تاریخ انتشار: شنبه 1401/08/14 - 08:12
کد خبر: 449323

سرمایه‌گذاری عربستان سعودی در توییتر کنگره آمریکا را نگران کرد

 سرمایه‌گذاری عربستان سعودی در توییتر کنگره آمریکا را نگران کرد

سرمایه‌گذاری خاص افراد صاحب‌نفوذ در عربستان سعودی در توییتر موجب نگرانی‌های امنیتی در کنگره آمریکا شده و عده‌ای از قانونگذاران آمریکایی معتقدند دسترسی ریاض به اطلاعات کاربران در این بستر ممکن است در بردارنده مخاطرات امنیتی برای واشنگتن باشد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، سرمایه‌گذاری خاص افراد صاحب‌نفوذ در عربستان سعودی در توییتر موجب نگرانی‌های امنیتی در کنگره آمریکا شده و عده‌ای از قانونگذاران آمریکایی معتقدند دسترسی ریاض به اطلاعات کاربران در این بستر ممکن است در بردارنده مخاطرات امنیتی برای واشنگتن باشد.

روزنامه گاردین گزارش داده «ران وایدن»، رئیس کمیته امور مالی مجلس سنای آمریکا و «کریس مورفی»، قانونگذار سنای آمریکا درباره مخاطرات و تبعات مربوط به احتمال دسترسی عربستان سعودی به داده‌های کاربران در توییتر هشدار داده‌اند.

وایدن در بیانیه‌ای گفت: «با توجه به سابقه رژیم عربستان در زندانی کردن مخالفان، بکارگیری جاسوس در توییتر و قتل بی‌رحمانه روزنامه‌نگار واشنگتن‌پست رژیم سعودی باید از دسترسی به اطلاعات حساب‌های کاربری در توییتر، دسترسی به پیام‌های مستقیم و دیگر داده‌هایی که ممکن است برای شناسایی مخالفان سیاسی و سرکوب انتقاد از خاندان پادشاهی به کار گرفته شوند منع شود.»

وی اضافه کرده است: «من از مدت‌ها پیش گفته‌ام که ایالات متحده در محافظت کردن از داده‌های آمریکایی‌ها از دولت‌های سفاک خارجی منافع امنیتی دارد و رژیم عربستان سعودی کاملاً واجد چنین توصیفی است.»

بعد از آنکه خبر تسلط «ایلان ماسک» بر توییتر نهایی شد یکی از شاهزاده‌های میلیاردر سعودی اعلام کرد دومین سهام‌دار بزرگ این شبکه اجتماعی بعد از ماسک است.

شاهزاده ولید بن طلال و هلدینگ تحت کنترل او به نام «المملکه القابضه» ۵ درصد از سهام شرکت توییتر را در اختیار دارند. این شاهزاده گفته این اقدام بخشی از راهبرد او برای سرمایه‌گذاری بلندمدت در این شرکت به شمار می‌رود.

روزنامه گاردین نوشته اندکی بعد از آنکه ولید بن‌طلال این موضوع را اعلام کرده «صندوق سرمایه‌گذاری عمومی» عربستان سعودی که ریاست آن در اختیار «محمد بن سلمان»، ولیعهد سعودی است ۱۷ درصد از سهام شرکت  «المملکه القابضه» را به ارزش ۱.۵ میلیارد دلار خریداری کرد.

چند روز پیش ولید بن طلال به ایلان ماسک بابت نهایی کردن معامله خرید توییتر تبریک گفت و تصریح کرد که آن دو «در تمام مسیر در کنار هم خواهند بود.»

گاردین نوشته در حال حاضر به نظر نمی‌رسد این سرمایه‌گذاری اجازه‌ای برای کنترل داده‌ها به ولید بن طلال یا محمد بن‌سلمان داده باشد. ایلان ماسک فعلاً تنها گرداننده این شرکت است، اما سابقه آشکار عربستان سعودی در استفاده از این بستر به عنوان ابزار پروپاگاندا و سابقه‌اش در سرکوب شدید مخالفان سیاسی خاندان آل‌سعود هنوز هم مسئله‌ای است که موجد نگرانی است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
تجاوزات دشمن صهیونیستی به جنوب لبنان مقاومت را نمی‌ترساند/ دوران دفاع مقدس بزرگ‌ترین پشتوانه جبهه مقاومت در مصاف با دشمنان است
همچنان دفاع مقدس
غرب از رقابت در حوزه انرژی می‌ترسد
سرهنگ رحیمی فرمانده انتظامی لاهیجان شد
اعلام ترکیب تیم ملی فوتسال ایران مقابل مراکش
واکنش رسمی وزارت امور خارجه به ادعای تهدید مقامات سابق آمریکا توسط ایران
آخرین خبر از ناپدید شدن دختر وزنه‌بردار ایران در اسپانیا
طرح «من شهردارم» به مدارس می‌رود
دستگیری عاملان قتل یک زن در شب عروسی
رسانه‌ صهیونیستی: حزب‌الله «تله مرگ» برای اسرائیل آماده کرده است
اجرای موفق مانورهای مداری ماهواره چمران ۱
فوری| جواد نکونام استعفا داد
گوگل و مایکروسافت به جان هم افتادند
محسن رضایی: اسرائیل اصلا جرات حمله به ایران را ندارد
اعلام شماره حساب‌های هلال‌احمر برای کمک به غزه، لبنان و یمن
روابط ایران با بانک سرمایه‌گذاری زیر ساخت آسیا تقویت می‌شود
قرارداد ۸۰ میلیاردی مجیدی
صرف سالانه ۱۵ میلیارد دلار واردات محصولات کشاورزی
۳۴۰ نظامی اوکراینی دیگر در یک روز کشته شدند
ساخت۳ بزرگراه در انتهای یادگار، بروجردی و شوشتری
تخفیف در برج میلاد در هفته گردشگری
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top