرتاب سنگ به طرف دانشجویان امیرکبیر
فیلم | پرتاب سنگ به سمت دانشجویان دانشگاه شریف
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
نتایج پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد در دو مقطع تحصیلی منتشر شد
رشد آرام قیمت طلا و سکه در بازار تهران
دبیران کارگروه‌های تخصصی کمیسیون بررسی علمی اعتراضات منصوب شدند
جزئیات و شرایط شرکت در هجدهمین المپیاد علمی علوم پزشکی دانشگاه آزاد
برخورد با منتشرکنندگان فیلم‌های تحریف‌شده از دانش‌آموزان برخی مدارس
اگر اعتراضات دانشجویی به خشونت منجر شود، از دانشجو حمایت نمی‌کنیم
‌شهادت ۲۲ دانش‌آموز در اغتشاشات اخیر
جزئیات اسکان دانشجویان دکتری وزارت بهداشت تربیت مدرس در خوابگاه
آزادی ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی با پیگیری رئیس دانشگاه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top