تاریخ انتشار: چهارشنبه 1401/08/18 - 11:39
کد خبر: 449898

کوچ کاربران توییتر به پلت‌فرم‌ها دیگر

کوچ کاربران توییتر به پلت‌فرم‌ها دیگر

رویترز در گزارشی رقیبان توییتر که ممکن است مورد اقبال کاربران قرار بگیرند را بررسی کرده است:

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ این تغییرات شامل تصمیم ایلان ماسک برای دریافت پول برای احراز هویت کاربران و همچنین نظراتش درباره نظارت بر محتوا بوده است. رویترز در گزارشی رقیبان توییتر که ممکن است مورد اقبال کاربران قرار بگیرند را بررسی کرده است:

ماستودون (Mastodon)

ماستودون که سال ۲۰۱۶ راه اندازی شد، یک نرم افزار کد باز برای یک شبکه اجتماعی غیرمتمرکز است که قابلیتهای متعدد مشابه توییتر دارد. این پلتفرم، تبلیغات نمایش نمی‌دهد و محدودیت ۵۰۰ کارکتری و ایموجی‌های سفارشی دارد.

ماستودون بیش از یک میلیون کاربر ماهانه فعال دارد و به گفته اوژن روچکو، مدیرعامل آن، از ۲۷ اکتبر پس از این که ایلان ماسک مالک توییتر شد، نیم میلیون نفر به شمار کاربرانش اضافه شد.

کوهاست (Cohost)

کوهاست، یک پلت‌فرم شبکه اجتماعی بدون تبلیغات است. پستهایی که در این پلتفرم ارسال می‌شوند، درست مانند توییتر، تحت یک جدول زمانی عمودی قرار می‌گیرند. این شرکت اعلام کرده است چند دلار در ماه از کاربرانش دریافت خواهد کرد و به زودی انعام گرفته و اشتراک می‌فروشد.

تروت سوشال (Truth Social)

این پلت‌فرم توسط دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا ساخته شده و در میان محافظه‌کاران محبوبیت دارد و اپلیکیشن آن، اخیرا در فروشگاه‌های اپ استور اپل و اندروید گوگل در دسترس قرار گرفته است. تروت سوشال تنها برای کاربران در آمریکا قابل دسترس است.

تریبل سوشال (Trebel Social)

این اپلیکیشن که خود را شبکه اجتماعی مردمی توصیف می‌کند، در اپ استور اپل و اندروید موجود است. این پلت‌فرم به کاربران اجازه می‌دهد مخاطب را برای افزایش تعامل در پستها هدف قرار دهند و می‌گوید کاربران می توانند در موضوعات مورد بحث، کارشناسان را پیدا کنند.

پارلر (Parler)

پلت‌فرم پارلر که توافق کرده است خود را به کانیه وست، رپر آمریکایی معروف بفروشد، محبوب محافظه کاران آمریکایی است. پارلر سال ۲۰۱۸ با رویکرد عدم نظارت بر محتوا راه اندازی شد که باعث شد محبوبیت زیادی میان کاربرانی پیدا کند که با سیاستهای نظارت بر محتوا در فیس بوک و توییتر مخالف بودند.

تامبلر (Tumbler)

تامبلر یک وب سایت شبکه اجتماعی است که سال ۲۰۰۷ راه اندازی شد و به کاربران اجازه می‌دهد محتوایی به سبک وبلاگ و با عناصری شامل عکس و تصاویر متحرک (گیف) منتشر کنند. همچنین به کاربران امکان می‌دهد مانند قابلیت پیام مستقیم توییتر، با یکدیگر چت کنند.

کلوب هاوس (Clubhouse)

این پلت‌فرم که میزبان اتاقهای صوتی زنده است، در زمان اوج بحران پاندمی کووید محبوبیت پیدا کرد. کلوب هاوس به کاربرانش اجازه می‌دهد در محیطیهایی که "اتاق" نامیده می‌شوند، با یکدیگر درباره موضوعات مورد علاقه‌شان صحبت کنند. سیستم ورود با دعوت برای دسترسی کاربران به این پلتفرم حذف شده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
هشدار ترکیه درباره حمله احتمالی تل‌آویو به ایران
اعلام آمادگی ارتش برای برخورد با هرگونه ناامنی
انفجار مهیب در تل آویو
ایرلند تحریم‌های اقتصادی مستقلی علیه اسرائیل اعمال می‌کند
گوترش خواستار توقف فوری جنگ در غزه شد
قرارداد رضاییان با استقلال ۳۵ میلیارد است
حمله سایبری به حیفا همزمان با حمله موشکی به تل‌آویو
با استفاده از هوش مصنوعی عقب‌ماندگی‌ها را جبران کنیم
هشدار وزارت بهداشت درباره خرید مکمل از آرایشگاه‌های زنانه
نمی‌دانم چطور از موقعیت‌ها استفاده نکردیم
تسلیت وزیر بهداشت در پی درگذشت ۳ ماما در سانحه تصادف
شکست تلخ پرسپولیس مقابل السد در روز فرصت‌سوزی مهاجمان
عراقچی با پادشاه بحرین دیدار کرد
بازیکنانی بزرگ در استقلال حضور دارند
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت همسر شهید اسلامی
برگزاری بزرگترین جشن ازدواج دانشجویی در اصفهان
یارانه دهک های ۴تا ۹ واریز شد
توقف پروازها در فرودگاه بین‌المللی بن گورین
نامه دفاتر بسیج دانشجویی دانشگاه‌های تهران خطاب به وزیر علوم
واگذاری مسکن با امکانات کامل به خانواده جانباختگان معدن طبس
برگزاری مراسم بزرگداشت شهید السنوار در دفتر حماس در تهران
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top