تاریخ انتشار: چهارشنبه 1401/08/11 - 17:32
کد خبر: 449153

سوریه: حامی موضع ایران در مذاکرات هسته‌ای هستیم

سوریه: حامی موضع ایران در مذاکرات هسته‌ای هستیم

وزیر خارجه سوریه با بیان اینکه حامی موضع ایران در مذاکرات هسته‌ای هستیم، گفت: ایران در طول این مذاکرات صادقانه بوده و امیدواریم دور بعدی گفت‌وگوها موفقیت آمیز باشد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» فیصل المقداد وزیر امور خارجه سوریه نشست خبری مشترک با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان گفت: ما در کنار رهبری و دولت ایران در برابر تهاجم مغرضانه آمریکا و اسرائیل و اذناب آنها هستیم. اقداماتی که برای هدف قرار دادن ثبات ایران در قبال مسائل عادلانه منطقه و جهان انجام می‌شود.

وی افزود: همبستگی سوریه با ملت و دوست برادر ایران را اعلام و تأکید می‌کنم خوشحالیم این اقدامات با شکست مواجه شد و حامیان مالی و سیاسی و رسانه‌ای آن ناکام ماندند.

وزیر امور خارجه سوریه تصریح کرد: اطمینان داریم که اراده ملت ایران این است که در کنار دولت و حکومتش بایستد و اجازه ندهد تروریسم به کشور دیگری در منطقه ما وارد شود.

وی افزود: سوریه از این اقدامات آسیب‌ها دیده است و همان روش‌هایی که عناصر مسلح و تروریست در سوریه برای هدف قرار دادن دولت سوریه پیش گرفتند، امروز نیز همان اقدامات را صورت می‌دهند و هدف قرار دادن ایران برای تغییر مواضع آن است ولی انقلاب اسلامی به دستاوردهای خود ادامه خواهد داد.

فیصل المقداد گفت: همچنین در نشست امروز در خصوص روابط دوجانبه در زمینه‌های مختلف صحبت کردیم. حامی موضع ایران در مذاکرات هسته‌ای هستیم و معتقدیم ایران در طول این مذاکرات صادقانه عمل کرد و امیدواریم دور بعدی گفتگوها موفقیت آمیز باشد و کشورهای غربی از مواضع غیر صادقانه خود در این گفتگوها دست بکشند.

وی افزود: در این سفر با رئیس جمهور ایران دیدار و گفتگوهای مفیدی در خصوص روابط دوجانبه و شرایط منطقه‌ای و مسائل بین‌المللی و ضرورت مقابله با چالش‌هایی که با آن روبرو هستیم، داشتیم.

وزیر امور خارجه سوریه گفت: حامی جهان چندقطبی هستیم که کشورها آزادی و دموکراسی داشته باشند نه دنیایی که تحت سلطه آمریکا و غربی‌ها باشند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آثار تجاوز آمریکا به مراسم عروسی در سیریک +عکس
کری عضو هیئت مدیره پرسپولیس با تاجرنیا پس از تساوی دربی ۱۰۷
مهدی تارتار: خودم هم انتظار این بازی را نداشتم
پرسپولیس از گلزن استقلال در دربی ۱۰۷ شکایت کرد
بهروز رهبری فرد: یکی از بهترین دربی‌ها را دیدیم
گل «۲۰۰» برای پرسپولیس در تاریخ دربی
عارف: دولت از بخش خصوصی فعال در حوزه هوش مصنوعی حمایت می‌کند
وزیر آموزش و پرورش در مسجد جمکران حضور یافت
پیکر شهدای مراسم عروسی کوهستک پنجشنبه تشییع می‌شود
توافق برای توسعه همکاری‌ فناورانه بین شهرداری تهران و معاونت علمی
دیدار مسئول ارتباطات اسلامی جنبش حماس با قالیباف +عکس
دیدار سرکنسول جدید ایران در بصره با عراقچی
ادعای سنتکام درباره حمله به جشن عروسی در سیریک
دیدار سرکنسول ایران در کازان با عراقچی
آزمون کاردانی مهارتی ۲۰ شهریور برگزار می شود
آیت‌الله اعرافی حمله آمریکا به مراسم عروسی در سیریک را محکوم کرد
بیش از ۲۱۰ هزار نفر فرم انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ را تکمیل کردند
رقابت ۲۳ تیم خارجی استارتاپی در اینوتکس ۲۰۲۶ برای نخستین بار
توهم فروشی درباره تنگه هرمز به سبک و سیاق ترامپ!
الیگارشی غرب‌گرا، علیه روابط راهبردی ایران و چین
روبیو: هر که به ایران کمک کند را تحریم می‌کنیم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top