تاریخ انتشار: شنبه 1401/08/07 - 07:42
کد خبر: 448502

تورم بی سابقه در آلمان

تورم بی سابقه در آلمان

دفتر آمار فدرال آلمان روز جمعه اعلام کرد، نرخ تورم در این کشور در ماه اکتبر با فراتر رفتن از سطح پیش‌بینی‌ها به رقم بی‌سابقه ۱۰.۴ درصد رسیده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از  فارس، دفتر آمار فدرال آلمان روز جمعه اعلام کرد، نرخ تورم در این کشور در ماه اکتبر با فراتر رفتن از سطح پیش‌بینی‌ها به رقم بی‌سابقه ۱۰.۴ درصد رسیده است.

به نوشته خبرگزاری «آناتولی»، این رقم بالاتر از انتظارات بازار معادل ۱۰.۱ درصد بود.

دفتر آمار فدرال آلمان در اعلامیه خود نوشت: «از زمان شروع جنگ در اوکراین قیمت‌های انرژی به طور خاص افزایش قابل توجهی پیدا کرده‌اند و تاثیری چشمگیر بر نرخ تورم گذاشته‌اند. قیمت‌های انرژی در آلمان در اکتبر ۲۰۲۲ در مقایسه با اکتبر ۲۰۲۱، ۴۳ درصد بیشتر شده‌اند.»

خبرگزاری آناتولی نوشت، قیمت‌های مواد غذایی در آلمان افزایشی بیش از حد متوسط پیدا کرده و نسبت به ماه مشابه سال قبل ۲۰.۳ درصد افزایش نشان داده‌اند.

این دفتر مسئول انتشار آمارهای اقتصادی در دولت آلمان همچنین تصریح کرد: افزایش قابل توجه قیمت ها در میزان فراتر از حد انتظار در فرآیند اقتصادی، همراه با ادامه اختلال‌ها در زنجیره تامین در اثر همه گیری کووید-19، اثر صعودی بر تورم داشته است.

همچنین بر مبنای ماهانه، قیمت مصرف کننده در آلمان در ماه اکتبر ۰.۹ درصد افزایش یافت.

حدود یک هفته پیش،‌ اداره آمار اتحادیه اروپا، یورو استات، گزارش داد که نرخ تورم این اتحادیه در ماه سپتامبر رکورد تاریخی خود را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ شکسته است.

آمارهای منتشرشده از سوی یورو استات نشان داد که در ماه سپتامبر سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته نرخ تورم در کل ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا به ۱۰.۹ درصد افزایش یافته است.

بحران انرژی در اروپا و آمریکا و افزایش بهای نفت و گاز در این کشورها در پی اعمال تحریم‌های گسترده علیه روسیه به بهانه اجرای عملیات نظامی ویژه در منطقه دونباس و آغاز جنگ با اوکراین، رخ داد. مسکو نیز برای تلافی تحریم‌های یکجانبه غرب، ضمن قطع صادرات گاز به تعدادی از کشورهای اروپایی، خواستار پرداخت هزینه واردات انرژی از روسیه به واحد پول «روبل» شد.

کارشناسان می گویند زمستان تاریک اتحادیه اروپا از همین الان آغاز شده است زیرا حالا حالا ها قادر نخواهند بود وابستگی خود به واردات نفت و گاز را به صفر برسانند اگرچه برنامه گسترده ای روی انرژی ها تجدید پذیر پیاده کرده اند اما حداقل زمستان امسال را باید تاریک ترین زمستان اروپا نامید.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
حضور تاج و مومنی در جلسه AFC به میزبانی ژاپن
دیدار سفیر جدید ایران در اوگاندا با عراقچی
دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی با رهبر انقلاب
خانواده «رضا امیرخانی» در انتظار هوشیاری او هستند
احتمال بارش باران و برف در ارتفاعات تهران از پنجشنبه تا دوشنبه
۷۰ هزار زن داوطلب آموزش‌دیده در تهران آماده کمک به مدیریت بحران هستند
خیز آمریکا برای خروج کارکنانش از کشورهای حاشیه خلیج فارس
دیدار معاون وزیر امور خارجه لهستان با عراقچی
تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران
فرانسه پیش از نصیحت دیگران، مشکلات داخلی خود را حل کند
اطلاعیه تأمین اجتماعی درباره زمان پرداخت معوقات بازنشستگان
عراقچی: ترجیح جنگ بر دیپلماسی به شکست دیگری برای آمریکا می‌انجامد
ما روی اهداف‌مان با فناوری‌های جدید متمرکز هستیم
یحیی سریع: عربستان طی ۲۴ ساعت گذشته ۶۲ بار به یمن حمله کرد
واکنش حسین‌نژاد به نیمکت‌نشینی در روسیه
پیکر مطهر دو شهید تازه تفحص‌شده در معراج شهدا بدرقه می‌شود
قطع کابل‌های اینترنت جهانی توسط ایران چه بحرانی ایجاد خواهد کرد؟
امکان ثبت‌نام شهروندان در دوره‌های آموزش کمک‌های اولیه اورژانس تهران
تمدید یک روزه مهلت انتخاب رشته آزمون دستیاری تخصصی دندانپزشکی سال ۱۴۰۵
امکان قفل کردن محتوا در «چت‌جی‌پی‌تی» فراهم شد
مرز چذابه تا اطلاع ثانوی مسدود شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top